- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
Szerintem nem csak úgy l'art pour l'art haragudnak azért, mert beleszólnak az adóügyeikbe, hanem azért, mert így elvesztenek egy jól jövedelmező üzletet, miszerint egy csomó cég hozzájuk hozza az egész világon összeszedett profitját és egy kis részét (ami még így is komoly összeg) náluk hagyja.
-
törölt tag
OK, akkor vajon miért is akarják az írek megtámadni az EU döntését? Valószínű hülyék lennének kihagyni egy ilyen lehetőséget, ha ez akkora üzlet lenne, hogy 400 évig fizetnek 6000 embert (hogy is jött ki ez amúgy?). Az Apple reakcióját nem olvastam, nem tudom fenyeget-e valamivel, vagy sem.
(#134) dabadab: Pontatlanul írtam, úgy értettem, hogy "örülni fognak", ha az Apple pakol össze. Pont erre akartam kilyukadni, hogy semmit sem nyernének vele, sőt... És igen, az a 40 év kb reális, arra a 6000 dolgozóra számolva. Szerintem még minimum ennyi dolgozó van, aki nem közvetlen Apple alkalmazott, hanem alvállalkozók vagy helyi érdekeltségű cégeken keresztül vannak kapcsolatban velük, így már a 40 év is eléggé túlzónak tűnik.
-
TheSaint
aktív tag
Szerintem a példám végeredménye pont ugyanaz mint amit te is levontál, a fuvarozónk versenyelőnyben van hiszen kevesebb adót fizet a bevételéből, mint aki teljesen "szabályosan" jár el és ott adózik ahol tényleg működik. A szabályosan azért van idézőjelben mert jogilag a mindkettő helyesen jár el, ugyanúgy mint aki átutaztatja a pénzét Luxemburgon, Írországon, stb. Nekem az EU ítéletindoklása is elég izzadságszagú a jelenlegi szabályok alapján, érdekes lesz a folytatás és persze mi lesz a többiekkel akik hasonló módszert használnak???
-
TheSaint
aktív tag
Számomra továbbra is az jön le, mikor a sok tehergépkocsis "vállalkozó" egy kis faluba fizeti a "súlyadót" és nem a megyeszékhelyen ahol a telephelye van.
Írországban "állította elő" az Apple ezt a tengernyi pénzt? Nem? Köszönöm lehet a kasszához fáradni....
A többi meg a szokásos EU-s impotens bürokratizmus, eddig engedték, hogy ez működjön?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Anime filmek és sorozatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Háztartási gépek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ford topik
- Cyberpunk 2077
- Kerékpársportok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest