- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
pakriksz #152 üzenetére
Ez a mondatod önmagát cáfolja: "könnyű rá fejleszteni, de hogy rendesen kihasználd a képességeit, ahhoz újra kell kezdeni más megközelítéssel, vagy legalább is nagyon átírni a programot"
Év vége fele jönnek exkluzívok, majd akkor kiderül merre tartanak, remélhetőleg pozitív irányba. Az világos hogy a kihasználás, fejlesztői környezet kialakítása vagy sokkalta több időbe telik, vagy egyszerűen nem akkora durranás az egész mint azt állítják. Visszatérve a pc-re, ha a konzol zárt környezetén nehezen tudnak beindulni a dolgok akkor mit várunk a pc oldalon. Ráadásul minden gyártónak vannak megoldásai gondolom ami a saját hardwarén szalad jól, eddig ez a történet bármelyikőjükről szólhatna...én már várom hogy a marketinget felváltsa a prezentáció.
-
-
Peat;)
veterán
válasz
pakriksz #146 üzenetére
A cikkírók, a szakértők, a gyártók, az AMD, a tulajok állítják hogy ezek a konzolok az evolúció egy teljesen új fejezete, amit a fejlesztőkkel szorosan alakítottak ki hogy eddig sosem látott, vagy gondolt dolgokat valósítsanak meg nekünk, rövid fejlesztési idővel, kevesebb munkával. Így nekik tedd fel a kérdést vagy olvass el 1-2 ph!-s konzol cikket mit értek markánsan új alatt.
A pc vonalon meg az nvidiát teszik első számú felelőssé hogy nincs fejlődés a grafikában, fizikában, stb területen, ami ellen én egy szót sem szóltam, hiszen lehet hogy így van megcáfolni nem tudok, a mai játékok meg mennek mindkettőn. Általános állítás hogy az AMD szándékosan van visszabutítva elavult megoldásokra, mert az nvidia nem támogatja ezt meg azt, így nem tudják megmutatni valójában milyen megoldásokra képesek. A konzolokban nincs nvidia, nincs visszafogás. Ennél nagyobb lehetőséget elképzelni nem tudok hogy mutassanak olyat amivel az AMD igazolja a feltételezéseket, sokszor szakértők általi kijelentéseket, állításokat. A markánsan új jelzőt erre értem, talán így érthető. És ha látnám az igazolását annak hogy valóban van benne valami akkor ennek megfelelően választanék terméket. De egyelőre azt látom hogy már termékgenerációk mentek le pc-s vonalon és egyelőre a korlátok nélküli konzolterületen sem látom olyat ami összhangban lenne az állításokkal. (ismétlem, nem az én állításaimmal)
-
ÁdiBá
veterán
válasz
pakriksz #129 üzenetére
Most ez komoly? Nem elég hogy már most kicsit hülyén érzi magát a felhasználó hogy Mantle vagy Dx használja. Most jön ez mellé a kettő? PL. Én nem tudom élvezni az R9 290X által nyujtott előnyőket mert a játék Mante2es. Mi ez már? Kezd kicsit elegem lenni ebből a paicból. Vásárolok egy konzolt....
-
törölt tag
Nálam is ment a 14.1 WHQL és 14.4 (Március 27. kiadás) közben, de rengeteg fagyást okozott bőngészőben és néha játékban. Képhibák is jelentkeztek (1 db játék menűjében és ingame közben is). Ezért most visszatértem a 13.9 WHQL-re. Az észlelt hibák azóta megszüntek, de MANTLE sincs.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest