- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
Depression #97 üzenetére
Ha megengeded (ha nem akkor is) akkor egy jót röhögök azon, hogy egy 30e Ft-os telefont egy iPhone-hoz hasonlítasz.
A Mercideszt nem akarod a Suzukihoz, vagy a Daciahoz hasonlítani? -
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
Ez úgy lenne helyes, hogy nem mindenki használja ki maximálisan a telefonját van aki nagyobb mértékben van aki kevésbé és van aki meg csak telefonálni meg sms-t írni tud rajta. Viszont ha már csak a böngészőt használja már akkor is kihasználja valamilyen mértékben. Olyen ember meg eleve kevés van aki minden funkciót kihasznál az okos-telefonján.
-
llaszlo
veterán
Nekem lényegtelen, hogy ki a legnagyobb, meg ki hány százalékot ural.
Egyébként már megint tévedsz, mert az apple nem egy modellel van jelen hanem ha jól számolom akkor legalább tízzel (vagy tizeneggyel? mindegy), mivel ebben a felmérésben benne van a még használatban lévő első droid, meg iPhone is.
Én meg még mindig arra vagyok kíváncsi, hogy ha pl összehasonlítanánk a HTC, a Samsung stb csúcsmodeljeinek az eladását és az iPhone eladásait akkor, hogyan mutatna a részesedés. De valahogy te ezt nem érted meg vagy nem is akarod nem tudom. -
llaszlo
veterán
Én még mindig a konkrét összehasonlítást hiányolom. Amit linkeltél az nem jelent önmagában semmit sem.
Nem azzal van a gond, hogy ráteszik hanem, hogy az összehasonlításban azok is szerepelnek. És a droidhuszárok meg ezen lovagolnak, hogy húúú az android lenyom mindenkit. Érdekelne, hogy mondjuk ezeknek hány százaléka konkrétan az olcsóbb modellek, meg a kínai vackok mekkora része a telefon és egyéb készülékek. Mert így kb olyan az összehasonlítás, hogy a Mercides-t lenyomja a többi autógyártó.bambano: Ő gondol valamit az Apple userek egy bizonyos részéről ami szeirnte a 70%, viszont ez nem azt jelenti, hogy ez a valós adat. Lehet, hogy csak a 30%-a az akiket ő 70-nek gondol.
-
llaszlo
veterán
válasz
Brutális eb #72 üzenetére
Csak arra voltam kíváncsi, hogy mennyi a valóságalapja. Vagyis szinte nulla.
A droid meg eddig csak a mennyiségről szólt a minőséget inkább hagyjuk, talán majd az ICS jobb lesz a jelenlegi helyzet szerint.
-
llaszlo
veterán
válasz
Brutális eb #69 üzenetére
Erről a 70%-ról van kimutatásod, vagy csak úgy hasra ütöttél?
-
llaszlo
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Autós topik
- Videó stream letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest