- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsíkosMókus
aktív tag
a világunk a mai formájában pusztulásra van ítélve
még 100 év, és annyi..
ebből kifolyólag nem állítom, hogy pazarolni kell, de én nem vagyok álszent: elsősorban nekem legyen jó. nem fogok 50 wattos kínai energiatakarékos izzót venni 2500-ért a 100wattos sima körte helyett, hogy még hunyoroghassak is.
akkor inkább fel se kapcsolom. érted.. bár sokak szerint az jobb és kevesebb áramot eszik, ha nem kapcsolgatjuk fel-le
-
rocket
nagyúr
En a teljesitmenyerol beszelek a kartyanak, nem tul felhasznalo barat, hogy a lassabb (lenyegtelen, hogy csak 50mhz-el lassabb a GPU) termeket ugyanugy hivjak, az meg sehol nincs feltuntetve a dobozan/specifikaciokban, hogy mert ez a Green Edition igy lassabb mint a normal 9800GT (sot a 8800GT-nel is
), tehat megtevesztik az egyszeru felhasznalokat.
Termesztesen nem olyan veszes a helyzet mint sok mas esetnel, de ettol meg teny, hogy lassabb.
Anandtech kiakadt azon, hogy az AMD miert latja el alacsonyabb szamozassal a gyorsabb termeket, akkor a Green Edition 9xxx szeriatol orjongenenek -
Dyno
veterán
A korábbi GSO nekem is ilyenem van, G92 csip butítása, 96SP/192bit/ddr3, az új GSO pedig G94 csipre épűl, és annyival butább mint egy 9600GT, hogy 48sp van csak benne de igaz 24textúrázó, az enyémben még csak 12 van, de sajnos a 48sp, nagyon érezhető, rendre jobb a régi GSO, főleg a 768megás, és még orbitális tuning is van rajta, én még akkor vettem mikor kijött ujonnan nyáron, 18K-t kostált, vagy vettem volna 3850-t ref. hűtővel és 256megával, asszem jól döntöttem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Zelda Játékok
- Házimozi belépő szinten
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- iPhone topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Viccrovat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest