- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
Ez a vagánykodik vele dolog kb még az első pár iPhone generációnál égett be az agyakba, de kizárólag keleten. Ahhoz, hogy egy olyan termékkel vagánykodjon valaki, ami még ha kategóriájában drága is, de ennek ellenére is a többségnek hozzáférhető, nagyon a panelból, vagy a tanyáról kell jönni. Esetleg még az általános iskola jöhet szóba. El kellene már lassan felejteni mint érvet, szegénységi bizonyítvány.
-
macskea
őstag
Én pont a minap használtam az órám telefonálásra. Sőt, kihangosítva, többed magaddal. Épp nyakig voltunk egy gépben, ment a diagnosztizálás, amikor épp ezzel kapcsolatban hívott egy munkatársam. Telefon a zsebben, kezem tiszta retek. Az órát viszont azonnal ''fel tudtam venni'', szóval attól, hogy neked még sosem kellett, és el se tudod képzelni, másnak lehet az az élethelyzet, amikor jól jönn. Pl.: nekem, ha öltönyben szerelek (igen, van ilyen munka).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Milyen routert?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- EA Sports WRC '23
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpársportok
- LEGO klub
- Óra topik
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest