- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NavySeal
senior tag
De bakker...Aki meg tudja venni, az szerinted csak azért veszi, hogy virítson vele?
Ez az idő már évekkel ezelőtt elmúlt, szerintem.
Az, hogy ki mennyit keres, vagy ki mennyit költ telefonra vagy egyéb másra, meg tök mindegy.
Aki megteheti és megveszi az is jó, aki meg nem teheti meg, az vesz másikat szerencsére vannak olyan tudatos vásárlók, mint Te.A céges telefonom Androidos (igaz középkategóriás), de utálom mint a szaros kenyeret.
És hidd el, hogy egy android frissítés után sem szokott azonnal a legjobb lenni szóval Te meg ezzel ne gyere.Én meg pl ahogy írtam az a néhány % lennék, akinek ez (bizonyos esetekben) hasznos lenne. Neked nem, ezt is megértem. Ettől ez még nem biztos, hogy butaság és gigászi ökörség.
-
NavySeal
senior tag
Szerintem az Apple-ben azért bíznak meg és "tűrik" el neki, hogy bizonyos dolgokkal csak a többi gyártó után kullog, mert amikor kijön vele, az működik. Most az i6S-el jól el vagyok, szeretem használni. (telefonálás, internet,zene). A 3D touch (vagy mittom én mi most a neve) is szerintem jól működő "fícsör".
Az Apple fanok meg, lehet márkahűek, lehetnek "menőzősek" vagy amire Te akarsz utalni "a mindíg trendik és megmutogatósak", meg lehetnek olyanok, akik csak egy jól összerakott, jól működő telefont keresnek.Igen a Watch-on az 1 napos üzemidő nagyon gáz. De ahogy több topiktárs is jelezte, nekem (nincs és nem is biztos, hogy veszek) sportoláshoz tökéletes választás lenne egy BT-os fülessel. És hasznos dolognak tartom az LTE verziót is.
Bekevert fehérjeturmixot edzés után iszok a teremben nem, és nem szeretem nagyon a művészfilmeket... -
mackoman
tag
Miért lenne 2év múlva ciki?Csak hobbi szinten futok,igaz 3szor egy héten ,meg kondi terembe járok.Mivel kényelmetlen volt hogy állandóan húzza a zsebem a mobilom,így vettem egy Apple watchot és azon hallgatom a zenét edzés közben.Tökéletesen megfelel számomra,amire kell nekem arra jó .Nem érdekel a pulzus mérés stb .Nekem kényelmi szempontból kellett.Nem érdekel ciki e vagy sem.Ennyi erővel az is ciki lehet,ha valaki az edző teremben egy beats studio fej hallgatóval edz.
-
henrik1
tag
nem tudom, h hány éves vagy, de bizonyos életkor (22-24+) felett már nem lehet okosórával vagánykodni.
#49: és akkor mi van, ha divatból veszik? el kell, h keserítselek, de az autók döntő hányadát is divatból veszik, a divatvásárlók (pénze) nélkül technológiailag talán a '80-as években járnánk.
-
macskea
őstag
Én pont a minap használtam az órám telefonálásra. Sőt, kihangosítva, többed magaddal. Épp nyakig voltunk egy gépben, ment a diagnosztizálás, amikor épp ezzel kapcsolatban hívott egy munkatársam. Telefon a zsebben, kezem tiszta retek. Az órát viszont azonnal ''fel tudtam venni'', szóval attól, hogy neked még sosem kellett, és el se tudod képzelni, másnak lehet az az élethelyzet, amikor jól jönn. Pl.: nekem, ha öltönyben szerelek (igen, van ilyen munka).
-
janeszgol
félisten
Jaj, maradjál már. Most látom értelmét az okosórának. Igen is jó dolog, hogy lehet vele telefonálni. Azoknak jó, akik rövid hívásokat (max 1 perc) ejtenek meg inkább. Az én hívásaim >90%-a 1 perc vagy rövidebb.
Szóval jó cucc ez. Eddig az okosóra "hű, meg há" volt, hogy ment rajta a gps, az időjárás. felvillant a képernyő, amikor magamhoz emeltem a kezem. De sok értelmük nem volt. -
strogov
senior tag
Ez egy okosóra. Nem lehet elvonatkoztatni attól, hogy van egy halom egyéb tulajdonsága. Az LTE-t kihasználhatja az akinek van BT fülese (mindenki). Edzőterembe, strandra, fürdőbe nem viszek telefont. Egy ilyen órát bevihetek. Iphone-nál általános probléma, hogy nincs dual sim verzió. Így lehet egy a telefonban, egy az órában. Ha most kötelező lenne céges telefon akkor biztos ilyet vennék.
-
strogov
senior tag
Valószínű életedben nem futottál még. Ma már a legtöbben GPS alapján futnak. Telefon jó, de egyrészt jó telefon kell, hogy pontos legyen a GPS, másrészt nem lehet túl nagy ... vagy kell egy jó GPS-es óra ami szintén 100k+. Amit linkeltél az viccnek is rossz. Telefont legtöbben a vállukra teszik. Onnan elég nehéz leolvasni a pulzust. Az órába senki nem fog beszélni. Van BT füles. Futáshoz eleve viszel, mert zenét hallgatsz. BT mellkaspánt szintén csatlakozhat az órához.
Az ilyen órában az a pláne, hogy nem kell mást vinned. -
NavySeal
senior tag
iPhone-om van és nem vagyok MSZPs...Köszi!
És ne legyenek kétségeid, a többi telefont is úgy szerelik össze...voltam kínai telefon gyárban, ahol egy már letűnt márkának szereltek bérbe telefont össze...no az nem épp egy EU kompatibilis gyár volt (bár nem volt gyerekmunka)
És mit gondolsz a mekkora haszon van a többi telefonon? 5%?!
Az Apple pont annyiért adja, amennyiért megveszik (mondjuk az 1000€ <> 430eHUF-al). -
danilla
őstag
En rengeteg olyan elethelyzetet tudok elkepzelni (mar csak a sajat kis egyszeru eletemben is), ahol ki lehetne hasznalni az LTE kepessegeit. Strandon, airsoftozas kozben bent hagynam a kocsiban, uszodaban az oltozoszemrenyben, stb, a telefont, ennek ellenere elernenek ha nagyon kell. Persze nevetseges, hogy az oraval beszelgessek, de bizonyos elethelyzetekben elneznem, hogy kinevetek miatta, mert ez egy olyan kenyelmi szolgaltatas ami miatt mar megerne megvenni, nekem. Mar csak az akkuido problemat kell megoldani, de az nem a kozeljovoben fog megoldodni.
-
NavySeal
senior tag
Ez így van, de így van ez más cuccokkal is, sok ember ezzel villant, a telefonjával, autójával...ilyen időket élünk.
Mind1, én hasznosnak találom, de mivel itthon ez csak a távoli(?) jövő, így nem lesz nekem egy jó darabig.
(no meg úgysem vennék sport órának csak Apple Watch-ot). -
NavySeal
senior tag
Értem, de ha megyek futni sokkal kényelmesebb egy 35 grammos cuccot vinnem, amit a zenehallgatáshoz amúgy is vinnék, mint egy cca. 150 grammos cuccot. És ha már tudok vele telefonálni is (ha nagyon szükséges -> vészhelyzet, mert ugye futás közben nem nagyon akar az ember normál üzemben telefonálni) az csak bónusz. Napi normál használatban én sem látom értelmét, de ha itthon egyszer majd kapható lesz, tuti a plázákban órába beszélő embereket fogunk látni -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest