Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Valahogyan lehet működésre bírni Nvidia 3D-t egy ilyen hibrid rendszernél?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Frissítettem a drivert ATI 10.7 és nV 258.96. Megpatcheltem Hybrid-PhysX-mod-1.04ff.exe -vel csöki módban, de GPUz nem látja a PhysX-et valamint benchmarkok is 15 FPS-t produkálnak.
Lehetséges, hogy mégsem támogatott az új driver?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ha CrossfireX van a gépben, akkor is tud működni egy 3. nVidia kártya PhysX-re?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Szóval most az a megoldás, ha nem megy PhysX akkor belenézek a Képernyő tulajdonságaiba.
Jó lenne, ha menne úgyis ahogy te mondtad: kiterjesztés nélkül a PhysX. Nem akarom én tuningolni meg ilyenek.
Viszont most CCC szivat. Azt írja nem található ATI elsődleges megjelenítő...
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
Először a legújabb driverrel próbáltam, most 196.21-el próbálkoztam.
Persze, asztal kiterjesztés megvolt, bár nem egyértelmű hogyan is viselkedik a Windows ezzel.
Az a fura, hogy ugyanazokat megismételve már nem aktív a PhysX telepítés+patchelés után.
Ami eltér a leírásodtól, hogy a kártya behelyezése után nekem rebootot kér mielőtt engedné telepíteni az nVidia drivert. Gondolom ez nem baj.
Elég kezdetleges megoldásnak tűnik ez nekem...
-
radi8tor
MODERÁTOR
Többször újrapakoltam, még a Windowst is visszaállítottam mentésből. Már az első telepítésnél sem írja GPU-Z a PhysX-et. Mivel szivatom magam?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Az a jelenség van nálam most, hogy feltelepítés után ment szépen a PhysX 5850 és GT220-el. Bootolás óta viszont nem működik.
Beléptem ismét csökkentett módban, futtattam a patch-et, de semmi nem változott. GPU-Z nem írja PhysX-et a GT220-on, StarTales benchmark 30FPS-el fut. (PhysX-el 80FPS volt)
Nvidia control panel-ben továbbra is enabled a PhysX.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest