- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
idegen lény #23 üzenetére
Pisztáciafagyi. Ja, nem jó. Az kifogyott.
-
Somatom
veterán
De, hogyan fogod össze az appokat, hogyan váltasz a normál és a freeform módok között? Ez eddig úgy ment, hogy engedélyezted a módot a fejlesztőiben (Nougat), illetve ADB -n (Oreo). Majd telepítetted a Taskbar -t.
Találtam egy érdekes párbeszédet ennek a jövőjéről. Ebből idézek a Taskbar alkalmazás fejlesztőjétől:
" Those restrictions apply to developers using reflection to access internal APIs. Taskbar uses SDK APIs to launch apps in freeform mode (see here, but requires freeform mode to be enabled first (via adb on Oreo, or via force resizable activities on Nougat).
Android P removes the ability to enable freeform mode via adb, but leaves the SDK APIs intact (for Chromebooks and other devices that actually have freeform mode enabled by the OEM)" -
Somatom
veterán
Keversz valakivel. Sohasem raktam appokat SD -re. Sztem az médiatárolásra való. Viszont, mivel használom a telót monitoron képernyőtükrözéssel, ezért amiatt biztosan sírni fogok, hogy a freeform mód aktiválhatóságának lehetőségét a Google elvette a fejlesztőktől. A P -ben OEM feature. A kérdés az, hogy miért. Talán nem bírná el egy modern teló hardvere? Nekem SD625 van, 3GB RAM -mal, és bírja.
-
Somatom
veterán
Tudom, de ez hogy jön ide? Szted ezt hányan olvassák el a MA olvasói közül? Biztos, hogy nagyon kevesen. Ha többen értesülnének arról, hogy egy-egy verziófrissítésnek milyen hátulütői lehetnek, akkor meggondoltabban frissítenének, és kevesebben kérdeznék a topikokban, hogy az új verzión miért nem működik az, amit a régin használtak. Azért van a MA, hogy informáljon. Ez úgy kerek, ha nem csak az új lehetőségeket mutatják meg, hanem az új korlátozásokat is.
-
Somatom
veterán
Hasznos lenne, ha majd a bemutatójában nem csak az új lehetőségeket ismertetnétek, hanem az új
merényleteketkorlátozásokat is. Pl. a multiwindow mód, vagy a substratum téma manager elzárása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest