- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
Miért cáfolná önmagát? Gondod van a szövegértelmezéssel? Gyorsan össze lehet rá csapni egy programot... de ha ki is akarod használni a képességeit akkor nem jó a lastgen/pc megközelítés...
"En ott, hogy szebb a kep (tobb fps, tobb targy, jobb fizika, szebb effektek, nagyobb felbontas) mint PC-n, es nem csunyabb."
Ez már megvan, standard 1080p, 60 fps-el, havernál néztem valami új MGS-t ps4-re, nem hiszem hogy pc-n van olyan grafika legalább is 2 gpu és 300k-s config alatt...
-
pakriksz
őstag
és te mint felhasználó hol látnád a markáns újdonságot miszerint jóval egyszerűbb és gyorsabb fejleszteni az új konzolokra?
Bár valamennyire látszik, hiszen prevgenre cuccokat pikkpakk átkonvertálták (LOU, GTAV, stb)Visszafogás meg van, az eddig next genre kiadott játékok 100%-a pc-re vagy prevgenre készült eredetileg, könnyű rá fejleszteni, de hogy rendesen kihasználd a képességeit, ahhoz újra kell kezdeni más megközelítéssel, vagy legalább is nagyon átírni a programot.
-
pakriksz
őstag
microlaggtól nem fáj szem az biztos, szóval ott inkább más van a háttérben, és valszeg nem a gpu a hibás, maximum a név ami rá van írva hibás
@Reggie0: hát a vakteszt eléggé pontos számszerű, hiszen pontosan látszik a számokból hogy randomban tippelgetnek az "audiofilek" nem hallanak ők semmit
-
pakriksz
őstag
Ez az a semmivel sem kimutatható(fps számok, frametime) microlagg? Azért kérdezem mert én hd5770-el nem észleltem ilyet, már az gta 4 alapból is katasztrofális frame rate-jén túl.
Bár jó ideje nem játszottam vele, legutóbb az GFWL és a szoci klub telepítésénél mondtam azt hogy "á ehhez már öreg vagyok" és delete. -
pakriksz
őstag
nem gyakorlatban, hanem elméletben "a korai megvalósítást tudó vas nyers ereje kevés lett ahhoz, hogy profitáljon belőle" és hasonló marhaságokat, a laikus felhasználók találták ki önmaguk megnyugtatására hogy jó az a cucc ami most van nekik/vásárolni készülnek, gyakorlat nem támasztotta alá ezeket. DX11-nél is ezt hangoztatták holott a dx11 nem is új effekteket hozott hanem a hatékonyságra próbált gyúrni, ahogy a mantle-vel sem lehet semmilyen új effektet előhozni csak hatékonyabban kihasználni a meglévő hardvert. És a directx 12 is erről fog szólni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest