Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
Érdekes, hogy egyeseknél jó, másoknál nem, de gondolom akinél nem, ott egy gyári visszaállitás vagy valami hasonló művelet segithet.
Nekem 5S van 3 éve, és a kezdetektől OTA-n frissitettem, soha semmi gondom nem volt egyik verzióval sem
(7->8->9->10). Még minimum egy évet marad ez a telefon, de lehet kettőt is ha az iOS 11 is vállalható lesz (egy akkucserét esetleg beiktatok hamarosan, az már meggyengült kicsit az idők folyamán). -
CsabaZz
tag
Galaxy S3-ra is van unofficial CM14/Nougat az XDA-n. Persze a hibamentesség kérdéses mindkét esetben (főleg, mert már alpha állapottól tesztelhető - nem is tudom mi lenne, ha az egy-két emberke csak akkor adna ki release-t, ha fullos a ROM
), mert ilyen fogalom nem létezik a szoftverek világában.
-
zombinyul
addikt
Igen, pláne a 10.1 óta nagyon jó a cucc, végre eltűnt az a bug, hogy alkalmazáshangok (Messenger, Viber, etc.) átállnak gyári iPhone prüttyögésre. Azóta tényleg semmi anomáliával nem találkozok.
Viszont édesanyám panaszkodik, hogy neki 5s-en jelentősen gyengébb az akku, mióta a 10 futkos neki rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest