Új hozzászólás Aktív témák
-
BullKoxa
őstag
HI!Szerintem vagy 8600 GTS,vagy ami az igazi GT220.De itt látod mely NV kártyák számolnak fizikát (Physx-t)
-
BullKoxa
őstag
-
BullKoxa
őstag
válasz
Prison85 #389 üzenetére
Én csak a moncsidhoz írtam,mert ugye oda nem cpu kell hanem Vga!Köszi a gratulációt.Én 3 hónapja vettem a CM 922-t a régi házam is ekkora volt,csak más elrendezésű,és ebben a Cpu-m 10-15C° al hűvösebb.Jó a 9600 csak sokat eszik,Én most ha eladóm a Gt220-m akkor veszek egy Gt 240-t.
-
BullKoxa
őstag
Szerintem próbáld meg a legújabbal 197.45 a PhysX az jó a Driver után tedd fel azt is.Telepítsd ezt a DriverSweeper progit!Szedd le így ahogy a gyerek!Utána csökkentett módban indítsd el a DriverSweeper-el szed le az összes Nv dolgot a PhysX is!Utána csináld úgy ahogy ffodi írja,de én csak úgy tudtam bekapcsolni a PhysX-t ha kiterjesztetem az asztalt amúgy fagyott ha PhysX-t akartam bekapcsolni!!
-
BullKoxa
őstag
Én azt vettem észre ha 4 szlotban van az NV akkor nem számol annyit mintha a 8x szlotban lenne.holnap beteszem a 8 szorosba és leragasztom hogy csak 4x menjen abban is.Megnézem mi lesz a helyzet. Azaz ma csinálom +.
-
-
BullKoxa
őstag
a Drivert és a PhysX-t én sem csőkiben tettem fel!csak a Patchet,és a képernyő kiterjesztést ami nem mindig jó,tehát kattingatnom kell a képernyő beállításokban.Most meg lehet behalt a Winem,már vagy 20x tettem fel NV drivert!!
Ja és nekem akkor pöpec ha mind a két Vga-m 8x-an megy,majd kipróbálom azt hogy az Nv-nek leragasztom a foglalatát(ha az nv a 4x ben van nem teljesen jó) 8X-ra,csak nem találom + hol láttam a képet.
-
BullKoxa
őstag
-
BullKoxa
őstag
válasz
radi8tor #294 üzenetére
nem ,Mert támogatja igaz 8X an mennek akkor a vga-k de az nem sokat számít játékokban hogy 8 vagy 16.Amúgy raktam olyan rendszer aminre csak az Nv-t telapítettem és úgy nyomattam a teszteket.Az a helyzet csak akkormozdul meg a Gpu-ha elötte az Msi progival leveszek vagy hozzáadok 5pár MHz-t a gpu maghoz.Utána már szépen látom hogy dolgozik az a sz@ros Nv.De ahogy názem Sárpac-nak is leesik a Fluid alatt az fps-e 20 ra.Lapom oldala Giga EP45 DS4
-
BullKoxa
őstag
Nekem mikor egyedül csináltam ezt a Hybridet akkor a Gpu-z kimutatta az Atinál a DirectComute 5 itt Pipa a többinél nem(ez telesen jó) ,Nv nél 220gt ott csak a Cuda nem volt bepipálva És képzeld a PhysX -t nem is láttam a teszt alatt .De most arra jöttem rá ha pl 5Mhz-t huzok az Nv kari Gpuján akkor használja a Gpu-t!Eddig nem mutatta ki semi az aktivitását.(Mindjárt vissza teszem az Atim -és próbálok hybridet csinálnia 64 bites rendszeremen,a Metrot ki is próbálom)
-
BullKoxa
őstag
Látom nem csak nekem NEM lehet összehozni ezt az Ati+Nv Hybridet(én 5850 +220gt akarok)!!Én most mindenkit lebeszélek erről aki ilyet tenne össze,itt a topikban látom nem igazán megy az embereknek,azt hittem nincs vele ennyi macera.
Pedig már kb 5X tettem OP,32 ill.64-st amikkel néztem mindegyik Atinál a 10.3 van fent ,Nv-nél néztem a 196.21-t és a 196.34-t!
De csináltam már olyat is hogy szintén új OP 32-s,csak az NV bent 196.21 és a 196.34 de így is leesik 20-ra és szinte ezen is marad a Fps.Tehát nem megy a PhysX.valami gáz van.Lehet a karim nem jó Inno3D 220GT,Ez a kép amikor a 32 bites rendszer és csak az Nv van bent.(Nv 16X ban van most)
Mivel tudnám letesztelni az Nv karit rendesen,hogy nincs-e baja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged