Az Apple mobilok 60%-án fut iOS 10

Hirdetés

Az Apple közzétette az iOS 10 részesedési adatait, és ha azt vesszük, hogy a végleges változat alig 1,5 hónapja startolt el, akkor igazán figyelemre méltó, hogy az aktív termékek 60%-ára már el is jutott a legújabb szoftver, az iOS 9-et az eszközök 32%-a futtatja, ennél régebbi rendszerrel pedig mindösszesen 8%-nyi készülék fut.

iOS 9-nél régebbi rendszerrel csak az aktív eszközök 8%-a fut
iOS 9-nél régebbi rendszerrel csak az aktív eszközök 8%-a fut

Az androidos statisztikát ehhez képest megnézni nyilvánvalóan durva összehasonlítást eredményezne, persze ott sokkal több eszközről beszélünk, és az Apple számos egyéb trükkel is operál ahhoz, hogy a mobiljain ne a régebbi verziószámú szoftverek fussanak, ez a diagram viszont mindenhogy nézve jól mutat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • iOS 10 rendszerbemutató

    Egy iPhone 6s fedélzetén tudtuk kipróbálni, mit nyújt az Apple mobil operációs rendszerének legújabb változata. A gyorsan terjedő iOS 10 felhasználói felületben és funkcionalitásban egyaránt felvonultat újdonságokat.

  • Elérhető az iOS 10

    Számos újítást hoz az Apple mobilos operációs rendszerének legfrissebb verziója.

  • Kisebb frissítéseket kapott az iOS

    Elindult a hibajavításokon átesett, végfelhasználói iOS 9.3.3 és az iOS 10 legfrissebb fejlesztői bétája, ez utóbbi tartalmi fejlődést is hozott a rendszerbe.

  • Nincs visszaút, megjelent az iOS 9.0.2

    Az Apple már a második frissítést adta ki legújabb generációs operációs rendszerére, ezzel pedig bezárta az utat a régebbi szoftver felé.

Hirdetés