- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy óra, két rendszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#72042496 #111 üzenetére
igen, így szoktam csinálni, és szépen működik
. első próbálkozásra nem sikerült (10+gb hely kell neki, és éppen nem volt).
XP-nél még mindenféle 3rd party megoldásokra volt szükség (M$ módszerrel sose kaptam stabil telepítőt), de a win7-nél és office 2007/2010-nél (ott simán egy "update" mappába kell csak betenni a kicsomagolt frissítéseket) egyelőre minden flottul megy.
#121: hja, aztán az egész böngészősebesség dolog elhasal a tonnányi reklám és egyéb flash csilivili lassúsága miatt, ha a kedves ügyfél elfelejti blokkolni a reklámszervereket...
tényleg, IE9-ben milyen lesz a hirdetésblokkolás? IE8-ra van használható+működő módszer, nem kell hozzá semmilyen 3rd party cuccot felrakni. -
válasz
#72042496 #65 üzenetére
"Inkább megberheled a telepítőkészletet, mint hogy pár kattintással telepítsd majd a frissítésként felajánlott IE9-et?"
Csak őmiatta nem csinálnám, viszont uis lesz egy rakás frissítés is, esetleg .net 4.0 Ha már egyszer van egy hivatalos M$ módszer a berhelésre, és nem kell nlite-tal/vlite-tal sz@rakodni, akkor inkább belerakom. kb 10p extramunka (update-ek letöltése wsusoffline-nal, 3 parancs a commandline-ban, végül az egész cucc megy egy előkészített pendrivera)
-
gtasystem
őstag
válasz
#72042496 #98 üzenetére
Ezt össze lehet foglalni úgy, hogy kicseszik velük
szerinted.
vagyis te foglalod így össze.
leszarja a fejüket az oké..tényleg ezt teszi.
de ha idézel akkor azt pontosan, mert így csak olyan mintha magaddal beszélgetnél..Sőt, a lényeget illetően az is irreleváns, hogy miből élnek. ez már megint mi?kik?
Mi az az árnyékkal boxolás? ez már meg megint mi?
már arra sem emlékszel amit írsz vagy csak szőrözöl?moonman kiről beszélsz egyes szám harmadikban?magadról?
csóró vagy a mac-érzéshez?
akkor disszidálj vagy mittudomén..WonderCSabo
: Mindenkire ezt használod.
talán mert mindenki ezt csinálja itt?(tisztelet a kivételnek)
Nos, ha nem hiszed el, h. a IE9 nem tud menni a XP-n, akkor tévedsz!
te is megint..elhiszem hogy nem tetszik de tényleg nem mondtam ilyet.
és az az igazán bunkó dolog amit te csinálsz ezzel, olyasmit mondatsz velem amit én nem mondtam..na ez tényleg bunkó dolog..ha pedig nem tetszik a bunkó válasz akkor talán nem kellene bunkón reagálni..érted
mégis mit vársz? aki beszól, fikázik az ezt kapja.. -
gtasystem
őstag
válasz
#72042496 #80 üzenetére
nem érted..
Jobs bácsi megteheti..az ilyen mentalitású:
a user azt sem tudja eldönteni, hogy jobb vagy balkezével törölje ki a seggét. ms nem.. ilyen egyszerű..moonman:
"elvileg az amerikai piac már csak egy töredéke az egésznek."
mi van újat mondtam?
gondolom szerinted kínában is bokáig gázolnak a júzerek lében és csak arra várnak hogy had fejlesszenek már egy böngésző miatt oprendszert.. -
törölt tag
válasz
#72042496 #80 üzenetére
És nemcsak a Safari 5 vs. Tiger hozható fel, hanem amit én is írtam, hogy Power PC-s gépektől "elvágták" az OS X 10.6-ot... Ha csak ezeket számoljuk, kapásból kettő van, amiért az Apple sem nevezhető jóságos cégnek.
Amúgy is nagyon ellene vagyok az Applenek... Hadd ne részletezzem miért nem szeretem, meg abból úgy is ban lenne a vége. Maradjunk ott, hogy egyéni szociális probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Windows 11
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Crypto Trade
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest