- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silverss
aktív tag
Van még ennek értelme 2018-ban?
Állítólag már modra nincs szükség csak egy 'Display Dummy' kell az nVidia kártyának.
-
mpierre
veterán
Javaslom a linkelt wiki oldalt: New Method - Hybrid PhysX for Windows 7, 8 & 10
-
e00dgy
aktív tag
Ez vajon most a jelenlegi hardverekkel is működik?
-
dzsi2006
tag
A régi módszerhez való fájlok megvannak valakinek? Az oldal ahonnan le lehet tölteni nem nyílik meg. Sztem le van tiltva. Van 1 9800GTX-em amivel ki tudnám legalább azt próbálni, de így esélytelen.
-
dzsi2006
tag
Sziasztok!
Nincs valakinek elfekvőben 610, 630, 710, 720, esetleg 730GT-je kipróbálásra? Nem szeretnék potyára kiadni érte pénzt. Szeretném megvalósítani ezt az új win10-es módszert. Ha működik leírom a tapasztaltakat. Lehetőleg Érd környéke (+10-20km belefér)
Köszi -
domiromm
tag
válasz
wwenigma #649 üzenetére
Helló én még anno hd 5830 as amd videó kártya mellé tettem egy gt 520-as videó kártyát és a physx-et maxon tudtam használni pl: batman, alice.
Az volt a gondom vele hogy online játékoknál nem tudtam megoldani pl: Hawken vagy Planetside 2 ,ha van rá megoldás szól valaki? -
Logan83
csendes tag
Sziasztok!
Ha sikerülne valakinek, az szóljon!
Köszi! -
mpierre
veterán
válasz
wwenigma #649 üzenetére
Engem inkább pár régebbi cím érdekel, Sacred 2; (Tudom nem nagy durranás, de mindegyik kasztnak van skillje, ami jól mutat physx támogatás mellett) Metro LL; meg sorolhatnám. Persze biztos lesz pár új is, ami physx nélkül nem lesz valami etvasz.
A régi gtx 7xx sorozatú kártyák már egész jó áron mennek. Talán egy 760 teljesíteni is fogja a maximum elvárhatót.
-
mpierre
veterán
És ismét visszatért a hybrid physx.
A'sszem újra el fogok játszadozni egy ilyennel.
-
Logan83
csendes tag
Hogy ez nem jutott a fejembe.
Köszi az instrukciókat, ha visszakerül a kártya kipróbálom. Ezzel csak az a gond, hogy nem így fogom használni a gépet (ide oda támogatott ventikkel, oldal nélkül) tehát nem biztos , hogy azt kapom amire vágyom.
Most láttam egy win10-es megoldást most ez foglalkoztat -
Logan83
csendes tag
Most (fél éve) aplikálok bele 2db 120asat. Ha egyszer elérek oda csinálok egy tesztet. De szerintem vannak itt tapasztalatok bőven csak picit hulla szagú a topik.
Az igazi akkor lesz ha túl leszek az alaplap cserén is mert akkor az nVi-kapja direktbe a levegőt nem pedig a Xonar. De ez megint csak idő....ami minimális. -
-
Logan83
csendes tag
A konfig.:
M4A89TD-PRO/USB3, FX-8150 4.6GHz 1.35V,Alpenföhn Gotthard+Slimfan120, R9270X-DC2T-2GD5, EN GT 520 Silent ,Xonar D1, NEX650G1, 2X4GB Patriot DDRIII1866 cl9, LG 29" 21:9, UbiSync7,Win7 64bit,120GB SSD 840.
Gyorsabbnak pedig nem lett gyorsabb a játék, egyik sem, viszont lettek Physix efektek amik elötte nem voltak.
A Batman sorozatban jól látszik a differencia. Nézz szét a YouTube-on, tele van vele.
Pl.:[link]
[link] -
Logan83
csendes tag
Szerintem mindenképpen használtba gondolkodj mert ha nem jön be a dolog nincs bukta mert minimális veszteséggel is de tovább adható a kari. Addig a vizezéssel nem foglalkoznék.( A blokkot nehezebb eladni.)
-
Az h. Tele vagyok az tulzas. Van egy 8800gt es egy gtx275.
Illetve van egy EK blokkom, ami kiderult h jo a 9800gt re is:
[link]
Csak azt nem tudom a 9800gt 1gb re is jo?
Èn ati 78xx vagy 79xx be gondolkodok. De nyitott vagyok az r7 r8 szeriakra is.
Igazabol a 30 40000ft környèke legyen. meg a vizes blokk. A 7es szeriaba lattam 40 körül vizeseket.
Sajna nem tudok kölcsönkèrni tesztelesre atit. -
Logan83
csendes tag
Szia!
Ha win7ezel akkor tutira mukodik a dolog,
Az a kérdés hogy megéri-e az anyagi ráfordítás.
Az erős Nvi kari tudja a Physixet, az erős Ati-AMD nem. Te tele vagy régi, erős Nvi-kal.
Ha Ati-ra akarsz váltani de nem akarsz lemondani a Physix-ről akkor érdemes belevágni a dologba.
Szerintem, a 3 kari eladásából befolyt összeget kellene beforgatni valami belépő szintű Nvi-re ami támogatja a Physixet és egy bika Radeonra. (R7 vége<Csillagos éj).
Sajna nem sok game van ami profitál a dologból de van 1-2 húzó cím.: Batman-Arkham.... The Wtcher, részek igen.{Nálam spec. ezért van így, (meg persze a kísérletezés és az úgyis megcsinálom hóbort miatt.)}
A 9800 jobb választás lehet de szerintem előbb tesztelni kellene. Physix számításba kb. egy szinten lehet a 8800-al..
Kérj valakitől ha tudsz egy Tuti-Ati karit és tesztelj, hogy megéri-é.Szerintem...
-
Logan83
csendes tag
Szia!
Radeonból a legerősebbet ami belefér a költségvetésbe..
Ha a Nvi-kártyák rendelkezésre állnak akkor egymás után ki tudod tesztelni őket melyik hoz többet a konyhára. Jó tesztelős nap van kinézőbe.
Nem hiszem hogy a két 8800-as közt sok lenne a különbség, valószínűleg a gtx lesz a tesztgyőztes. A kérdés mennyivel.
Ha nincs blokk a gtx-hez és full vizezni szeretnéd a konfigot akkor eldőlt a kérdés szerintem.Csak egy észrevétel...Általában fordítva kezdődik a dolog, Adott egy izmosabb Ati vga és ahhoz keresnek olcsóbb Nvi. karit, hogy ne kelljen a Physix miatt erős Nvi.-kártyát venni. Olcsó Ati kártyát nem érdemes venni mert ugye az lesz a fő kártya, az Nvi, meg csak Physixet fog számolni ha kell.
Anyagilag jobban jössz ki ha eladod a 3db kártyát és veszel egy izmosabb Nvi-t a pénzből.
+ Nincs tapasztalat, hogy menne a dolog win10 alatt. Legalábbis nem találtam semmit ami megerősítené a dolgot.Szerintem.
-
Üdv!
Van egy 8800gt m 512mb, egy 8800gts 640mb, meg egy gtx275 896mb vga m.
Milyen ati vga t vegyek( az nincs)?
Egy asus rampage III lapban lesznek valoszinű.
Vizezném a konfigot. A 8800gt/gts hez tudtam szerezni blokkot.
Viszont a gtx275 blokk beszerezhetetlen. Legalabb is en nem talalok sehol.
Érdemesebb a gtx 275 fizikara vagy a 8800gts is ugyanolyan jo? -
Logan83
csendes tag
Szia.
Sajnos nem tudok mondani semmi okosat mert nincs tapasztalatom ezen a téren, úgyhogy passzolom a kérdést.
A Gotthard mondhatni, bírja a kiképzést csak hangos egy picit ha megvan kergetve.
1.35v ,4.6GHz fél óra Prime95 alatt sem ment 70fok fölé, mindezt egy /még/ rosszul szellő házikóban.
Tesztek alapján tudtam kb. mire lehet számítani és eddig hozza az elvártat. -
NÉMÓ510
tag
Köszi!
Amivel most üzemel az is innen van.
Bár kicsit kutyulni kellett a hybridiz-zel.
Megy játékok alatt is,szuper.Viszont nem tudom próbáltad e H.264 hardveres gyorsítónak használni.Videofelvételhez.
Játéklejátszás - r9 285,proci - i5-750 (4/4) 3.8ghz,és egy 9800gt.
Az a gondom hogy elindítom a felvételt (fhd),akkor 10 másodpercig ok,aztán kimaxolódik az r9 285-ös 100%-ra
aztán a proci is kiakad 100%-ra.
Ahogy a proci kiakad onnantól meg belassul minden.
Első gondolatom az volt hogy a proci kevés,de kis utánaolvasással előjött még az is hogy a kártya megtelik feladattal,és átadja a melót a procinak.
Aztán ahogy az is megtelik onnantól hervad a rendszer.Ha volna valami ötleted azt szivesen fogadnám.
Nem tudom eldönteni hogy melyik a bűnös.Apropó a Gotthard mennyire jó a 8150-hez?Bírja hűteni?
-
Logan83
csendes tag
-
NÉMÓ510
tag
Üdv!
Valaki megmondaná hogy mi az utolsó működőképes csomag?
Forceware + physx + hybridiz vagy 1.05ff+ utáni csomag ?Köszi!
-
Logan83
csendes tag
Szia. Szerintem az is túlzás, főleg ha számít a fogyasztás.
Megnézed a támogatott gpu-k listáját és gyakorlatilag az utóbbi generációk legkisebb darabján kívül mind támogatja a PhysX-et. Tehát már egy GT?20 as kártyával el lehet kezdeni. Azokból rendre van passzív megoldás is ami kis fogyasztást vetít előre. Az itteni tapasztalat az hogy nem sok a különbség egy belépő szint és egy középkategória között. Vannak tesztek ezzel kapcsolatban. -
Roku
csendes tag
És akkor végülis milyen kategóriában érdemes gondolkodni? Mondjuk a PhysX-et kiszolgálja egy 550-es, vagy 570-es? (Ezeket láttam egész jó áron aprón
) Bár sehol nem találtam a fogyasztásukra vonatkozó adatokat... Jó lenne, ha elférne a 280x-em mellett egy 600-as FSP táppal.
-
Logan83
csendes tag
Szerintem ennek a párosításnak nem sok értelme van. A két kari kb. ugyan azt tudja. Mondjuk az R9 kb 10% tud többet, de ez is programfüggő. Tehát ha a GTX et befogod csak PhysX-ezni, akkor bukod az egyébként nem rossz teljesítményét. Beleölsz kb.60k-t és nyersz max. 10% teljesítményt + PhysX-et. Nem jó üzlet.
Vagy eladod az R9-et egy erősebb Nvi-kártyát veszel, vagy ha a 280 teljesítménye egyébként megfelel csak kipróbálnád a hybrid felállást, akkor 5-10k-ért veszel egy belépőszintű Nvi. karit ami támogatja a PhysiX-et, és marad 50k.
Szerintem. -
Roku
csendes tag
Eszembe jutott ez a téma, mert láttam egy GTX 960-as reklámot valahol és érdekelne, hogy kb mi sülne ki abból, ha egy GTX960-ast összekötnék egy R9 280X-el? Teljesen hülyeség lenne, vagy lenne valami értelme? Gyorsabb, szebb látvány stb? Tud valaki ezzel kapcsolatban valamit?
-
Szultan08
csendes tag
válasz
eladohardver #605 üzenetére
Hát azon játékok esetében amik használnak phisyx-et, ott szerintem van.
Ha már egyszer meg van a GTX550Ti, hagy dolgozzon!!!
Köszi. -
Szultan08
csendes tag
Sziasztok Megint!
Gondoljátok hogy az FM2+ APU-jával is lehet Hybridelni?
Köszi. -
domiromm
tag
válasz
eladohardver #602 üzenetére
Köszönöm hogy szóltál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest