Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gtasystem #101 üzenetére
Én árnyékboxolást említettem, ami egy érveléstechnikai szakkifejezés. (A hozzászólásomból még a jelentését is ki lehet következtetni.) Az árnyékkal boxolás meg... hát az nem tudom mi, nem én írtam.
"de ha idézel akkor azt pontosan"
A fenti blama után egy ilyen figyelmeztetés önmagában is hülyén veszi ki magát, de ha hozzávesszük, hogy amikor idéztem, azt szó szerint tettem, akkor... inkább hagyjuk. Sőt, inkább az egészet hagyjuk. Nem akarom tovább magyarázni, mert az eddigiek után úgy érzem, hogy elpazarolt idő lenne.
-
törölt tag
válasz
gtasystem #96 üzenetére
"én azt látom hogy kijön egy új ms böngésző és mint xp júzer azt kapom hogy ms megpróbál bezsarolni hogy használhatom az új csodaböngészőjét ha frissítek..tehát ha megveszem valamelyik másik termékét.."
Ezt össze lehet foglalni úgy, hogy kicseszik velük. De akkor legyen az, hogy leszarja a fejüket (ezt szó szerint írtad korábban), a lényegen nem változtat. Sőt, a lényeget illetően az is irreleváns, hogy miből élnek.
Mi az az árnyékkal boxolás?
Nem volt fontos, azért is tettem offba. De valakit hátha érdekel, hogy valójában mennyi az annyi.
-
törölt tag
válasz
gtasystem #92 üzenetére
A 90% körüli részesedésükkel az operációs rendszerek piacán nagyon nem úgy néz ki, mintha erőlködnének. Ennyi.
Egyébként onnét indult az egész, hogy a Microsoft kicseszik a felhasználóival, ezért azok Macre váltanak. Aztán mikor rövid úton kiderült, hogy az sem jobb, hirtelen eltűntek a felhasználó érdekei és nem győzöl terelni azzal, hogy ők megtehetik, meg jössz itt Kínával. Jó lenne, ha az árnyékboxolás helyett az eredeti álláspontot próbálnád védeni!
Kínában egyébként 90% a warez arány, bár ez most tök lényegtelen.
Cateora-Graham: International Marketing, 2006 -
törölt tag
válasz
gtasystem #54 üzenetére
Én ebben nem látok ellentmondást. Az Xp támogatását szépen lassan leépítik, ahogy tették azt a Windows 98-cal és ahogy majd a 7-essel is megteszik. Mindez ennek az egyik állomása.
Nem muszáj, hogy szimpatizálj a lépéssel, de szerintem be lehet látni, hogy semmi meglepő vagy rendkívüli nincs benne.És ha már a Macnél tartunk, akkor hadd jegyezzem meg, hogy Tiger alá pl. nincs Safari 5, pedig az fiatalabb, mint az Xp.
-
törölt tag
Ha valaki urban legendek alapján ragaszkodik az Xp-hez, az gyanús, hogy nem ért hozzá. Akkor viszont nem javasolnám neki ezeket a kikapcsolgatásokat, mert leállít valami olyat is amit nem kellene aztán jönnek az érdekességek. Szerintem amúgy sincs ilyenre semmi szükség, "finomhangolás" nélkül is úgy megy a Windows 7, mint a szél.
Ja egyébként a hozzászólás lényegével egyetértek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Macska topik
- Formula-1
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magisk
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest