- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- One mobilszolgáltatások
- Garmin topik
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Elolvastam a címet, izgatottan vártam, hogy mit sikerült végre alkotni aksitechnológia terén.
Biztos, van ahol nagyon hasznos lesz, na de most komolyan, ez, így kit érdekel?Nagyon szuper dolgokat lehet grafénnel művelni az biztos, de hogy ez nem fog közéjük tartozni az tuti.
Van valami szuper kondenzátor fejlesztés évekkel ezelőttről, ami a mai viszonyokhoz képest kb. csodákra képes, de eddig arról is csak kuss van.Meg úgy igazából mindegy is még, hogy mit sikerült grafénból alkotni, amíg nem oldják meg a sorozatgyárthatóságát, márpedig egyelőre még csak labor körülmények között tudják előállítani.
Majd egyszer persze biztos ez lesz az új technológiai csoda, de addigra ezt a "hatalmas" áttörést rég elfelejtjük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Apple Magsafe töltő eladó
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- PowerBank Akció - 10600mAh / 22.5W - Csak 5.990 Ft!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest