- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus One - Kína már itt One
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
hát nemtudom....
most tettem fel ASUS PDA Phone P750 V6.2.0 WWE_EN00 only for UK userssemmit nem pakoltam még fel és 26Mb a szabad memória
640x460 320x240 mindkét beállítást tartalmazó sorg rommal 24-26mb maradt úgy, hogy az SPB shell is ment, ez még a kisebbik gond
a nagyobb az hogy a numerikus billentyűzet nem használható
megy vissza a sorg féle
volt fent Szingapúri arra más fórumon esküdtek, de az se volt jobb -
egykutya
csendes tag
-
Gh057
csendes tag
Ez elég különös, én nem feltétlen vennék új akkut, én is ezekre gyanakodtam először, de semmi, hiába kapcsoltam ki mindent, sőt navigáció közben az autós töltő hol tölti hol nem... az aljazatos töltő itthon meg a 99%ig tolja fel az akkukat, aztán piros továbbra is, és nem megy fel 100%ig. Úgy néz ki neked is hasonló gondod lehet, én bíztam h csak az akku, de sajna nem jött be, pedig reméltem, így fölöslegesen vettem egy akkut, ráadásul azt hittem gyári lesz, de végülis egy drága utángyártott lett... Mivel előtte nekem is 4 napot ment úgy, hogy volt benne napi 1,5 óra telefonálás is, aztán egyszercsak reggelente nem kapcsolt be... elég siralmas.. nem tudom hogy hova kéne majd vinnem, mivel hálisten a gari is lejárt februárban...
-
Gh057
csendes tag
Lett új akksi, de most is elég gyorsan merül, pedig nem sok mindent csináltam vele, jóformán csak állt bekapcsolva. Most vagy az új akksit kell bejáratni, vagy mi más baja lehet? Az akku sajnos nem gyári, mert nem kaptam, csak egy utángyártott... de nem értem a készüléknek lehet-e egyáltalán ilyesféle baja, hogy meríti az akksikat...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Úgy tűnik, hogy az ASUS nem csak a kijelzőt butította le szándékosan.
- DOOM - The Dark Ages
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Ukrajnai háború
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videó stream letöltése
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Új FULL HD webkamera + Számla
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest