- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
Szerintem egy rendes bakelit meg egy ahhoz méltó lejátszó ( akár a 150+k-s DENON meg hasonló cuccok) messze magasabb szintet képviselnek, mint egy átlag .flac. Kérdés, hogy ki veszi észre. Emberi füllel szerintem nagyon minimális hallható belőle.
A digitális soha nem fogja utolérni az analóg-ot, puszta mivolta, jelentése miatt, ennyi. Gondoljunk a 8 bites szösszenetekre. Ott az egész hallható, kb 21000 Hertz pár száz/ezer variációra volt kerekítve. Ahogy nőttek a bitszámok, persze, változott ez is, mp3-nál azt hiszem, 65 ezer a jellemző, tehát itt kb 0,33 Hertzenként van különbség a kétféle digitális jel között. Ahogy emeled a bitsűrüséget, emelkedik a köz is, de ez mivel egyenes arány, az analóghoz hasonló végtelen kombinációhoz végtelen méretű fájlok kellenének.
Én legalábbis így tudom, így tanultam.Sebhelyes: Szerintem egy igazán minőségre adó stúdióban analógra (is) veszik a cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen házat vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Konteó topic
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Gmail
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged