Hirdetés
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy J6 - inkább A6 lite
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
Szerintem egy rendes bakelit meg egy ahhoz méltó lejátszó ( akár a 150+k-s DENON meg hasonló cuccok) messze magasabb szintet képviselnek, mint egy átlag .flac. Kérdés, hogy ki veszi észre. Emberi füllel szerintem nagyon minimális hallható belőle.
A digitális soha nem fogja utolérni az analóg-ot, puszta mivolta, jelentése miatt, ennyi. Gondoljunk a 8 bites szösszenetekre. Ott az egész hallható, kb 21000 Hertz pár száz/ezer variációra volt kerekítve. Ahogy nőttek a bitszámok, persze, változott ez is, mp3-nál azt hiszem, 65 ezer a jellemző, tehát itt kb 0,33 Hertzenként van különbség a kétféle digitális jel között. Ahogy emeled a bitsűrüséget, emelkedik a köz is, de ez mivel egyenes arány, az analóghoz hasonló végtelen kombinációhoz végtelen méretű fájlok kellenének.
Én legalábbis így tudom, így tanultam.Sebhelyes: Szerintem egy igazán minőségre adó stúdióban analógra (is) veszik a cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
- Bundle topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Destiny 2 - Alig egy nap múlva részletesebben is bemutatkozik a Renegades
- Formula-1
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest