Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tin

veterán

válasz mackoman #58 üzenetére

lte-s apple watchról beszéltünk kilóötvenért, nem a 3%-ról, aki esetleg használja is sportolni. örülök, hogy edzel, de mp3-at lejátszani egy harmadennyibe kerülő okosóra is tud. vagy egy 5e Ft-os butafon. bluetooth-al, amit leraksz a fekvenyomópad és az előre bekevert fehérjeporturmix mellé.

amúgy néha nem értem, hogy sokan tényleg elhiszik, hogy amikor az apple évekkel később kijön valamivel méregdrágán, ami már a franc tudja mióta létezik, azt hiszik, feltalált valamit. csak becsomagolta, szépen, ennyi.

az iPhone x-ben pl. mi innovatív? a qi töltés? az amoled kijelző? a gyorstöltés? a faltól falig kijelző? a vízállóság? az arcfelismerés? (na ezen már előre röhögök, visszatérünk a jelszó nélküli feloldáshoz)

vagy az apple watchban? bármi is, ami még nem volt?

volt jobs, aki becsomagolta az okostelefont, és megcsinálta, a hívők pedig követték. jött a tablettel ugyanez, de aztán ennyi. azok is voltak korábban, de a csomagolás és a hívők miatt elterjedtek. derék, és köszönhetjük nekik, meg ezek tényleg kellettek a fejlődéshez. és ez jó. de maguk a termékek... nem volt igazi innováció. talán sosem. csak a szééép körítés, meg az egyház.

(ettől még az apple termékek jók. az iPhone-ok is. de mára már az androidos készülékek egyszerűen jobbak, féláron. a MacBook is zsír, de féláron egy asus is tudja ugyanazt. és lehet sorolni)

én örülnék, ha jönne egy újabb jobs, és merne álmodni és lenne innováció. azt se bánnám, ha az apple-höz menne, ott a sok betanított vásárló, gyorsabban terjedne, és menne tovább a fejlődés. de azért, szerintem, a helyén illene kezelni a dolgokat.

Új hozzászólás Aktív témák