- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
Persze, nem vagyok én sem a vonat, sem a repülő ellen. Voltam már vonattal pl. Münchenben, teljesen kényelmes és gyors volt (repülővel is sok helyen).
Ebben az esetben nem volt opció a vonat/repülő, mert az 1350km-es napot megelőzte egy kb. 4500km-es egy hetes európai körút. Valamint hazafele hoztam egy csomagtartónyi cuccot az egyik ismerősnek.Ilyenkor nem bánnám ha az önvezető autók gyorsabban fejlődnének, én azt sokkal inkább várom mint az elektromos hajtás elterjedését.
Nagyon szeretek vezetni és biztos nem engedném, hogy az automatika menjen mindenhol, de pályán, dugóban ki tudna segíteni. Ha nem én kéne levezessem az adott több ezer km-t akkor még talán nem is zavarna ha elektromos lenne az autó, korlátozott hatótávval és pályán csak 100-zal döcögne (ha még "tankolni" is megállna magától az igazi megváltás). Én közben szépen aludnék, filmet néznék, dolgoznék, stb. Persze ilyen nem lesz egyhamar...
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest