- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#32839680 #205 üzenetére
Megértem és el is fogadom, nincs ezzel gond.
Az érzelmi részén valóban változtatnom kellene, maximálisan igazad van.
Soha nem tagadtam a VGA-k terén a hovatartozásomat,de ez nem azt jelenti, hogy a másik oldalt becsmérlem, itt se tettem.Véleményt alkotok róla, ez tény.
És ne sértegess -
Na most ehhez annyit hozzátennék, mivel a kollega rólam beszél nagyrészt, hogy moderációt Én kértem ide a fórumban, bármilyen meglepő neki is.Nem egyenlő a trollkodás azzal, hogy valaki véleményt nyilvánít akár a cikkről , akár magáról a termékről, vagy arról aki megírta, akár negatív akár pozitív.
Ráadásul ő is beletartozik azok közül a csoportok közül az egyikbe, amit te is ide leírtál, pont ez miatt került ide ez beírás tőle, mert a negatívot trollkodásnak felfogni könnyebb. ..Attól, hogy valaki elkötelezett, lehet még értelmes vitapartner. Részemről én ki is szállnék, mert a moderáció nem véletlenül jött ide és felesleges személyeskedéssel ezt tovább folytatni. -
válasz
kisbalázs #166 üzenetére
Kedves Balázs!
Engem is idegesítenek a tudatlan trollok, akik értelmesen fogalmazni sem tudnak és személyeskedéssel érvelnek. Ráadásul beleadnak a számba olyan dolgokat , amit én soha nem mondtam.
A Te kommentedre reagálva:
Nem, Én nem vennék AMD kártyát, de nem azért, mert gondom van velük, hanem azért, mert szeretem az Nvidia kártyákat. Remélni merem, hogy érted a különbséget.
Remélem befizetsz miattam és ezzel is segítek a PH-nak, mert szeretem az oldalt.
Köszi előre is!Üdv,
egy "NV bolond."ui: Köszi a titulust
-
Láttál ilyet leírva tőlem?linkeld már be, hol írtam, mert érdekelne.A felület nekem is jobban tetszik, de ezt írtam is.
Ezzel szemben te ezt írtad:
"Azt kell mondjam, hogy az AMD-é jobb"
kijelentésed a felületre igaz lehet, de mivel ezt nem fejtetted ki, egy IT oldalon én a tudást néztem, ami mindkét gyártónál kiegyensúlyozott és nézőpont kérdése..
-
válasz
szmörlock007 #159 üzenetére
Nincs ezzel baj, nem is írtam ilyen dolgot.Ez így korrekt, csak éppen, ha nem is ekkora,de kicsit bővebb összefoglaló elfért volna NV oldalon is 1,5 éve, mikor megújították az experience-t.
A reklamációm erre vonatkozott elsősorban, be is linkeltem azt a 1 oldalas szösszenetet,de nincs ebben ennyi, engem nem is igazán érdekel a dolog, csak megemlítettem.AZt olvasom amit adnak. -
válasz
szmörlock007 #157 üzenetére
Most mi közöm van nekem az Anandtechez? oda írtam és reklamáltam? EZ itt a PH fóruma.Majd ha ott lesz problémám, oda írok.( nem fogok, mert nem olvasom) Belinkelhetném a konkurens magyar kerekedő oldalt, de mindegy is, engedd el...a te igazságod a tiéd marad, az enyém meg az enyém.
-
válasz
szmörlock007 #155 üzenetére
Szerinted ez az igazság. Szerintem meg csak akarat kérdése.
-
Hát tényleg kifizetődőbb, hisz ezt mutatják cikkek. Egyébként egyszer összevethetnéd a kettőt, bár gondolom nem lenne jó vége .
Szerintem meg nv nem fog alkalmazkodni senkihez ilyen téren, 80/20 % aránynál.
A lényeg továbbra is a kártyákon és azok játékban nyújtott teljesítményén van, ezt ők továbbra is jól tudják, mi meg ezért szeretjük őket . A Vega kártyák rejtett tartalékait felszabadító varázslat elmaradt, de ezt jól feledtetik a körítéssel.
Egyébén maga felület sokkal jobban tetszik, mint az NV féle, frissebb és modernebb, remélem inkább ezt veszik át, nem a média csinnadrattát.szmörlock007 : Ha vicces akkor mosolyogj egy jót, örülök, hogy jó napot szereztem.
-
válasz
távcsőves #149 üzenetére
ja hát épp ez az hogy shadowplayt már mindenki ismeri, olyan régóta van.Mit nem tud? játékoptimalizálás, stream? felfétel? Linux támogatás?VR?Adaptive sync?WhisperMode koppintás NV től bejött ide is a játék közbeni optimalizálás és fogyi csökkentés, pár hónapja nyomta be NV is.
VUlklan API, Open GL , közösségi funkciók elérése játékok közben 7 hónapja jött be.
experience regisztráció nagy mantra nektek tudom, valószínűleg NV kilopja családi képeket a dokumentumokból.megint megy az oltás 5 oldalon át ezzel szemben itt még 2 oldalas expeience bemutató se láttam , mikor anno kijött. Ennyi tellett: [link]
NIncs ezzel gond, csak ami jár az egyik ( kisebb ) oldalnak az járhatna a másiknak is, mert a végén elhisztizek, hogy NV nél lapátolják be a szenet a gépbe, hogy menjen.
Mint ez az " azt kell hogy mondjam jobb" dolog. aham... A teljesítménynövekedést kellett volna behozni , amit ígértek. -
Nem tudom NV -nek mit kellene letennie az asztalra, hogy egyszer 5 oldalas bemutatót kapjon a Driverje..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest