- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Atesz
addikt
Egy Magyar-Horvát útról szólt alapban a diskurzus, azt lehet teljesíteni egy megállással, max 2. Szóval az a plusz 15-30 perc, nem olyan sok..
Persze aki sokat utazik nagy távra (mondjuk ingázik Ny-Német-Magyar közt), annak már nem olyan ideális.
Üzletembereknek (akik szintén sokat utaznak) megint nem ideális.
Ezeknél a plusz megállásoknál egyelőre sokkal nagyobb gondot jelent a töltőhálózat hiánya. Másik probléma lehet, hogy a téli mínuszokban csökken a cellák kapacitása, olyankor még annyit sem mész a kocsival..
Szóval én sem dobnék rá 30M-t a kocsira, egyelőre villanyautót én is inkább városi használatra terveznék, arra viszont kiváló lenne. -
dabadab
titán
"Egy ilyen úton nekem egyáltalán nem opció az elektromos hajtás és talán nem is lesz az soha"
MINDIG, minden technológiánál lehet találni olyan extrém eseteket, ahol az adott technológia valami miatt pont nem jó. Olyan helyzet is van, ahol az autó egyáltalán nem jó, csak a ló - ennek ellenére mindenki autóval közlekedik, mert a szükséges esetek kellően nagy részét lefedi, a maradékot meg megoldják valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Medence topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Grim Dawn
- Autós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged