Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- iPhone topik
- Netfone
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stabi83
senior tag
válasz csorbajeno #18 üzenetére
Azoknál a kocsiknál ahol nincsen gyárilag állandó 12V egy ügyeaebb villamossági szerelő gyorsan be tudja kötni mert a csatlakozó alkalmas rá csak nem minden gyártó köti be. ( Citroen C5 III nál is így lett megoldva )
Mate 20 Pro -> iPhone XS Max -> Note 10+ -> OP 7T Pro + CAT S61-> Z Flip
-
sfdrakex
nagyúr
Te nem voltál vagy vagy DPI (Fidesz) flottában esetleg? Én pár éve abban voltam, amiatt még mindig kapok Fideszes üzeneteket, bár nem közvetlen a Telenortól. Bár ezt az sms-t amit képen is dobtál mint lentebb is írtam, én is megkaptam.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Somatom
veterán
válasz Schuler888 #12 üzenetére
Hosszabb, mint a kijelző, ezért csak a második fele látszik, de a telefonszámból látható, hogy a Telenor küldte. Screenshot
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Schuler888
senior tag
Nah takarodj... ez komoly?! Bar ebben a diktatorikus orszagban mit csodalkozok... szamolom vissza a napokat..
Szerencsere friss adatok szerint a telenor az orok 2. Helyet kezdi elveszteni es tarkon b@ssza a vodafone[ Szerkesztve ]
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
cseppelcs
csendes tag
ha nincs gyújtáson az autó akkor van benne valami akku amiről üzemel vagy akkor már nem annyira fontos, hogy hol van az autó?
-
gliskard
senior tag
Kíváncsi lennék a telenor milyen hw-t ad! OBD2 portról adatot leszedi ma már nem probléma, viszont olyan GPS-t építeni mellé ami gyorsan megtalálja a műholdakat és korrekt pozíciót számol már nagyobb kihívás. Látszólag nem olyan nagy probléma, viszont a legtöbb ilyen cucc városon belül az indulás után jó néhány perccel tud valós pozíciót adni, közben az autó elgurult már egy kisebb távolságot.
Anno a hazai Konetik is hasonló - egyedi tervezésű hw-rel indult és a kkv szintű cégeket saját flottáit célozta, azóta eltelt pár évben inkább az hibrid és az elektromos autók felé fordultak.
-
Diabolis
aktív tag
Mondjuk én kíváncsi lennék, hogy a 20 éves G Astrámmal mit kommunikál a cucc. Alapfelszereltség lévén pl. fogyasztásmérő ELVILEG nincs benne, de lehet, hogy csak a kijelzőm nem jeleníti meg. Ha találok olcsóért, lehet, hogy beszerzek egyet :D
Ne vegyél kutyát! Inkább fogadj örökbe. Tele vannak a menhelyek.
-
F_Gergely
őstag
Kicsit Index szinvonalura sikeredett a cim. Mar hanyingerem van attol, hogy mindenre mar ra aggatjuk az okos jelzot. Netto baromsag, mar 20 eve is lehetett kapni gps-es nyomkovetot, es meg kozel se tavol nem volt "okos" semmi. Raadasul semmit nem csinal az autoval, nem az auto tudasa leaz tobb hanem maga a cucc az ami kommunikal. Ezzel az erovel akkor az osszes kamion "okos" mert van benne webeye? Hagyjuk mar....
-
DEJVID
őstag
Ha ilyen csati lenne az autómban, előfizetnék, amíg nem szól a biztosítónak meg a yardnak a vezetési szokásaimról.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1 humoros
- Milyen videókártyát?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- GTA VI
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest