- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
David75
őstag
válasz
Depression #140 üzenetére
Senki nem mondta hogy neked megérné az ikon400. Azt írtam hogy nagyon sokaknak megéri. A többi vergődés nem ér nekem választ.
-
Depression
veterán
Mi az, hogy vérblade-es? X8, xperia mini (pro), de még a nexus s is töredékébe kerül egy új iphone-nak. A skate havi 5k-es csomag mellé szinte ingyen elvihető.
Te sem az ikon400-as csomagra vártál 3 éve, hanem megvetted akkor a 3g-t kb. 30k Forintért, és a csomagot meg megtanultad kihasználni.
Én, a havi 3k Forint alatti csomagban korlátlanul böngészek opera minivel, éjjel-nappal itt vagyok a forumon. Telefonálni meg alig telefonálok. Én is hozzászoktam ehhez a csomaghoz. De akkor sem volt katasztrófa, amikor a korlátlan wap után bevezették az 500Ft-ért 1MB-os korlátot, előtte meg este 10Ft/percért beszélhettem 22 óra után. Nem a csomagok alakulnak az igényekhez, hanem az emberek (nagy része) tanulja meg azokat maximálisan kihasználni.Ugyanúgy a családi csomaggal naponta 1-2 órát beszéltem a szeretteimmel, mikor elköltöztem. Messze túlmutat az ikon400 képességein, pedig havi 1000 Forintomba se került.
Pannonnál meg voltak még a perces csomagok, valami 4 órányi csomagom volt, plusz a mobilos net. De valójában az elmúlt 13 év alatt sosem jött össze 10k Forintos számlám, még akkor sem, amikor nagyon el voltam eresztve. Miért érné meg nekem az ikon400-as csomag? -
David75
őstag
válasz
Depression #137 üzenetére
Már írtam hogy ezzel a vérblade-es felfogással szemben nem nagyon van erőm érvelni sem mert kategorikusan hülyeség.
-
Depression
veterán
Feltettem egy kérdést, és képtelen vagy válaszolni, csak a kibúvókat keresed, miközben te emelted ki azt, hogy ugyanazt. Én meg nem azt írtam, hogy ugyanúgy.
Képzeld, egy-két tized másodperces késés nem okoz ôszülést, azt tudomásul veszik az emberek az á függvènyében. Az már csak a te magyarázatod, meg elméleted, hogy az iphone, htc isten nyila, meg sgs2 megéri a 100k Forintos felárat, hogy ne akadjon meg. Ugyanazt tudja a bóvli androidos telefon is, erre képtelen vagy cáfolatot hozni, csak a sebesség az egyetlen érved, azaz igazat adsz nekem, csak kötekedésből odaröffentesz még valamit. -
floatr
veterán
De az is lehet h te nem érted az egészet. Nem arról van szó, hogy minden túlárazott, hanem arról h neki megfelel, neked meg más felel meg. A legtöbb androidos vevő lehet h akár vett is volna magának iphone-t, ha nem annyiba került volna, de már megint ugyanoda lyukadunk ki. Egész egyszerűen az a többlet sokaknak meg sem éri, amit nyújt, sokak meg sem tudnák fizetni, és vannak olyanok is, akik nem látják ezt a többletet. Te meg annyira el vagy szállva, hogy rád jön az okádhatnék, amikor nem a te ízlésvilágodnak megfelelő valami. Ezért kérdezem, hogy minek forgatod a kérdéseket, amikor az alapvető dolgokra sem tudsz épkézláb választ adni a fikkantáson kívül.
-
floatr
veterán
Miért fordítod meg? Szó sem volt bulémiás/hányás-hasmenéssel küzdő szerencsétlen iphone és wp7 júzerekről... Arról beszél, hogy egy (megfelelő csomagban
) 0ft-os blade tulaj számára mi az a húzófeautre, ami miatt az iphoneért megnérné neki -- mondjuk így -- a sokszorosát fizetni
-
fazr
senior tag
válasz
Depression #128 üzenetére
A legtöbb dolgot tudja valamilyen szinten minden okostelefon, itt leginkább a korai ősz hajszálak száma a kérdés.
-
David75
őstag
válasz
Depression #128 üzenetére
Fordítsuk meg a kérdést. Mit lehet megcsinálni egy 40k-s skate-el aminek a lassúságától vagy a dizájnjától egy iphone vagy egy wp7 user ne hányná el magát?
-
David75
őstag
-
floatr
veterán
Az egészben csak annyi a torzítás, hogy még szélesebb réteg az, akinek meg alkalmatlan, és innentől kezdve elérkeztük oda, hogy egy adott körnek éri csak meg. Magyarán összehasonlíthatatlan ez az árképzés a többivel. HTH
De ha NYEurópát nézzük, vagy az USÁ-t, akkor ott meg tök felesleges az árakról beszélni, mert ott mivel kolbászból van a kerítés is, nyilván nem számít, hogy 100-200 euróval/dodóval többért vesznek készüléket, de ott nyilván nem is kelendő a huawei, így önmagát ölte meg az érvelésed. De nem ez a baj, hanem az attitűd...
-
David75
őstag
-
David75
őstag
"Rosszul emlékeznék tán, hogy az ikon csomagot az iphone-nak találták ki eredetileg? Nem véletlen. Lehet h neked nem gáz, de sokaknak igen, és ezért max magadra vonatkozóan tudsz következtetéseket szülni."
Ez visszafelé ugyan úgy igaz.
Rosszul emlékeznék tán, hogy az ikon csomagot az iphone-nak találták ki eredetileg? Nem véletlen. Lehet h neked gáz, de sokaknak nem, és ezért max magadra vonatkozóan tudsz következtetéseket szülni
-
floatr
veterán
Erre mondták itt többen is, hogy a visszafinanszírozott keretek közt viszont a tarifa a horror. Rosszul emlékeznék tán, hogy az ikon csomagot az iphone-nak találták ki eredetileg? Nem véletlen. Lehet h neked nem gáz, de sokaknak igen, és ezért max magadra vonatkozóan tudsz következtetéseket szülni. Ettől másnak nem lesz elérhetőbb, és akkor mindjárt más a fekvése a dolgoknak, és ha arányokról akarsz érvelni, akkor max a független árakról lehet nyilakozni érdemben.
Ha nem akarsz, nem kell. Ha nem akarod érteni, azt sem kell... csak ez így ebben a formában "baromság". -
floatr
veterán
Terelgethetsz, ha erre van szükséged, de egész pontosan arról van szó, hogy implicite lehülyéztél mindenkit, akinek nem éri meg az ikon400-ad iphone4s-el 70ért. Kicsit magas a ló, kicsit elszaladt, de a miénk, nem...?
Őszintén baromira nem érdekel, hogy neked mi a jó, felőlem nyugodtan örülhetsz neki. De kicsit lépjél már vissza erről a pontról, mert az ár/érték "baromságodon meg az egész fórum röhög."
-
David75
őstag
válasz
Depression #115 üzenetére
"Pont ezt írtam, nem kell mindekinek felsôkategóriás telefon, mert ugyanazt megtudják oldani sokkal olcsóbb eszközökkel."
Itt megint csak a kiemelt rész a probléma.
floatr: Te tévesztettél össze valaki olyannal akinek megmondhatod mi alapján hasonlítson össze dolgokat.
-
floatr
veterán
Azt remélem tudod, hogy nagyjából mostanára lenulláztad a teljes érvrendszeredet az árakkal kapcsolatban. De kicsit vegyél már vissza ebből a rettentő nagy lendületből, mert kissé el vagy tájolva, és véletlenül azt hitted, hogy a kutyáddal beszélsz.
Amit fent írtál, az egy igen szubjektív részhalmaza a valóságnak. Az alapján általános igazságokat kreálni balfék húzás. Egyszerűbben, hátha ez is problémát okoz: ami neked jó, az másnak nem, és ettől nem más lesz a hüje, hanem az aki ez alapján okoskodik.
-
Depression
veterán
''Írtam hogy az rengeteg embernek
tökéletesen megfelel egy ikon400.
Akinek az ikon 200 se azt nem értem
minek és mire fel akar felső
kategóriás telefont venni.''Pont ezt írtam, nem kell mindekinek felsôkategóriás telefon, mert ugyanazt megtudják oldani sokkal olcsóbb eszközkkel.
-
David75
őstag
válasz
#16820480 #111 üzenetére
"nem egészen értelek... pontosan leírtad a kulcsszavakat, és mégis úgy tűnik, hogy nem érted. például az ikon400 számodra megéri. számomra meg rohadtul nem, mert mondjuk nem használnám ki. és így tovább az összes többi dolog esetében."
Írtam hogy az rengeteg embernek tökéletesen megfelel egy ikon400. Akinek az ikon 200 se azt nem értem minek és mire fel akar felső kategóriás telefont venni.
"a második feléhez a mondanivalódnak: aki mondjuk éppen el tudja pöntyögni a House of the rising sun-t, annak tökre semmi különbség nem lesz egy 15 ezres gyakorlógitár és egy milliós Les Paul közt. aki éppen csak megnézi a leveleit, meg mondjuk valami hírportált elolvas, annak tökre semmi különbség nem lesz a P3 és az i7 közt. aki a sarki fűszeresig jár el a kocsijával, annak tökre semmi különbség nem lesz a Suzuki és az SLK közt. nem tudom így érthető-e."
Ezeknek amúgy elég lenne egy lg arena is bőven...
-
törölt tag
nem egészen értelek... pontosan leírtad a kulcsszavakat, és mégis úgy tűnik, hogy nem érted. például az ikon400 számodra megéri. számomra meg rohadtul nem, mert mondjuk nem használnám ki. és így tovább az összes többi dolog esetében.
a második feléhez a mondanivalódnak: aki mondjuk éppen el tudja pöntyögni a House of the rising sun-t, annak tökre semmi különbség nem lesz egy 15 ezres gyakorlógitár és egy milliós Les Paul közt. aki éppen csak megnézi a leveleit, meg mondjuk valami hírportált elolvas, annak tökre semmi különbség nem lesz a P3 és az i7 közt. aki a sarki fűszeresig jár el a kocsijával, annak tökre semmi különbség nem lesz a Suzuki és az SLK közt. nem tudom így érthető-e. -
David75
őstag
válasz
Depression #107 üzenetére
sheratan & Depression:
Én az ideos x3-at is ikon400-al használom. sheratan remélem tudja hogy a nem éri meg meg a valakinek nincs pénze rá az két külön fogalom. Nem vennék CL mercit 20 millióért mert nincs rá pénzem de ettől függetlenül megéri az árát szerintem. Ne, vennék sgs2-őt mert nem tetszik a külseje de ettől még megéri az árát. Ideje lenne eljutni oda hogy rájöjjetek hogy senkit nem érdekel meg ki teheti meg hogy iphone-t vesz és ki nem. Előfizetéssel számomra megéri az árát az más kérdés hogy így sem veszek. Ezt így találták ki hogy előfizetéssel elviszed egy középosztálybeli embernek pedig egy ikon400 vagy mediamaniaL tökéletes és ki is használja. Nyer az apple, nyer a szolgáltató és nyerek én is mert 70k-ért lenne i4s-em hiszen az ikon 400 nekem minden telefonhoz létszükséglet. Tehát ideos x3-hoz is.
"Sokan meg olcsó androidos telefont használnak teljes megelégedéssel, olcsó előfizetéssel, vagy prepaid kártyával."
Sokan pentium3-at használnak megelégedéssel, sokan suzuki-t használnak megelégedéssel, Szerencsére ezen emberek többsége sincs azon a szinten hogy attól hogy meg van vele elégedve ne gondolná azt hogy persze egy i7 vagy egy audi sokkal jobb lenne. A probléma ott van mikor valaki arra a szintre savanyodik hogy semmivel se nyújt többet az i7 meg az audi. Ezen embereket sajnálni tudom.
"Ugyanezt a taktikát nézd meg egy átlagos 4 fős családnál, ahol a tiniknek is bemagyarázod, hogy csak az iphone a jó, az apukának meg, hogy nem is olyan sok a havi 44k-es számla, meg 280k a telefonokra, mert ez baromira megéri."
Ez azért jó mert mint az ismerettségi körömben mint itt fórumon senkinek nem ajánlottam se a wp7-et se az iphone-t ellenben mindenkinek androidot ajánlok.
-
floatr
veterán
válasz
Depression #107 üzenetére
Ez az egész árzavar az összehasonlításban arra jó, hogy nehogy érv legyen az, hogy az iphone baromi drága a szolgáltatók ártámogatása nélkül, amit az iszonyat tarifacsomagból finanszíroznak vissza. Ha árakat vetünk össze meg lehet nézni függetlenül mennyiért vesztegetik, mert ennyi erővel a blade meg ingyen van, ami jóval több mint 100x árkülönbözet
-
Depression
veterán
Sokan meg olcsó androidos telefont használnak teljes megelégedéssel, olcsó előfizetéssel, vagy prepaid kártyával. Illetve sokan vannak olyanok is, akiknek az iphone nem felel meg, és premium kategoriás androidos telefont választanak.
Ha téged és az apple-t ez nem érdekli, akkor meg ne kössetek bele abba, hogy mi többen vagyunk! Van egy cikk, miszerint az ios csak a harmadik, és rögtön megjelentek, hogy pedig az iPhone mennyivel jobb! Szó sem volt sehol arról, hogy mi a jobb. Mégis ezen lovagolsz, meghogy neked mennyire jól megy. Ugyanezt a taktikát nézd meg egy átlagos 4 fős családnál, ahol a tiniknek is bemagyarázod, hogy csak az iphone a jó, az apukának meg, hogy nem is olyan sok a havi 44k-es számla, meg 280k a telefonokra, mert ez baromira megéri.
-
törölt tag
nézd, minden tsizteletem, de van akinek nem ér meg 70k-t. nem arról van szó, hogy a szifon jó-e vagy sem, hanem van, akinek ez a használati eszköz nem ér meg annyit és kész. neked mondjuk megér 300k-t egy bicikli? vagy 20 milliót egy autó? vagy milliós nagyságrendet egy hifi szett? vagy másfél millát egy fényképező? lehetne még sorolni. van, akinél egyszerűen nincs prioritása a telefonnak annyira, hogy havi 10 ezret költsön a számlára meg még több tízezret egy telefonra, és mondjuk évente cserélgesse. de ettől még miért ne használhatna okostelefon funkciókat? mondjuk normális email klienst, meg böngészőt, meg ilyesmit. lassabb kicsivel, és? hányan vesznek kompakt fényképezőket. szarabb képet csinál, nem lehet beállítgatni rendesen, de ugyanúgy megörökítheted vele a számodra fontos dolgokat, legfeljebb kicsit gyengébb minőségben.
-
David75
őstag
válasz
Depression #102 üzenetére
Én már 3 éve ikon400-at használok. Sokaknak teljesen jó csomag. 70-t pedig megér az i4s. Az hogy neked ez nem jó az se az apple-t se a trémobilt se engem nem érdekel.
Engem nem zavar hogy az olcsó cuccok sikeresek. Sőt ideos x3-am van. Viszont high-end vonalba eszembe nem jutna ezt a rendszert használni.
Ezen a zte is tudja ugyan azt mint a highend xy telefon baromságodon meg az egész fórum röhög.
-
Depression
veterán
Azt a csomagot csak azért hoztam fel, mert gondolom ebből jött ki neked a 40k-es fizetésem. Nekem mobilnettel együtt 3k-ből kijön a havi számlám, tehát nem, akinek nincs igénye magasabb csomagra, annak nem éri meg. Nekem meg konkréten nem ér meg holmi smooth-ság 100k Forintos felárat.
És megint eltértél attól a tárgytól, amit írtam: a felsorolt dolgokat a 40k Forintos Skate ugyanúgy tudja, mint az iphone, csak kicsit lassabban. És a piac is azt mutatja, hogy igenis van igény olcsó okostelefonokra, és ha nem android lenne rajta, akkor mi?
Miért fáj az iphone tulajoknak, ha az android elterjedtebb?
Szóba sem került, hogy jobb, vagy ilyesmi. Az otthoni dzsunka gépek is elterjedtebbek, mint az iMac.Az apple nem akar mindenkinek gyártani. Akkor mit csodálkoznak egyesek, hogy másra nagyobb igény van?
#101: így van. Hiába mondja bárki, hogy mi a jobb, ha az ember egyszerűen nem engedheti meg magának, hogy olyat vegyen. Elterjedtségnél sehol sem a minőség a mérvadó. Pont úgy, mint ahogyan valószínűleg a magyaroknál gyakrabb a horvát tengerparti nyaralás, mint a rioi.
-
David75
őstag
"Kétlem, hogy tudna az sgs2 vagy iphone olyat, amit a blade nem"
Kétlem hogy a dacia nem tudna ugyan úgy elvinni oda ahova a mercedes...
Kétlem 320x240-es kijelző nem ugyan azt mutatná mint a fullHD.
Kétlem hogy Horvátországban nem ugyan úgy fürdesz a tengerben mint Rio-ban.
Kétlem hogy Nokia 5110-el ne lehetne ugyan olyan jól telefonálni mint az sgs2-ön
Kétlem hogy stb...
-
fazr
senior tag
Na igen, de mint feljebb is írtam: nem minden a mennyiség.
(#95) stevve Ebben nem sok torzítás van, mert az okostelefon mai fogalma szorosan összefügg az internet használattal. A Wifi is inernet használat és ugyan úgy beleszámít a statisztikába.
De ha mégis neked van igazad és torz, akkor is elgondolodtató, hogy az iOS készülék eladási részesedése fele az Androidénak, de mégis háromszor annyi az internetes piaci részesedése az iOS-nek.Ráadásul ez méginkább azt bizonyítja, hogy az olcsóbb Androidos készülékekből sokkal több van, mint a drágábbakból, mert nem hiszem, hogy létezik sok olyan buta ember, aki megveszi a drága telefonját és nem internetezik rajta.
(#99) llaszlo Ugyan már, hisz a Trabant is elvisz oda, ahova a Rolls Royce
-
llaszlo
veterán
válasz
Depression #97 üzenetére
Ha megengeded (ha nem akkor is) akkor egy jót röhögök azon, hogy egy 30e Ft-os telefont egy iPhone-hoz hasonlítasz.
A Mercideszt nem akarod a Suzukihoz, vagy a Daciahoz hasonlítani? -
David75
őstag
válasz
Depression #97 üzenetére
És nem ér meg 70k-t? ja értem...
Amúgy meg relatíve hogy mi luxus mi nem. Ez szerintem nem. Legalábbis nekem semmiképpen pedig aztán nagyon messze vagyok a gazdagságtól.
Kocsival meg nem járok mert a belvárosban lakom és ott is dolgozom tehát sok értelme nincs. Másrészt rosszabbúl vezetek mint egy nő.
A személyeskedést meg tartsd meg magadnak + fejezd be légyszíves a bullshit generálást.
-
Depression
veterán
Ikon400-as csomag (11k Ft/hó) mellett a legolcsóbb iphone 4s még mindig 70k Forint. Androidos kütyüt domino csomagban 30-40k-ért lehet kapni.
Megint vettél egy légből kapott számot, ami neked szimpatikus, és az alapján kikalkuláltad, hogy mennyi a bérem. Zseni vagy, mondták már?De a legdurvább az, hogy hihetetlen, hogy mennyire érvelsz a luxus mellett. Nem tudom, hogy neked hogy esne, ha valaki lesajnál téged, hogy minek közlekedsz kocsival, és elkezdené sorolni helikopterének az előnyeit.
-
Ezek a számok - világszinten. Itthon? Ha nem nettel veszed az iPhone-t, a gatyád is rámegy, míg egy olcsóbb Androidoshoz nem feltétlenül kell, így nem is mindenki használ mobilnetet, csak wifit.
Másfelől viszont torzítás a képen, ha csak az internetes alkalmazásokat vesszük az okos funkciók közé. Az Office vagy a videózás nem igényelnek netet, sem játékok nagy része. Ne akarjuk szándékosan eldönteni a mérleget egy irányba.
-
llaszlo
veterán
-
fazr
senior tag
(#90) llaszlo
Szerintem az okostelefon legtöbb használati területe szorosan összefügg az inernettel. Részletek lejjebb.(#89) stevve
Igazad van, sok fogyott a drágábbakból is, de messze nem annyi mint az olcsóbbakból. A Samsung is élő példa erre. Q2-ben és Q3-ban összesen 45,6 millió okostelefont adott el a Samsung, ebből SGS és SGS2 együtt jóindulattal 15 millió.Az okostelefonként való használatot pedig az internet használat alapján ítéltem meg, amiben nagyon magasan vezet az iOS és ez az arány egyre jobban az iOS javára változik. Ráadásul a mobiltelefonos Google keresések legalább ilyen arányban iOS eszközökön zajlik és ezt a Google egyik embere mondta bíróság előtt (épp azon tárgyaltak/harcoltak, melyik kereső legyen az alapértelmezett iOS-ben). Tudom, hogy ebbe beletartoznak a táblagépek is, de azok nem tudnak olyan nagy mértékben torzítani a statisztikán az okostelefonokhoz mért kevés darabszám miatt. Az is igaz, hogy ebből nem vonható le 100%-osan az amit állítottam, de nagyjából szemlélteti a lényeget.
(#91) Depression
Nyugodj meg, nehogy szívrohamot kapj itt nekemSenki sem mondta, hogy baj az Android elterjedése, sőt kifejezetten jó, mert így minden ember talál a lehetőségeinek megfelelő okostelefont. Ami zavar, hogy egyesek hangoztatják, hogy az Android így győzött, úgy győzött, de ez hülyeség. Igaz, hogy több Androidos készülék van, de ebből szinte semmilyen messzemenő következtetést nem lehet levonni. Azt pedig ne kelljen már megmagyaráznom, hogy milyen különbségek vannak az olcsó és drágább okostelefonok között. Elég annyi, hogy aki jobb, gyorsabb (és ez által sajnos drágább) készüléket használ, az nagyon sok idegeskedéstől kíméli meg magát (platformfüggetlenül). Akkor ott van az AppStore fölénye az Android Markettel szemben, arról nem is szólva, hogy Android a warez melegágya.
-
David75
őstag
válasz
Depression #91 üzenetére
"Vagy fordítva: nekem ne legyen okostelefonom, mert nem engedhetem meg magamnak, hogy a telefonszámlám egy heti bérembe kerüljön?"
Ez esetben gratulálok hogy havi 40k-ból még internetet is tudsz fizetni.
" Kétlem, hogy tudna az sgs2 vagy iphone olyat, amit a blade nem, és számít is"
Hát kinek mi számít. Nekem az out of the box gyors működés, normális készülékház, és az hogy a telefon egy normálisabb app alatt nem szarja össze magát azért elég sokat számít...
-
Depression
veterán
Most komolyan kérdem, hogy mit izgat téged, hogy miért terjedt el az android? Az alma 3 luxustelefonnal meg néhány touch-csal indul a versenybe. Ez az ő döntésük volt, nehogy már ez is az android hibája legyen!
Vagy fordítva: nekem ne legyen okostelefonom, mert nem engedhetem meg magamnak, hogy a telefonszámlám egy heti bérembe kerüljön?
Az összes iPhone hívő mindig kikéri magának, hogy csak a prémiumtelefonokat vegyük figyelembe. De mi alapon?
Attól, hogy valami olcsó, még ugyanúgy ellátja a feladatát. Sőt! Kétlem, hogy tudna az sgs2 vagy iphone olyat, amit a blade nem, és számít is. (a siri-t most hagyjuk ki) Hogy milyen minőségben, azt viszont a pénztárcánk szabja meg. Tehát egy szóval sem mondom, hogy ugyanolyan, de az olcsó androidon is megy a net, a wifi, a gps, a radio, fészbúk, sms és telefonálni is lehet.
-
llaszlo
veterán
Ez úgy lenne helyes, hogy nem mindenki használja ki maximálisan a telefonját van aki nagyobb mértékben van aki kevésbé és van aki meg csak telefonálni meg sms-t írni tud rajta. Viszont ha már csak a böngészőt használja már akkor is kihasználja valamilyen mértékben. Olyen ember meg eleve kevés van aki minden funkciót kihasznál az okos-telefonján.
-
Nem csak az olcsó Androidokból fogyott sok.
"ha a felhasználók nagy része nem is használja az "okos funkciókat""
Ezt így most nem értem... miért ne használnák? Van itt olyan emberke, aki kimondottan csak azt használja és alig telefonál vele. Ha csak a Sense működik, máris használod.
-
fazr
senior tag
Most komolyan van olyan ember aki azzal áltatja magát, hogy az Android nem az olcsó készülékek miatt terjedt el?
Ráadásul hiába van több Androidos telefon, ha a felhasználók nagy része nem is használja az "okos funkciókat".
-
floatr
veterán
De az is lehet h te nem akarod érteni, amiről meg én beszélek. Vagy csak egyszerűen terelsz, mert az első meglátásoddal voltak a gondjaim, miszerint az android cikkben emlegetett részesedése a sok dzsunka miatt ilyen magas. Nem támasztottad alá semmivel, csak mozgattad a témát elfelé... mindegy, ez is érdektelen
-
llaszlo
veterán
Nekem lényegtelen, hogy ki a legnagyobb, meg ki hány százalékot ural.
Egyébként már megint tévedsz, mert az apple nem egy modellel van jelen hanem ha jól számolom akkor legalább tízzel (vagy tizeneggyel? mindegy), mivel ebben a felmérésben benne van a még használatban lévő első droid, meg iPhone is.
Én meg még mindig arra vagyok kíváncsi, hogy ha pl összehasonlítanánk a HTC, a Samsung stb csúcsmodeljeinek az eladását és az iPhone eladásait akkor, hogyan mutatna a részesedés. De valahogy te ezt nem érted meg vagy nem is akarod nem tudom. -
floatr
veterán
Nézd, amennyiért egy iphone-t (naja melyiket) vesz az ember, annyiért vehet egy olyan androidost is, aminél nem zavar be a piac többi része, ha erre gondolsz...
Amúgy ugyanez a helyzet van a laptopok körében is. Az apple ajánl egy viszonylag szűk palettát, win-es gépet meg csilliárd fajtából választhatsz, mégis valahogy eldöcög a PC piac
-
joey04
titán
válasz
Brutális eb #70 üzenetére
én azért nem örülök neki, mert iszonyú fragmentáltság-hoz vezet, amiből olyan negatív dolgok következnek, amik engem pl. zavarnak. ezért írtam, hogy szubjektív. persze egyetértést nem várhatok el, de ez visszafelé is igaz.
-
bambano
titán
és miután ő gondolja, nem te és nem hivatalos közvéleménykutatás, ráadásul ezt el is mondja, ezért az állítás nem az, hogy az apple userek 70%-a valamilyen, hanem az, hogy ő azt gondolja róluk, hogy.
ha ezt cáfolni akarod, nem azt kell megcáfolnod, hogy az user, olyan, amilyen, hanem azt, hogy ő nem is ezt gondolta róluk. na ez nem megy.
ráadásul nem is egy tényről beszélt, hanem csak arról, hogy nem szeretne róluk nyilatkozni.
-
floatr
veterán
Én meg azt hiányolom, hogy bármiféle információ híján csak belehuhogják itt páran a vélt igazságot, és még ennyi adatot sem tudnak mögé tenni. Nem tudom kinek miért fáj az android térnyerése, hiszen úgy nézem, hogy mindenki csak profitál belőle.
Az hogy az apple csak egyetlen modellel lép a ringbe, az kizárólag az ő problémája. Csak azért mert ők nem tudják vagy akarják felvállalni a nagyobb változatosságot (bár még így is több problémáik vannak szoftver-hardver illesztés során, mint az androidos gyártóknak), vagy az operációs rendszer kiadását, azért ne kelljen már mindenkinek vigyázzba állnia. A statisztikák szerint az android vezeti az operációs rendszerek piacát -- ez az alkalmazásplatform elterjedtsége miatt fontos -- illetve a samu a legnagyobb okostelefon gyártó -- ez meg a cégeknek és a tőzsdének fontos; meg hát esetünkben neked...Egy kis adalék, ha érdekel, hogy az sgs2 usa premierjének első hónapjában megduplázta az addigi eladásait, így lett 10 milliós forgalmú. Boldogabb, vagy szomorúbb lettél? Számít valamit egyáltalán? Sztem inkább az számít, hogy az adobe androidra adta ki a touch-ra optimalizált szoftvercsomagját, ami az apple-nek vszeg fájhatott...
-
llaszlo
veterán
Én még mindig a konkrét összehasonlítást hiányolom. Amit linkeltél az nem jelent önmagában semmit sem.
Nem azzal van a gond, hogy ráteszik hanem, hogy az összehasonlításban azok is szerepelnek. És a droidhuszárok meg ezen lovagolnak, hogy húúú az android lenyom mindenkit. Érdekelne, hogy mondjuk ezeknek hány százaléka konkrétan az olcsóbb modellek, meg a kínai vackok mekkora része a telefon és egyéb készülékek. Mert így kb olyan az összehasonlítás, hogy a Mercides-t lenyomja a többi autógyártó.bambano: Ő gondol valamit az Apple userek egy bizonyos részéről ami szeirnte a 70%, viszont ez nem azt jelenti, hogy ez a valós adat. Lehet, hogy csak a 30%-a az akiket ő 70-nek gondol.
-
bambano
titán
"Az alma egy más kategória annak a felhasználóinak a 70% áról nem szeretnék nylatkozni.": ez volt a kiinduló állítás. Egy magánvéleményt közölt, nem szeretne nyilatkozni arról a csoportról.
Hogyan fordulhatna elő, hogy ennek a kijelentésnek nincs valóságalapja? Ez a kijelentés 100%-ban igaz, miután ez egy olyan kijelentés, hogy csak a kijelentőtől függ az igazságtartalma.
Kb. mintha azt mondanád, hogy te utálod a tejeskávét, erre elkezdene raplizni itt a fél topic, hogy nem is igaz, te szereted a tejeskávét. rotfl.
-
válasz
Brutális eb #69 üzenetére
akögazdag
-
Ket eve van Androidom (tavaly januarban megvettem a Nexus One-t, ahogy megjelent), mindig a legfrissebb-legujabb ROM (volt CM7, most epp MIUI), stb.
Nah, az ICS-nek meg adok egy eselyt, de ha nem dramai a valtozas (sebessegben, minosegben, kezelofeluletben), akkor ebbol biztosan WP7 lesz.
-
floatr
veterán
Kb szinte annyi valóságalapja van, mint ennek
"Nem nagy teljesítmény, hogy ha minden dzsunka cuccra ráteszik és azért van belőle sok."Ha egy kicsit visszaolvasol, rájöhetsz h a dzsunkát gyártók a legkisebb piaci szelettel rendelkeznek. A samu a legnagyobb gyártó, de neki sem a galaxy mini a slágerterméke, nem abból adott el több tízmilliót. Lehet h kis hazánkban többen mozdulnak rá a huawei/zte készülékeire, de világviszonylatban az sem elég reprezentatív.
Amúgy újfent kérdezem, h mi a baj azzal, hogy közép és alsó kategóriás telefonokra is ráteszik a gyártók? (persze leszámítva azt a részét, hogy már büntetőjogi kategória, ahogy átvágják a telefon képességeivel kapcsolatban a reklámokban a vevőket)
-
törölt tag
nem tudom, hogy komolyan gondoltad-e, hogy a tini lányok tudatosan választják a BB-t
gondolod, hogy szükségük van az extra üzleti szolgáltatásokra, meg a céges biztonságra, vagy inkább csak választanak egy szép telefont a kínálatból?
én is nagyon szívesen vennék BB felépítésű telefont, sokkal jobb lenne rajta üzeneteket írni, de számomra megfelelő szoftverrel egyszerűen nem árulnak ilyet
az Alcatel, Samsung meg hasonló androdios cuccok meg egyrészt le vannak rendszeresen maradva frissítésekkel, másrészt a billentyűzetük csak gyenge utánzata a BB-nek sajnos a mai napig. nagyon örülnék neki, ha jövőre a Google bekeményítene, és a Motorola égisze alatt kihozna valami ilyen billentyűzetes Nexus modellt is, nem csak a hólapátot erőltetnék.
-
llaszlo
veterán
válasz
Brutális eb #72 üzenetére
Csak arra voltam kíváncsi, hogy mennyi a valóságalapja. Vagyis szinte nulla.
A droid meg eddig csak a mennyiségről szólt a minőséget inkább hagyjuk, talán majd az ICS jobb lesz a jelenlegi helyzet szerint.
-
llaszlo
veterán
válasz
Brutális eb #69 üzenetére
Erről a 70%-ról van kimutatásod, vagy csak úgy hasra ütöttél?
-
Brutális eb
addikt
Szubjektivitás ugyan már.....
Meg őszintén kinek lenne rossz?A guglinak akink dől a pénz?
A kispénzű embernek akinek kitárúlt a világ.
A kockának aki megveheti a a legfrisebb technológiát?(Ez nyilván nem az olcsóra vonatkozik)
Az alkatrészgyártróknak akik soha nem látott megrendelést kapnak?
A patináns márkáknak akiket nem egy esetben a droid mentett meg?(És ez sem)Egyedűl a awp7-nek,badának rossz csak.
És hamarosan az almácskának is forró lehet a talaj.Felesleges bármit mondani a droid jött győzőtt és stabilan halad felfelé.(A meddig meg jelen pillanatban kit érdekel?)
Lehet szeretni ,utálni a tény az tény marad. -
Brutális eb
addikt
Azért nem kész ilyen kimutatás mert csak egy két emberkét érdekel akit zavarnak a tények.
Mint írtam feljebb pont az a jó a droidban,hogy lefed egy teljes palettát.
Így sok szegényebb emberke és akögazdag is megtalálja a számítását.
Nem beszélve arról,hogy a van közép út is ami meg pláne a legjobb dolog.
Ezért trat itt a droid és ezért nincs sehol a wp7.
Az alma egy más kategória annak a felhasználóinak a 70% áról nem szeretnék nylatkozni.Mert megint mennének és kirakatnának 12 órára amikor más kap 3 órát vagy figyelmeztetést ilyen előélettel mint én.(Gyk tiszta vaygok mit a bárány.)
-
llaszlo
veterán
-
04ahgy
nagyúr
A Symbian esik vissza, mint a szél. Az Android meg megháromszorozta magát egy év alatt. Ezt még az Apple sem tudta megcsinálni. Szép teljesítmény.
HGyu
-
atike
nagyúr
Én a Symbian-on vagyok behalva...
Szép adatok!
Akkor válna érdekessé ez a statisztika, ha jönne alacsony árfekvésű iOS-es teló... Valami iPhone 0,2 vagy ilyesmi...
Tuti sokan ráugranának!
-
joey04
titán
válasz
Brutális eb #44 üzenetére
egy szóval nem mondtam, hogy baj. ez a magyarázat, ennyi. hogy ez jó-e, azt döntse el mindenki maga, mert szubjektív kérdés.
-
floatr
veterán
Ha ez lenne a magyarázat, akkor a huawei lenne a legnagyobb gyártó a világon. De mint látod, nem ő az, és a samu házatáján sem az alsó szegmens a meghatározó, hanem épp az SGS/SGS2
Amúgy az miért baj, hogy van value okostelefon?
-
Érdekes itthon megfigyelni a tömegközlekedésen, hogy kinek milyen telefon van a kezében.
Meglepő, de egyre több fiatal nő, illetve tini lány kezében lehet BB-ket látni. Gondolom, a teljes billentyűzet miatt. A BB-k mellett a hasonló Samung és Nokia is gyakori. Érintősben általában Samsungot látni a legtöbbet, de azért több iPhone-nal is találkoztam már.
Szóval ha a trendeket nézzük, nem meglepő, hogy a Droid mindenhol ott van és sokan használják itthon is. Nem tudom, a hazai számok miként alakulnak, de abból, amit látni lehet, Androiddal vagyunk mi is kitömve.
A BB-ken viszont meglepődtem. Nem is a régebbi 8820 és társai, hanem az új Boldok és Curve-ok tűnnek fel néha gimis korú fiataloknál. Ennek azért örülök valahol - talán tudatosan választanak.
-
David75
őstag
válasz
Brutális eb #52 üzenetére
1.
ha olvastál volna akkor olvastad volna hogy minden launcherel meg miui és társaival söt sense-el se tetszik a droid. nekem katyvasz és bocs már de a beállitások menüt se fogom benyelni 100k+-ért. 2011-ben hagy ne bámuljak már számomra ronda ui-t.az meg hogy villogásnak veszed hogy inkább többet fizetek hogy szép készüléket és ui-t bámuljak az nekem megint csak a: trollkodsz vagy hülye vagy? kategória
-
Narxis
nagyúr
Úristen milyen vita van itt...
Én csak egyetlen dolgot hiányolok, a böngésző lehetne jobb androidon, pár funkciót átemelhetnének az Opera Mobile-ból, pl. ha nagyítok akkor igazítsa a szöveget a képernyőhöz. Nem tudom ICS-ben mit változtattak a beépített böngészőn, de ez jó lenne, no meg az Opera Mini adattömörítése ha mobilnetet használ az ember.
Más bajom nem volt nekem az androiddal. Lassulás még gyári ROM-on se volt(bár ez gondolom gyártó hozzáállásán múlik).
Live wallpaper az ami a gyengém androidon, több tucat van telepítve és annyira szépek és hangulatot tudnak varázsolni, hogy eszméletlen. Ha jól tudom ilyen nincs WP7-nél, pedig ha egyszer új telót veszek és nem androidot akkor arra van a legnagyobb esély, hogy WP lesz.
-
fazr
senior tag
Ha megnézed milyen ötlettelen gagyi műanyag telefonokat adnak ennyiért vagy drágábban, akkor máris nem túlárazott. A Lumia 800 elsők között szinte mindenben egy lapon említhető az iPhone-al. Igaz maga a WP7 nekem nem szimpatikus, de ez legyen az én bajom, viszont a Nokia végre ismét valami elismerésre méltót alkotott.
-
moonman
titán
válasz
Brutális eb #52 üzenetére
"az,hogy túlárazott mégis benyeled szomorú dolog részben mert azt bizonyítja,hogy mégiscsak villogni kell egy készülék nem használni."
ez aztan a mindent elsopro logika. veletlenul sem azert, mert maganak akar jot...
-
Brutális eb
addikt
1.
Ha volt droidod elég lett volna csak ide benézned:[link]
és máris láthattad volna,hogy olyaná tezsed amilyenné akarod.A sima beállítások menü droidnál meg nehogy már akkora gond legyen.....
2.Ez nem neked szólt bocs ha rosszul fogalmaztam.
3."wp7 mindennél jobban kézre áll és jobb kezelni és jobban az én logikám és számomra mindennél sokkal szebb a metro ui+ a lumia 800 "
Simán megértem.
Bár az,hogy túlárazott mégis benyeled szomorú dolog részben mert azt bizonyítja,hogy mégiscsak villogni kell egy készülék nem használni. -
David75
őstag
válasz
Brutális eb #47 üzenetére
1. Volt sgs-em az elég felső kategóriás? Meg voltam vele elégedve de a kezelő felület minden szarral egy hányinger a számomra.
2.Nem sajnálom le az olcsó droidokat bár ez se elégíti ki semmilyen igényemet 100%-osan de ettől függetlenül elismerem hogy az áráért nagyon nagyon jó.
3.Azért veszek drágáért felsős cuccot mint majd a lumia 800-am lesz mert a wp7 mindennél jobban kézre áll és jobb kezelni és jobban az én logikám és számomra mindennél sokkal szebb a metro ui+ a lumia 800 végre nem egy sablon tepsi és nem is egy túlcsicsázott ócskaság hanem egy letisztul gyönyörű dizájnal rendelkező telefon. Tehát megéri a felárat. Pedig kurvára túlárazott lesz
-
Depression
veterán
A cikkhez hozzászólva: az almának nem iphone-ja van, hanem iphone-jai!!! A következő negyedéves statisztikába pedig már 3 egyszerre gyártott készülékkel száll versenybe.
-
Brutális eb
addikt
Persze szíved joga,,hogy mit veszel.
A legtöbb esetben tényleg nem a tudás számít hanem kinek mi jön be.
Most leállhatnék vitatkozni,hogy vegyél egy droidos felsőkategóriás htct,samut,stb de kb semmi értelme.
Tudatos vásárló vagy ennyi.
Sokan lesajnálják az olcsó droidokat de 90%-ban még a legnagyobb habzószájú ellendrukkernek is elég lenne a tudása alapján arra mire használná csak ugye a presztizs a villogás.Stb.
Tipikus magyar mentalítás.
Külföldön is van ilyen de jóval kevesebb és kulturáltabb formában. -
David75
őstag
válasz
Brutális eb #44 üzenetére
Neked adok igazat nekem egy szaros ideos x3-am van és egész jó. Sőt az árához képest nagyon jó. Én ebben a szegmensben nagyon jónak tartom az androidot. Viszont közép és felső kategóriában eszembe nem jutna androidos telefont venni.
-
-
joey04
titán
nem meglepő. itt az egyik magyarázat.
-
azé' a ZTE ötödik helyen?
-
Z-77
tag
Ha nem csak a droidos az okostelefon, akkor ezt cáfolom. Win mobilos telók mind ébresztenek kikapcsolt állapotban is. De tényleg igaz, ezer éves telefonok is tudták ezt még (nem csutkára) lemerült akkuval is. Nekem itthon lakástelefonként használva van egy nokia 6150-esem, ez is ébreszt kikapcsolva
Ezt a mai napig használom és erre ébredek 8 éve
-
bambano
titán
nekem meg az a bajom, hogy egyre több alkalmazást csak regisztrációval meg hírlevéllel meg egyéb szeméttel együtt enged használni és egyre több alkalmazás kér teljesen indokolatlan jogokat a telón.
gondolom van valahol egy titkos klub az android fejlesztőknek, ahol minden pénteken söröznek, és ott megy az oltás, hogy a te appod bekérte a bankszámlaszámot? be.. és a tied? az enyém még a gps-t sem kapcsolja be. fúúúú te nem vagy normális...
-
-
DarkByte
addikt
Egyik okostelefon sem ébreszt kikapcsolva tudtommal. Innentől kezdve ez nem (csak) az Android sajátossága. Egyébként legegyszerűbb: power gomb hosszan és Flight mode-ba rakod. Fogyasztani alig fogyaszt, ébreszt, és mivel minden rádiót kikapcsol tutira nem érnek el éjszaka ha ez a célod. Másrészt a boot idő (ami mondjuk nálam SGS2-n már van olyan gyors mint egy feature phone-on de pl. Pulse-al percek kérdése volt) sem kell végigvárnod reggel.
-
Vicoo
senior tag
Nekem is ~2 hete van droidos telefonom, máris szervizben van. A fentebb írt "hibák" engem már nem zavarnak, az viszont igen, hogy mindig fut a háttérben valami, aminek rohadtul nem kellene . Pl : bekapcsolás után nem indítom el a rádiót, youtubeot, galériát, mégis ott vannak a futó folyamatok közt. Rádió minek? Füles nélkül nem is tud semmit csinálni, gondolom. Amúgy nekem tetszik hogy sokoldalú rendszer, de tényleg vannak hülyeségei. Na meg hogy kikapcsolva nem tud ébreszteni, amit egy eldobós vacak is tud évek óta.
-
DarkByte
addikt
Úgy is le leszek érte oltva, de tényleg 2011-et írunk. ~1 ezer forintért utánad dobnak 100MB-os netet ami egy ilyen mobilnál elég alap dolog, hacsak nem az Angry Birds a legdurvább dolog amivel többet akarsz rajta csinálni mint a feature phone-on. 20-30KB-os fájlokat GMail-ben sokkal hamarabb átküldesz a másiknak mint Bluetooth-al szórakozva (feltéve persze hogy a túlsó félnek is email képes telefonja van). Illetve sok rejtett apróság van amit csak így tudsz kihasználni, pl. contacts autó szinkronizáció. Gépen felveszek egy új névjegyet és kb. 10mp múlva már ott virít a telefonomon pedig hozzá se nyúltam. Vagy ugyanígy Chrome2Phone-al épp nézett oldalt egy kattal küldöm a telefonra hogy majd ott olvasom tovább.
Én a BT-t kb. a karórámhoz használom, azok is az első párosítástól kezdve nagyon szépen egymásra találnak, még az OpenWatch is automatikusan csatlakozik hozzá, zsebre vágom a mobilt bekapcsolt BT-vel és már az utcán szoktam bekapcsolni az órát, simán működik a zene lejátszó irányítás innentől kezdve.
A program társítást mondták a többiek, ha több program van a rendszeren akkor megkérdezi melyiket akarod és a lista alján pipával tudod mondani hogy a kijelöltet akarom mindig. Ha rosszra nyomtál akkor a Beállítások -> Alkalmazások részen ha rányomsz a most használt programra ki tudod venni az alapértelmezéseit és akkor a következő alkalommal megint megkérdi melyiket szeretnéd.
Hogy mondjak negatívat is a droid-os BT-ről, mert azért az is van (mint minden másik platformnak is vannak hibái, csak miért is lennénk objektívek ugye): az A2DP minősége a mai napig siralmas. [link] Szerencsére nálam nem szükséglet a vezeték nélküli headset de próbáltam már és tényleg nem tökéletes.
-
GALARDO
addikt
Ez nem is meglepő, hiszen minden hol ott van. Főleg az olcsó, bármikor elérhető kategóriában.
-
dnelb
veterán
Nem az a baj, hogy mélyen van, hanem az, hogy ha valaki szeretne neked küldeni valamit egy másik telefonról, akkor minden egyes alkalommal be kell mászni a menübe és pipálgatni kell...
Ha ennyire gyakran használod, akkor raksz ki bluetooth beállítások parancsikont az asztalra, és kemény 2 érintésre benn vagy a menüben...
2011-ben Bt. Azért van, hogy használjam nem? Ne hogy már egy 25kb-os kép miatt minden alkalommal USB kábelezzek
dropbox. gyorsabb is mint a kábel/bt, sőt egyszerűbb is, csak behúzod a mappába és már ott is a telón.
-
korpicschess
veterán
Nem csak tűnik.
-
edward2
addikt
Ahogy Krisztián leírta: "Mellesleg bluetoothal szopni 2011ben és ezért leoltani a droidot, no comment"
Motorola droid 2.3.4 rootolt lesz. Ez megint egy másik dimenzió.
Email = androidon szerintem mindenki használjon gmailt.
Alapértelmezett program = pedig felajánlja és kipipálással azt választja lehet rooton nem működik.
-
_Orbi_
aktív tag
Kipipáltam, de nem érdekli a rendszert...
Nem az a baj, hogy mélyen van, hanem az, hogy ha valaki szeretne neked küldeni valamit egy másik telefonról, akkor minden egyes alkalommal be kell mászni a menübe és pipálgatni kell...
Nem szopok vele, mert működik, csak idegesítőek ezek a kis hibák. Nem csak ezért oltom a droidot, csak ezek jutottak először eszembe...
2011-ben Bt. Azért van, hogy használjam nem? Ne hogy már egy 25kb-os kép miatt minden alkalommal USB kábelezzek. Jobb egérgomb/küldés és a telefonon meg megérkezés. Nem értem, hogy ez miért nem tud kérdezések nélkül végbe menni.
Amúgy SE Live-ról beszélünk, nem régi support nélküli...Csakhogy tisztázzuk: nem szidom a droidot, mert jó rendszer, csak idegesítőek a hibái (vagy én vagyok túl maradi és egyszerű ember)
-
dnelb
veterán
miért nem lehet megmondani a rendszernek, hogy mit használjon egy fájl megnyitásakor
ki lehet pipálni , onnantól fogva azzal nyitja meg.
Oké, hogy kipipálható a menüben, hogy legyen látható, de miért kell ehhez betúrni a menübe (elég mélyre)?
bluetooth beállításokba kell belemenni, tényleg nagyon mélyen van..Mellesleg bluetoothal szopni 2011ben és ezért leoltani a droidot, no comment
-
_Orbi_
aktív tag
Akkor pár alapvető probléma/példa:
Bekapcsolod a Bluetooth-ot. Egész lassan, de azért végbe megy.
A BT alapértelmezetten nem látható más eszközök számára és ezen az alapértelmezésen nem tudsz változtatni. Oké, hogy kipipálható a menüben, hogy legyen látható, de miért kell ehhez betúrni a menübe (elég mélyre)? Miért csak 120 másodpercig látható?
BT-nél maradva:
Párosított eszközök. Nem lehet beállítani, hogy a párosított eszköztől automatikusan fogadjon el bármit (elvégre ha párosítottad, akkor megbízol a másik eszközben, a BT meg nem megy non-stop).
Fogadás sem egy kevés érintéses feladat, mert nem írja ki a képernyőre, hogy fájl érkezett mit szeretnél vele csinálni, hanem előbb le kell húzni a főképernyő tetejét, majd meg kell erősíteni a fájl fogadását és utána lehet elkezdeni vele valamit is csinálni.
e-mail:
A rendszer kiválóan jelzi, ha új emil érkezett (a gyári emil kliensről beszélek) ha rányomok, hogy megnézem, akkor kiválóan kilistázza az eddigi emiljeimet, de az újat nem jeleníti meg. Ehhez külön frissíteni kell a kliensben, hogy végre láthassam...
Alapértelmezett program:
miért nem lehet megmondani a rendszernek, hogy mit használjon egy fájl megnyitásakor (pl ha Bt-n érkezett) mert ugye ha egynél több olyan program van a telefonon, ami képes képeket megjeleníteni, akkor a telefon megkérdezi, hogy melyikkel szeretném megnyitni. Minden egyes alkalommal!!!Nem folytatnám tovább...
droid 2.3.4szerk: nem érdekel, hogy ki mit mond, én ettől még nem fogom szeretni az Androidot.
Nem azt mondom, hogy rossz rendszer, mert nem az, csak én nem szeretem... Ehhez meg jogom van. -
_Orbi_
aktív tag
Kb egy hete van Androidos telefonom (előtte sohasem volt és nem is nyomkodtam ilyet)
Kiismerni könnyű, de ugyan ilyen rövid idő alatt az ember agyára tud menni, olyan apró hiányosságokkal, amiket a nem Androidos, hanem a zárt rendszeres telefonok tudnak.
Sikeresen megutáltam...
Dizájnos (sajnos) és sok alkalmazás van rá, és ezzel a végére is értem a jó tulajdonságainak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 1 / 2
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest