- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
neeeeeem, csak változik a minta.... hehehe... festés, vagy néha oda kerül egy polc, vagy egy szekrény... vagy valami ilyesmi.
szerintem az a túlárazott amiben van 5000ft-nyi kütyü és ennyibe kerül.. tudom pr meg fejlesztés, de ezt se a semmiből fejlesztették ki.... nincs ezeken annyi fejlesztés mint amennyinek sokan mondják... pont nem erről az ARM-esről ebszélek csak a simákról...
-
Látod erre nem is gondoltam! Bár az már egy plusz PC lenne. De azt hiszem elég sok gányolás van már mögöttem ahhoz, hogy odakábelezzek a projektorhoz
De ez már így nem mobil. Sajna nekem nincs itthon fix falfelületem így másik szobába néznénk filmet. Vagy valami. Régóta gondolkodom ezen, de annyira nem fontos. Ha 40-50ezerért lehetne ilyesmit venni az volna az igazi (igaz az is túlárazott lenne ahhoz képest, hogy milyen technológia van benne).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest