- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sicli
tag
válasz
#09819904 #43 üzenetére
Nyilván nem egy peres dolog, bár, ha amerikai lennék, azért is perelném, mert biztos azért szart le egy galamb, mert Apple volt a kezemben.
Folytatás: Most hívtak az Apple ügyfélszolgálatról. Ajánl az Andrássy-n kívül másik két szervizt, ahol nincs annyi probléma, mint az Andrássy-n. Nem akarom kiforgatni a szavait, de ezek szerint nem én vagyok az egyetlen, akinek ez gond és a szerviznek nevezett Andrássy úti cucc.
Bár említette a hölgy, hogy valószínű ki kell cserélni gariban a telómat, vagyis ez lesz belőle, amivel végre elismerte, hogy hiba, de nem tudom mennyire megoldás, ha a fórumozóknál is ez a hiba, vagyis más készüléken is gond, mivel lesz jobb az új.
Ígérte, hogy bejegyzi, mint hibajelenséget, bárnem tudom fog-e érdekelni valakit!
Nem azért írom ezeket le, hogy téma legyek az okosok körében, hanem, hogy amikor más elolvassa, hátha segít, mint ahogyan már írtam két lehetséges megoldást, ami nekem nem segített, de pár embernek más fórumokon igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Linux Mint
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Beszámítás!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest