- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Somatom
veterán
De, hogyan fogod össze az appokat, hogyan váltasz a normál és a freeform módok között? Ez eddig úgy ment, hogy engedélyezted a módot a fejlesztőiben (Nougat), illetve ADB -n (Oreo). Majd telepítetted a Taskbar -t.
Találtam egy érdekes párbeszédet ennek a jövőjéről. Ebből idézek a Taskbar alkalmazás fejlesztőjétől:
" Those restrictions apply to developers using reflection to access internal APIs. Taskbar uses SDK APIs to launch apps in freeform mode (see here, but requires freeform mode to be enabled first (via adb on Oreo, or via force resizable activities on Nougat).
Android P removes the ability to enable freeform mode via adb, but leaves the SDK APIs intact (for Chromebooks and other devices that actually have freeform mode enabled by the OEM)" -
Somatom
veterán
Keversz valakivel. Sohasem raktam appokat SD -re. Sztem az médiatárolásra való. Viszont, mivel használom a telót monitoron képernyőtükrözéssel, ezért amiatt biztosan sírni fogok, hogy a freeform mód aktiválhatóságának lehetőségét a Google elvette a fejlesztőktől. A P -ben OEM feature. A kérdés az, hogy miért. Talán nem bírná el egy modern teló hardvere? Nekem SD625 van, 3GB RAM -mal, és bírja.
-
janeszgol
félisten
Engem gyerekkoromban lenyűgöztek az amcsi filmekben ezek a cukorkák. Pláne a fehér, piros, zöld színű. Mindig megjegyeztem, hogy lehetne magyar is.
A filmekben avval riogatták a gyerekeket, hogy ne egyenek sokat ebből, mert megfájdul a hasuk. Gondoltam valami mentolos cucc is lehet benne, mert attól meg tud. (Kipróbáltam, minden évben és ezután is ki fogom próbálni... az After Eight a kedvencem és nem vagyok egy beosztós ember.)De akkor ezek szrint tévesen gondoltam. Viszont hiába kerestem P betűs ismerős USA édességet, nem találtam. Életemben nem gondoltam volna, hogy a mentacukor a peppermint és hogy a(z általad konkretizált tényt megismerve, hogy ezekben nincs menta) ez a karácsonyi cukor teljes nevében benne van a peppermint szó is. Én csak Candy Canesnak ismertem. Viszont most hogy megpendítetted ezt a gondolatot, ez tűnik nekem a legszimpatikusabbnak.
-
Somatom
veterán
Tudom, de ez hogy jön ide? Szted ezt hányan olvassák el a MA olvasói közül? Biztos, hogy nagyon kevesen. Ha többen értesülnének arról, hogy egy-egy verziófrissítésnek milyen hátulütői lehetnek, akkor meggondoltabban frissítenének, és kevesebben kérdeznék a topikokban, hogy az új verzión miért nem működik az, amit a régin használtak. Azért van a MA, hogy informáljon. Ez úgy kerek, ha nem csak az új lehetőségeket mutatják meg, hanem az új korlátozásokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest