Új hozzászólás Aktív témák
-
kris75
aktív tag
Itt a válasz:PhysX GPU's
-
ffodi
veterán
Az OpenCL nem pedig OpenGL. Nagyon nem mindegy. Az pedig nem feltétele, annak, hogy működjön a Physx......Ha szeretnél ott is pipát látni, akkor szedd le az "nvidia cuda sdk"-t, telepítsd fel, és egyből lesz pipa.
Televan:
Ki van terjesztve az asztal? Ha nincs akkor terjeszd ki, és Physx ki, majd be. Ha kivan, akkor szedd ki a kiterjesztést, majd vissza, Physx ki, majd be. Így jónak kell lennie.
-
BullKoxa
őstag
Nekem mikor egyedül csináltam ezt a Hybridet akkor a Gpu-z kimutatta az Atinál a DirectComute 5 itt Pipa a többinél nem(ez telesen jó) ,Nv nél 220gt ott csak a Cuda nem volt bepipálva És képzeld a PhysX -t nem is láttam a teszt alatt .De most arra jöttem rá ha pl 5Mhz-t huzok az Nv kari Gpuján akkor használja a Gpu-t!Eddig nem mutatta ki semi az aktivitását.(Mindjárt vissza teszem az Atim -és próbálok hybridet csinálnia 64 bites rendszeremen,a Metrot ki is próbálom)
-
ffodi
veterán
Próbáld meg egy másik driverrel. Safe módban nem használhatja semmi ezt a dll-t mert ennek a módnak egyik fontos fícsöre, hogy nem fut semmi driver. Szóval ott valami más gáz van.
Ha nem menne a patchelés, akkor itt van egy oldal, ahonnan tudsz leszedni patchelt drivert! A 196.21-est szed le. KATT
zolisx4:
ment pü
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest