- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha a felhasználói felületet programozók terveznék akkor nem lenne semmilyen menü, hanem lenne egy gyors kereső amibe beírod az app nevét ami kell és nyomsz egy enter (ilyen most is van, csak van más is mellé ami felesleges). Mindennél feltételezve a billentyűzet jelenlétét.
Szerk.: A widgetek viszont szvsz van érteleme (az "élő csempéket" is ide sorolom, mondjuk azok lehetnének élőbbek)
-
Szerintem új verzió már nem lesz egy ideig, szerintem azzal, hogy az MS 8.1-ként adta ki a "windows 8 SP1"-et egy új útra lépett, ahol jelentős UI változások is jönnek főverzió váltás nélkül.
Szerk.: Amit pl. a wp-vel csináltak 8.1 címén az elég jelentős pozitív változás minden téren.
-
Ebből nekem úgy tűnik, hogy annyi csempét tudsz kipakolni amennyit akarsz, és ahhoz mérten nő a "start menu".
A start menuvel már kellett csinálni valamit, mert egy használhatatlan szar volt (minden program össze-vissza belerakta a saját hülye mappáit...). A csempés felütlet wp-n nagy ötlet, és jól is nézki szerintem (ez egyéni, de pl.: az android holoját is szeretem, a samsung touchwiz, ubuntu theme meg nem jön be etc.). Ami hibás rossz benne, hogy egyes helyeken nem gondoltak a desktopra pl.: context menu, full screen launcher, de ezt szép lassan javítják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest