- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
OK, akkor vajon miért is akarják az írek megtámadni az EU döntését? Valószínű hülyék lennének kihagyni egy ilyen lehetőséget, ha ez akkora üzlet lenne, hogy 400 évig fizetnek 6000 embert (hogy is jött ki ez amúgy?). Az Apple reakcióját nem olvastam, nem tudom fenyeget-e valamivel, vagy sem.
(#134) dabadab: Pontatlanul írtam, úgy értettem, hogy "örülni fognak", ha az Apple pakol össze. Pont erre akartam kilyukadni, hogy semmit sem nyernének vele, sőt... És igen, az a 40 év kb reális, arra a 6000 dolgozóra számolva. Szerintem még minimum ennyi dolgozó van, aki nem közvetlen Apple alkalmazott, hanem alvállalkozók vagy helyi érdekeltségű cégeken keresztül vannak kapcsolatban velük, így már a 40 év is eléggé túlzónak tűnik.
-
törölt tag
válasz
Crafter32 #129 üzenetére
Nyilván az ott dolgozó kb. 6000 ember + hozzákapcsolódó helyi vállalkozások is örülni fognak a számoknak, amikor összepakolnak egyik pillanatról a másikra. Gondolom az írek is csak viccből akarják megtámadni a döntést, ami alapján kapnának 13+ mrd eurót.
Mellesleg azt, hogy ne fizessenek adót, nem az amerikaiak találták ki, hanem az írek és nyilván megéri nekik így is (~6000 munkahely + helyi vállalkozások után járulékok, helyi fejlesztések, elköltött bérek, stb...).
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Horgász topik
- Háztartási gépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- LED világítás a lakásban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest