- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
nade egy desktop felületen nyilván nem fordul meg épeszű földi halandónak a fejében, hogy érintéssel kezdje el vezérelni az alkalmazásait
(#284) hcl nem ez volt a kérdés, hanem az, hogy kényelmes e egy notebookot érintéssel kezelni... desktopon nyilván nem az, de a Modern felület már egészen más tészta... amúgy... készül az Office Modern verziója, ezt az MS meg is erősítette múlthéten a BUILD-en... csak, hogy egyet kihúzzak a felsorolásodból
-
oO7
őstag
Desktop környezetben, asztalnál ülve, előtted egy 20-30"-os kb függőleges monitorral nyilván nem lesz kényelmes a touch, főleg nem napi 8 órában...
Arra valószínűleg valami ilyen 30-45 fokban döntött kijelző lesz a megoldás vagy lehet, hogy az se...
Viszont mostanában ezek a fajta gépek egyre jobban "kihalóban" vannak, és a notebookok meg újabban a tabletek hódítanak... jelenleg azokból adnak el sokat (rengeteget), nem az asztali rendszerekből, így aztán azok kapják a fókuszt... bár ilyenkor én ugye mindig megjegyzem, hogy igen, "touch first" módon lett a Win8 Modern felülete fejlesztve, és az érintőképernyőt kívánják vele/általa eljuttatni mindenhova, de egérrel is teljesen kényelmesen kezelhető, egyáltalán nem érzem kényelmetlenebbnek, mint a desktopos felületet és az ottani alkalmazásokat... sőt miután átszoktam a Modern felületre, jellemzően inkább a desktopon szoktam szerencsétlenkedni, és az tűnik már inkább kényelmetlennek és nehezen kezelhetőnek... -
oO7
őstag
annyira tudtam, hogy valaki elő fog ezzel jönni... nem csalódtam... de valami komolyabb projektre gondoltam volna... nyilván ha nagyon utánaásnánk, akkor sok kis projektet lehetne találni ami meg sem látta a napvilágot, mert még előtte lelőtték/eltolták/beleolvasztották másik projektbe stb... amit mondani akartam, hogy az ms-nek nem kifejezetten szokása bebukni a "projektjeit"... nem igazán hallani olyanról amit érdeklődés hiányában lelőttek, vagy ilyesmi...
az a baj, hogy nagyon úgy tűnik, hogy itt sokan nincsenek tisztában a bukás szó jelentésével/súlyával és összekeverik a "kisebb érdeklődést" a "bukással"...
az, hogy a Binget kevesebben használják, mint a Google-t nem jelenti azt, hogy a Bing bukás... az, hogy a WP vagy a Win8 viszonylag lassan növekszik, az nem jelenti azt, hogy bukás... az, hogy kisebb sikernek örvend, mint az elődje, vagy mint a konkurencia, az nem egyenlő a bukással... ahogy a profit csökkenése sem egyenlő a csőddel... (tudom itt most mondtam pár olyat, amiről itt szó sem volt, csak a szemléltetés kedvéért hoztam a példákat)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- 24 Hours of Le Mans
- Milyen légkondit a lakásba?
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen autót vegyek?
- Synology NAS
- Horizon Forbidden West
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest