Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peat;)

veterán

válasz sayinpety #157 üzenetére

A ph! felelősnek állítja be (sugallja ha szépen akarom írni, de szerintem mindenki tudja miről van szó és lehet igaza is van az oldalnak) az nvidiát és az oldal látogatói is, így ezért reagáltam ennek megfelelően.

Amiket írsz azok bíztató dolgok, de két éve ez folyik a csapból. Nem tudom eldönteni hogy mitől kéne elájulnom felhasználóként. Lehet hogy a háttérben amit én nem látok nagyon jó megoldások futnak a konzolos játékok mögött, de ameddig ez nem realizálódik a laikusok számára is jól elkülöníthető vonzerőtöbblettel addig nem tudok a helyzettel mit kezdeni. Azt állítják forradalmi. Aztán megnézem a sok éves pc-men, egy asszem 3 éves vga-val és nem látok lényegi különbséget. Ez így nincs rendben, valahol csúsztatás van. Mint írtam bízom benne hogy év vége felé látunk pár előremutató megoldást, de nem papíron, meg kódnevekkel, hanem a képernyőn, in-game. Konzol oldalon.

pakriksz: érződik a hangvételedben hogy unszimpatikus vagyok, akkor meg nem kell reagálni. A gépek között van 8 év még szép hogy gyorsan átírják a játékokat egyik gépről a másikra, főleg ha a konzolt pc-ként használják. Csak hogy én pont azt írom hogy ez a probléma, hogy pc-ként használják, legalábbis nem mutat többet annál. Lehet itt jönni szövegértelmezéssel, de a piac termékei attól még nem azt prezentálják amit állítanak sokan. Jelenleg. Mint írtam én bizakodó vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák