Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
"Android-n is hasonló a helyzet"
Ezt sajat tapasztalatbol cafolom, fent van 5.0 tabletemen a kiadasa ota, es gyorsabb vele, mint valaha, bug-okkal sem talalkoztam kb egyaltalan. Mellesleg egy nexus-on barmikor vissza tudsz menni barmelyik korabbi verziora is, de hasznalhatsz teljesen custom szoftvereket is ha akarsz. Ott semmi nincs raderoltetve, a te telod/tableted, azt csinalsz vele, amit akarsz.
-
merkucyo
aktív tag
Ez szerintem nagyrészt annak tudható be, hogy eszméletlen mértékben fejlődik ez a szegmens.
Pár éve az ipad2 vagy az említett 4s az abszolult csúcs volt, ma meg az aktuális választék nem 20-30%-al gyorsabb, hanem sokszorosára nőtt a teljesítményük.Valahol az usernek is tudnia kell, hogy már a 2 éves gépekre is az esetleges frissítéseket már 6-7x gyorsabb eszközökre optimalizálják.
icli
Nekem egyszer kérdezi meg, hogy akarom-e az új rendszert, ha nem akkor " ne kérdezd újra " ablak pipa és el van felejtve ...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest