- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
VladimirR #44 üzenetére
ahogy én értelmezni tudom azt a hsz-t:
tele van a net olyan szeméttel, amit tényleg csak generálnak, reklámcéllal. például ha beírod egy keresőbe, hogy "valami review", akkor egy rakás olyan oldalt fog találni, aminek köze nincs az adott termék/szolgáltatás tesztjéhez, csak valami közösségi oldalra visz, hogy te írjál róla valami tesztet (cnet, zdnet, és klónjaik például). illetve olyan az találtatok is hemzsegnek, aminél elvisz valami oldara, hogy "sajnos az oldalunkon nincs egy találtat sem a "valami review" címszavakra, de helyette nézz már meg pár fizetős szolgáltatást meg programot". meg lesz egy rakás bolt, ahol csak árulják a "valamit", ráadásul teljesen használhatatlan termékspecifikációkkal, érdemi információ nélküli adatlappal, ráadásul nem is abban a régióban, amiből kattintottam.
a szomorú viszont az, hogy van mondjuk 10 érdemi találat (jó esetben), és 20 ezer ilyen szemétnek tekinthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged