Új hozzászólás Aktív témák
-
Atos23
senior tag
Én egy nagyon sötét titokra szeretnék választ kapni ASUS P750-el kapcsolatban.
A szokásos memóriaszegénységen felül van egy problémám, amitől nem élvezhetem teljesen a készüléket.
Naponta kb. 3-szor elveszíti a kapcsolatot a mobilszolgáltatóval. Jelenleg T-Mobile SIM-el használom, de bármilyen kártyával eljátssza.
Normál mobiloknál úgy működik, hogy ha egy térerőszegény helyen tartózkodom, vagy valami miatt elmegy a kapcsolat a szolgáltatóval, akkor a telefon elkezd automatikusan hálózatot keresni. Na Ő nem keresi meg magától, hanem kiírja, hogy "Keresés...", vagy "Szolgáltatás nem elérhető...", "Nincs SIM". Éppen amilyen kedve van
Minden Windows Patch-et feltettem, és minden beállítást átnéztem, ami a hálózatok automatikus választására vonatkozik. Természetesen már többször csináltam hard resetet, nem segített.
Sajnos nagyon kellemetlen a dolog, mert éppen állást keresek, és ha hív egy munkáltató, akkor legtöbbször a telefonom miatt "Ki vagyok kapcsolva". Ráadásul a T-Mobiletól nem kapom meg az aranykártyás nem fogadott hívásról szóló SMS-eket. Ha átrakom Sony Ericssonba a SIM-et, minden nem fogadott hívásról kapok értesítést. A többi magánjellegű SMS ennek ellenére hibátlanul megérkezik.
Mit lehet vele tenni?
Amúgy még garis szerencsére
Új hozzászólás Aktív témák
ma Úgy tűnik, hogy az ASUS nem csak a kijelzőt butította le szándékosan.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest