- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
de szerencsére jöttél te és rendet raktál
ha keresel, találsz érvelést, ha úgy gondolod, hogy a személyeskedésért személyeskedés jár, akkor meg nem tudom, mi a kifogásod
basszus visszakerestem most esett le hogy te vagy az öltönyös szerelős IT-s...
ugyan cimbi, valld be, hogy ez nem volt egy jól eltalált hozzászólás részedről
-
dutrás
őstag
Nem arról beszél szerintem hogy nem lehet ilyen élet helyzet.
De azért valjuk be őszintén hogy rengeteg ember divatból vásárol egy ilyen kiegészítőt és az apple esetében ez hatványozódik. Innentől kezdve nagyon nehezen beszélhetünk a tudatos vásárlóról ami erősen visszavezethető pl. a környezetterhelésre is.
Én még hozzátenném azt is hogy lassan elkezdünk erősen függeni ezektől az eszközöktől. Úgy gondolom ez nem jó irány. Sokan már a lámpát konektort is meg a fene tudja még mit ezekről az okoseszközökről irányítunk. Túl kényelmessé tesz bennünket ezek használata. Van aki a telefonjával együtt fürdik. Hihetetlen!
Abban igaza van teljesen Tinnek hogy az okoseszköz gyártók teljesen kihasználják a fogyasztói társadalmat. -
Tin
veterán
mindig szeretem ezeket az életszerű dolgokat. akkor is hasznos, ha például tinédzser lány vagyok, elrabolnak, de nem veszik észre az órámon, hogy lte, ezért fel tudom hívni apám, liam neesont, aki jön, és megöl mindenkit.
az alábbi történetet ha egy sör mellett adtad volna elő nekem, tuti az arcodban landol a söröm a röhögéstől. nem bántásból, de sztem ez még csajozós dumának is nagyon gyengeszinte elképzelem, ahogy a lelkes it-sok körbeállnak öltönyben gépszerelés közben, és megmutatod nekik a csodagépet, gondolom után levetted, mindenki megnézte, elhangzott pár "hű, ez durva!"... nemár haver, ez nagyonciki varze
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Androidos fejegységek
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest