- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Barthezz2 #38 üzenetére
akkor lepne meg engemet igazán az nvidia, ha kijönne 40nm-en gyártott g300-as csippel, amiből a legkisebb felépített kártya is hozná mondjuk a gtx280 sebességének 1.5-2szeresét külön tápcsati nélkül... mellékesen olcsón
de szerintem nem csak én szoktam ilyenről álmodozni... ez környezetbarátabb lenne... mert szerintem nem a közepes fogyasztású kártyák fogyasztásán kellene pár százalékot faragni, hanem a zabagép nagyágyúkén...
"alacsony fogyasztású, környezetbarát, v12-es, 640 lovas lamborghini murcielago lp640-et a népnek... mert válság van!"
-
Dyno
veterán
válasz
Barthezz2 #35 üzenetére
MAjd az olyanok fognak ilyet kapni, aki bemegy egy boltba, és azt mondja hogy játék gépet akar, majd erre az eladó kisfogyasztásút, vevőnek csillan a szeme hát persze és csatt bele kap egy ilyen karit, persze ez csak egy verzió, de elképzelhető hogy majd így kellnek el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest