- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás88
őstag
válasz
Jim Tonic #240 üzenetére
Jó van na! Részben igazad van, mert 2000-ben már tényleg Ballmer volt, de részben nekem is, mert 2006-ban visszavonult Gates is. Szóval jól emlékeztem.
-
Tamás88
őstag
válasz
Jim Tonic #228 üzenetére
A Vista-t pont a Gates idejében készült, és miután kevesen használták, akkor mondott le a vezetői posztról. Utána Steve Ballmer lépett a helyére, aki megcsinálta a 7-est (itt még meg volt az esze), majd úgy gondolta, hogy a mobil rendszerből csinál asztalit, és ez az ötlet bukott meg. Persze vannak olyanok akik használják és tetszik, de inkább többsége azt mondja, hogy köszöni nem. És megértem. Sokáig használtam az asztali gépen, de valahogy nem volt az igazi, így visszaváltottam Windows 7-re (mondom úgy, hogy nem 1-2 napra tettem fel, hanem kb. novembertől egészen tegnapig használtam). Laptopon viszont nagyon jó, tehát azon marad.
-
Tamás88
őstag
"visszakerült a Start gomb a tálcára (de Start menü továbbra sincs)"
Hülyének nézés netovábbja, az embereknek nem egy gomb hiányzik, hanem a menü, a metrot meg úgysem fogják használni, mert munkában lassabb. A többlet funkciót meg nem mindenki használja ki. Ezt vehetjük SP1-nek is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest