- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
emelhu
aktív tag
"Nem kell bezárni a Modern appokat... ilyen egyszerű..."
Hát persze.
Az olyanoknak, akik három-négy izét használnak (böngésző, naptár meg email) oszt jónapot.Akik meg több tucat, akár száz(!) alkalmazást akarnak [és mivel egyre egyre néha csak évente kétszer-háromszor kerül sor] valamint minden alkalommal előlről, nulláról kell indítani, mert nem is létezik az az állapot, ahol abbahagyta legutóbb pár hónapja... na az "nem rendeltetésszerű"?
Értsd már meg, vannak emberek akik nem akarják, hogy egy cég mondja meg nekik, hogy mit akarjanak, hogyan akarják és mivel akarják csinálni.
Vannak felnőtt emberek is (na jó, nem a lakosság többsége, sőt), akik képesek kiválasztani, hogy mit és hogyan akarnak.
Te meg szereted, ha gyámkodnak feletted... hát szeresd, csak ne tedd kötelezővé... attól harapok.[moderálva]
[ Módosította: radi8tor ]
-
törölt tag
Mondjuk, arra gondolsz, ami ezen 0:08-tól látható a falon?
De vegyük úgy, hogy ez még prealfa állapot volt.
Éppen ezért jó, hogy van ez vagy ez.
Látszik a fantasztikus átskálázódás és a több sor. 15" vs 40" ~8x-os képernyőméret különbség. Ehhez képest 3 sor vs 6 sor. Nyilván felbontáskülönbség is van.
Utóbbiból kiindulva az átskálázódás ugye a legkisebb mértékben sem veszi figyelembe a kijelző méretét, ezzel szemben a felbontást igen.Szerintem a zenelejátszó pont a háttérben futtatni kívánt progik mintapéldája. Mert kevesen ülnek a gép előtt csak azért, hogy lássák a grafikus trükköket a zene alatt.
"kártékony programot pedig gyakorlatilag nem lehet írni a Modern felületre"
Nyilván szurkálódás volt. De ezt majd a jövő eldönti.Másrészt ott van a desktop felület, emiatt aztán oly' mindegy, lehet-e modernre írni.
Akármekkora (így akár homályt hozó) átméretezés.
"A Windows megoldása ugyanakkor nem kínál pixelpontos nagyítást, a pixelsűrűség megkétszerezésével és a skálázódás duplázásával nem marad minden pontosan ugyanolyan, csak élesebb. Ennek oka, hogy a rendszer egyes elemek esetében relatív, máshol abszolút értékeket használ, emiatt a skálázódás furán eltorzítja az alkalmazások képét." -
Hogy hány nootinak van pöcökegere, az azt mutatja, hány gyártó teszi rá. Nem azt, hogy mekkora az igény, mert azt nem mind veszi figyelembe.
Pl. a Lenovokon és Döllökön van... Vállalati szegmens nagyágyúi."És akkor marad egy kis csoport akik maguknak rakják össze a gépüket meg összewarezolják rá az OS-t,"
Azért kell ellenük küzdeni, és azért szokás hisztizni a kalózok által okozott bevételkiesésen, mert olyan kevesen vannak. -
törölt tag
Be tudod állítani a csempéket a két méret közé, mondjuk hatvan százalékos méretre? Amikor átváltasz a két nézet között, mi nem homályos, életlen, pixeles mocsok, ha a csempék nem azok?
Jó pöcökegér semmivel nem rosszabb a touchpadnél, plusz gépeléskor véletlenül sem írhatsz máshová.
-
-
törölt tag
"a ModernUI tökéletesen skálázódik, nem tudom mikor láttad utoljára, de az általad említett dolgokat körülbelül a developer preview szakaszában már kinőtte... eleve te desktopon nem is találkozhatsz bármiféle skálázott grafikával, tableteknél szokás a magas dpi miatt skálázni a felületet és akkor jönnek elő a magasabb felbontásra skálázott ikonok, de mindig a magasabb felbontásból választ és azt kicsinyíti le, és nem a kisebb felbontást nagyítja fel (hacsak konkrétan nincs magasabb felbontás, akkor persze nem tud mit tenni, de az a fejlesztő sara és nem a rendszeré)"
Ha igazad lenne, akkor a csempék nem csak két méretben lennének beállíthatóak és élesek, az összes többiben meg egy merő homály valamennyi, életlen, elmosódott vackok.
A pöcökegérrel mi a bajod? Képtelen vagy megtanulni használni?
#386 oO7:"Márpedig a Windows felhasználóinak elsöprő többsége desktop felhasználó"
False - a Windows felhasználók többsége mostanra notebookot használ - ahova mint azt hosszan fejtegettük, nagyon is jó a Modern UI és a tapiscskolás".
pont nem, irodában rengeteg még mindig a desktop, a notikhoz meg jár a dokkoló, másodlagos kijelzö, klavi- Vagyis a tapicskolás bukik, különösen a noti kijelzöjén, pláne a már sokat emlegetett ergonómiai okokból is. -
törölt tag
Egy 15"-os notin a csuklódat letámasztod, akkor pont eléred a billentyűzetet. A monitorhoz a könyöködet kell támasztani, de akkor meg nem tudsz gépelni. Így mozgatni kell a karod.
"nem felel meg a kor követelményeinek"
Nem a kornak vannak követelményei, hanem a júzereknek. Nekik pedig tabletre>tapi, desktopra>egér+billentyűzet. A többi csak az MS erőlködése által létrejött végtermék.A pixelpontosság nem is követelmény általános szinten. De a 80"-os képernyőn sem a 15"-os csempeméret.
"Nem kell bezárni a Modern appokat... ilyen egyszerű..."
Ha azok úgy vannak megírva, hogy a háttérbe kerülve leállnak. De ha nem? Mert ugye nem kötelező! Sőt, a Win8 indulásakor pont az ellenkező irányban volt az érv, mikor sokan felvetették, hogy a háttérben megáll, hogy lehet úgy, hogy ne álljon meg. Akkor most mi van, ugyebár. És ha a desktopon indít el valamit, az nem áll le csak azért, mert pl. felületet váltasz. És erősen egyedi lehet, hogy melyik progit akarom futtatni a háttérben, melyiket nem, így ez talán hadd dönthessem el ÉN, ne pedig egy inteligencsalkalmazáséletciklusmenedzsment. Ha kérhetem. (persze, én itt mindig mások nevében írok, mert reményeim szerint soha a büdös életben nem fogom használni ezeket. De leet, segíteni kell másoknak, akik viszont használni fogják, csak nem értik, mi miért úgy.)"van kb 150 millió Windows 8 felhasználó..."
Ez kb. 75 millió.
A kb. 1,5 milliárd 5%-a.(#362) Glenda
Az általánosan használt noti 15,6"-os, nem 14-es.(#366) pilóta
Dehoooogy! Rosszul látod! Sokkal egyszerűbb haladni a korral, és a pár millió alkalmazást és pár százmillió malware-tmetrosítani, mint a metrot kiverni Ballmer ballf.sz fejéből (a nyelvtannáciknak: direkt 'll').
-
-
"hogy az elérhető alkalmazások 0,00000....%-át nem kell bezárni"
False - 2-3%-a az összes alkalmazásnak a Modern appok... (3-4 millió desktop alkalmazás van)
Vagyis akkor 60.000-120.000 Modern app létezik Win8-ra. Aham...A windows felhasználók többsége mostanra notebookot használ.
False - maximum otthon, de munkahelyen nem. Ráadául notebookon is kényelmetlen, hiába fejtegettétek hosszan, a fejtegetés hossza a tényeken nem változtat...Tartsd észbe, hogy a Modern UI igenis a touch miatt létezik egyáltalán. Egyszerűen megijedtek az iPad terjedésétől, és azt hitték, hogy majd mindeki tableten fog mindent csinálni. Nem lett így.
Pedig arra tényleg jó, ott van is létjogosultsága. Tény, hogy lehet használni desktopon is, de az is tény, hogy nehezebben, mint a desktop felületet. Az is tény, hogy a Vista bukás volt, és az is tény, hogy hasonlóak az eladási adatok... -
Rendben, akkor éljen, hogy az elérhető alkalmazások 0,00000....%-át nem kell bezárni
Nem rossz ez a Modern UI oda, ahová való, de az nem a desktop felhasználás. Márpedig a Windows felhasználóinak elsöprő többsége desktop felhasználó, akár otthon, de főleg munkahelyen. Innentől van a baj a Modern UI erőltetésével. Nem jön be. Neked igen, meg még néhányaknak, de a túlnyomó többségnek meg nem. Ez van.
-
-
-
-
így nincs olyan kellemetlen érzés a Modern UI egérrel való kezelésekor
Pedig de. Nekem totál kényelmetlen egérrel kezelni a modern UI-t. Például bezárni egy ablakot sokkal egyszerűbb egy sarokban lévő piros X-re kattintva, mint megfogni fülöl, végighúzni az asztalon a képernyő aljáig és ott elengedni. Sokkal egyszerűbb úgy indítani egy alkalmazást, hogy a képernyő alján rákattintok egyet a kirakott ikonra, mint a csempék között bóklászni, stb. stb. stb.
Szerencsére ki lehet iktatni egy kis erőfeszítéssel, és amíg ezt meg lehet tenni, és van rendes desktop nézet, addig nincs baj, csak attól félek, hogy már annyira tablettel álmodik mindenki a MS-nál, hogy egy idő után teljesen ez lesz csak az elérhető felület...
-
törölt tag
Csak épp notinál gépelni is kell, ahhoz meg nem kényelmes a tapcsikolós pozíció. Legjobb a pöcökegér+klavi kombó (termékre érintéssel vegyítve, ahhoz igazítva a Sony duo optikai pöcökegérrel non plus ultra.
A Modern UI- pedig sajnos a pocsék skálázódása miatt nem alkalmas minden méretre és felbontásra- két nem elmosott csempeméret létezik, azt jónapot. Kevés, rohadt kevés.
Glenda: 14" az inkább noti, mint desktop, pláne ilyen felbontással.
#367 oO7: ha meg is haladta már az idő az egerészést, akkor sem a tapicskolás felé minden esetben. Tablet, kis érintőkijelző esetben igen, de növekvő felületeknél már nem. S az egeres kezelés utódja még nem jelent meg.
-
virkir
veterán
nem felel meg a kor követelményeinek, szóval nem igazán kívánságműsor, hogy leváltsák e...
Miért felétek már hegyezhető az emberi új?
Mert amíg ez nincs megoldva a tartalomfogyasztáson kívül elég kevés helyen alternatíva a tapi.pont, hogy nem azért cserélik le, hogy másik legyen, hanem azért, hogy jobb legyen...
Ez eddig legfeljebb kapufa, vagy palánk de az biztos, hogy a háló közelében nem járt a labda. -
csak okosítsák fel az appokat, hogy valós alternatívái lehessenek funkcionalitásban is a desktop világnak, és akkor jók is leszünk
Vagy hagyják meg a működő, megszokott, jól bevált, egyszerű és logikus rendszert
Csak azért lecserélni másikra, hogy másik legyen, nem pedig hogy jobb, az álmoskönyvek szerint csökkenő eladásokat hoz... -
Glenda
addikt
-
törölt tag
A 20"-os kapacitív touch csak az MS agymenése miatt lenne "fontos", mindenki másnak jó a max. 12". Merthogy tablet vagy teló.
A 6 év meg iszonyat sok az IT-ban. Alig több, mint 6 éve jött ki a Vista! Sőt, pont az iPhone egy időben jött ki! Hol vagyunk már attól? Csak a telókat megnézed:
iPhone 412Mhz proci, 128MB ram, 480x320 felbontás, 3,5">S4 1.9 GHz quad-core, 2GB, 1920×1080, 5"."Arra valószínűleg valami ilyen 30-45 fokban döntött kijelző lesz a megoldás vagy lehet, hogy az se..."
Az se. Egy 45°-ban döntött monitor tetejéhez már kinyújtott kar kell. Az még fárasztóbb."Igények kiszolgálása - pipa... pontosan ez történik... erre van igény, bármilyen hihetetlennek is hangzik..."
Éppen csak az eladások mondanak ennek ellent. Mármint nem annak, hogy igény lenne rá, hanem abban a formában nincs, ahogy ezt az MS kínálja. Azaz desktopon k.ra nincs rá igény. Ez látszik a reakciókon. -
törölt tag
Ha a notin a monitor kényelmes eléréséhez támaszom a kezem, akkor nem csuklóval lépek fel a gombok szintjére, hanem alkarral, azt meg vágja a noti széle. Ez igaz a notik 100%-Sony Duo kínálatára.
#292 Glenda: azt mondjátok, hogy jobb az érintőkijelző, ujjal tapicskolása. Na, pont te hoztál példákat, amikor nem jobb, nem alkalmas rá. mi csak annyit mondunk, nem kell erőltetni oda, ahova nem való, s hagyni ott, ahova való. Speciel egy CAD programhoz mindig is alkalmatlan lesz rendes, produktív használathoz az ujjal tapicskolás.
-
virkir
veterán
Ezek szerint ti már kaptatok valami genetikai mutációt segítő oltást mert én akárhogy próbálom nem sikerül elérnem a képernyőt ha úgy támasztom le a kezem hogy kényelmesen gépelhessek meg maceráljam a táccspadot.
Ezen kívül baromira idegesítene ha minden elmért tapicskolásra arrébb mozdulna vagy felborulni próbálna a noti a zsíros újlenyomatokról nem is beszélve. Az már tabon is az őrületbe kerget, hogy óránként pucoválom. -
virkir
veterán
kényelmes e egy notebookot érintéssel kezelni... desktopon nyilván nem az, de a Modern felület már egészen más tészta...
Ezt tisztázd már számomra, hogy egy olyan eszközön ami még véletlenül sem tapicskolásra lett kitalálva ergonómiailag mitől lenne használhatóbb a metrót tapicskolva mint a desktop-ot?
Vagy nehéz megérteni, hogy ami nem a tablet kategória, nem kézben tartott "sikidom" azon egyszerűen kényelmetlen, fárasztóbb a munka mint a megszokott egér billentyűzettel?hcl
És nem kell minden egyes bevitelhez a levegőbe emelned a karodat, csak lazán csuklóból használod. -
-
-
Set-Comment™
senior tag
"sőt miután átszoktam a Modern felületre, jellemzően inkább a desktopon szoktam szerencsétlenkedni, és az tűnik már inkább kényelmetlennek és nehezen kezelhetőnek..." - eddig meg egyet is ertettem veled, de ez mar eroltetett volt. Megjegyeznem nekem is hianyzik a metro a munkahelyi gepemrol mert a charm barok bejonnek es a felosztasosdi is igen faszan hasznalhato.
Kopi31415: Engem a win8 meggyozott arrol hogy pl egy wacoomos 30" koruli erintokijelzonek van letjogosultsaga dontve beepitve egy iroasztalban. Es ha jol tevedek a viewsonic elkezdett gyartani fektetheto monitorokat, ebben a megoldasban rettento sok potencial van. Persze ehhez dukal egy billentyuzet is, anelkul mit sem er az egesz ha dolgozni is akarsz.
-
törölt tag
Pont a rezisztív a pontosabb megoldás.
#258 drkbl: és az alkarod vagy a felkarod fog gumiszalag módjára nyúlni a klavi és a kijelző közötti távolság áthidalásához? Ugyanis a látáshoz ideális távolság és a gépeléshez ideális távolság nagyon nem ugyan az.
#266 drkbl: tudod a Tab és az Enter csodákra képes.
Melyik a kényelmesebb: visszajelzéssel minimális hibával begépelni a szöveget, vagy nulla visszajelzéssel maszatolással begépelni a szöveget, háromszor annyi ideig javítani, az ékezeteket szenvedve elérni?
-
5? Kicsit régebben már volt
Igen, megfizethetetlen. De az tóbbi pár évben már simán elterjedt volna, ha a gyártók nyomják. Persze meg ha a piackutatások igazolják, hogy van rá igény.
Meg ehhez nem kell speckó felület. A régebbi ipari megoldásokon ugyanaz a winnyóz kétezer futott, mint a desktopokon. Esetleg volt rá valami program, amivel a vezérelt dolgot vezérelni lehetett, de nem feltétlen.
Legegyszerűbb : public internet terminálok. Volt billentyűzetes-trackballos, volt csak érintős is.Kapacitív taccs meg nem létszükséglet. Voltak rezisztívből is teljesen korrekt dolgok.
-
virkir
veterán
Khm... illene ismerni legalább a saját házad táján idestova 12 éve megjelent próbálkozást.
nameg az sem ártalmas ha az a hardver megfizethető is...
Ugye nem a kissé túlárazottnak mondható atomos csodákról meg arról a "filléres" hatalmas sikert elkönyvelő armos izére gondolsz mint megfizethető hardver? -
törölt tag
A touch eszközök desktop vonalon és ezek marha rohamos tejedésének hallucinálása, s a MS döntésének helyességének igazolása velük. Notik között sem terjed úgy az érintőkijelző, mint MS szeretné, valamint az, ha tíz év múlva egyeduralkodó is lesz- amire nem tennék egy centet sem- nem igazolja az MS mostani döntéseit, mert azoknak most kell megállniuk, nem majd a jövőben. Nem lehet igazolni semmivel azt a döntést, hogy felrúgták a jelenleg kényelmes használati módot és mindenki torkán izomból akarják lenyomni a szart.
MS csőd projekt: Zune, Win RT.
-
Soha, de legalábbis a közeljövőben biztosan nem fogsz az irodában touch monitorokat látni. Kb. 1 hét után begyulladna a könyökízületed. Az tény, hogy terjednek a tabletek és az okostelefonok, de hogy egyik sem alkalmas munkára, az is biztos. Nekem is csak azért van tabletem, mert elhittem, hogy kell. Egy hónapja rá se néztem, előtte meg csak tartalomfogyasztásra használtam.
-
kispx
addikt
Egyesek összekeverik a "kisebb érdeklődést" a "legkisebb érdeklődéssel". 500 példányt ne akarj milliós felhasználó táborhoz hasonlítani.
> "Binget kevesebben használják, mint a Google-t nem jelenti azt, hogy a Bing bukás."
A Bingnek 500 felhasználója van? Abbahagyta a fejlesztését az MS? Ugye..> "a WP vagy a Win8 viszonylag lassan növekszik, az nem jelenti azt, hogy bukás"
A WP-nek és a W8-nek 500 felhasználója van? Abbahagyták a fejlesztését?Az általam felhozott példának nem volt felhasználói tábora, és már nem fejleszti az MS. Mi kell még, hogy bukás legyen? Az MS nem nagyon ismeri el a bukást, inkább kimagyarázza, vagy másra keni.
-
törölt tag
"az MS a Win8-cal az érintőképernyős gépeket célozta meg elsősorban, amikből persze a megjelenésekor nem volt sok, lassan viszont már nem lehet olyan gépet venni ami ne lenne az... tabletek, notebookok, de még asztali gépek is, mind mind mostmár érintőképernyővel jön, és az idő (nem is olyan sok idő) igazolni fogja azt, hogy a Win8 egy jó lépés volt... de ebbe most légyszi ne menjünk bele, mert már százmilliószor ki lett itt tárgyalva a fórumon, hogy miért volt ez egy szükséges lépés..."
De szép tündérmese...
-
Csavarhatod. Lelépték a céget, míg a két másik óriás elkapta a trendeket, addig az MS a Win8-cal próbált valamit összehozni. Csak pont ott, ahol nem az kezelőfelületi innováció a lényeg. Ahol az kellett volna, oda meg meghagyta a Mobile 6.5-öt.
Tudom, hogy az irodádból erre is van válasz, de a valóság az, hogy Ballmer nagyon-nagyon elb... Én már akkor fogtam a fejem, amikor izzadságfoltos ingben táncolt 2005-ben. Röhej. -
Nagyon-nagyon szemellenzősnek kell lenni ilyen értelmezéshez.
Az, hogy a Google lelövi a nem sikerült dolgait, nem jelenti azt, hogy a fő bevételi forrásaival lennének gondok. Rengeteg az innovációja, és igen, sok végzi kukában.
Az Apple túlárazott volt, de így is csúnyán körbep.sálta az MS-t az utóbbi években. Ma is nagyobb, pedig tized akkora volt.
Mobile/Phone: Igen, mindkettő bukás. Az IOS és az Android tönkre verte őket (és a Symbiant is) a nyerő pozícióból.
Most megbukott a Silverlight, vagy nem? Igen, megbukott.
Mielőtt úgy gondolod, hogy totál lövésem nincs hozzá: több, mint 10 éve fejlesztek Windows rendszereken. Ma is. Sokáig támogattam is. Ma egyetlen gépen maradt meg otthon, és a céges laptopomon. Én pont azok közé tartoztam, akik általában Gates védelmére keltek. Ballmer azonban gyalázatosan rossz vezető. Nem érzi a piacot, a trendeket, semmit. Ott is veszített, ahol más nem tudott volna. -
törölt tag
"Az "ezért" alatt mit értessz?"
A nyugtatási faktort."fullscreen programját bámulja...mellőzik a csilli-villi dizájnelemeket"
Tudom. Azért, hogy a munkára koncentráljanak. Nem azért, hogy megnyugtassa őket a csempék feliratainak monoton váltakozása. Értem én, hogy az ablakkeretek egyszerűségéről van szó, de akkor ezt ki kell mondani, nem padig a szutyok metro ui egyszerűségével érvelni ilyen esetben."volt "egy kevés" ilyen jellegű statisztika és kutatás amire támaszkodhattak"
A fent említett kép- és videó szerkesztők tipikusan középszürke körítést kaptak, pont ennek színsemlegessége miatt. Nagyjából semmi egyéb oka nincs. Ha nyugtató célzattal lenne, akkor világoszöldre csinálták volna. csak az bekavarna a színlátásba, mint bármi más szín. Világos meg azért nem lehet, hogy ne vonja el a figyelmet a lényegről, és nem vakítson. Ezt mennyiben is alkalmazták? -
-
törölt tag
"Hidd el, napi 8 órában sokkal megterhelőbb/idegesítőbb/fárasztóbb ugyanazokat - az amúgy tartalmilag jelentéktelen - dizájnelemeket bámulni, mint egy ilyen letisztult felületet..."
Ezért rakták bele a Server 2012-be is? Vagy egy grafikus, egy videó szerkesztő szerinted mennyit lát ebből az idegnyugtató dizájnból? Pont annyit, amennyit te, és amennyivel marketingoljátok. Azaz a desktop gomb megnyomásáig. Így akkor mi értelme is van? Vagy ebbe az idegnyugtató dizájnba beletartozik a metros appok keret nélküli dizájnja is? De ha a program, amit használnak, nem ilyen metro-s, akkor hogy tudtak az elmúlt 30 évben a munkájukra koncentrálni? Vagy a Win8 kijövetele óta van statisztikátok, amiben összehasonlítják a Win7 Win8 illetve egyéb OS-eken dolgozók idegállapotát? És minden más körülményt kizárva csak a metro dizájn miatt jön ki jelentős különbség az idegállapotok tekintetében?
Esetleg egy előzetes hatástanulmány a fenti opciókkal? -
virkir
veterán
Nem ugyan azt csak kattintásra.
Apró ficsőr de akkor sem ugyan az.
Lényegében nem mindegy melyik fejlécet nézed? Ugyan úgy grafikai visszalépés a héthez képest, ami még érthető is lenne táblán, hogy ne terhelje feleslegesen a GPU-t de desktopon szükségtelen, és felesleges butítás.
Egyszerű lett volna, már milliószor le lett írva ha úgy oldják meg mint a 7-en, hogy hardvertől függően állítja az aero-t senkinek nem lett volna vele gondja.
Ezért érthetetlen ez a hozzáállás mert semmi nem indokolja.Glenda
De megjöttél te és az egekbe emeled.
arnyekxxx
Most megint tudnék írni olyat, hogy bannoljanak de nem teszem.
Mégegyszer felteszem a szögegyszerű kérdést.
Hogyan kerülöd ki egy program megnyitásánál a metro-t ha sehova nincs kipinelve az ikonja az asztalon és könyékén.
Erre várom a választ, nem arra, hogy rakd ki, meg pin a superbar-on. -
-
virkir
veterán
Most mondjam azt, hogy ferdítessz mert messze nem ugyan azt csinálja.
Ha odahúzod csak a charm bar-t dobja fel az igaz, ha rájön a juzer akkor kattintásra visszarak a desktopra.
Tudd be annak, hogy azt a hisztis kurvát még éppenhogy felraktam és jelenleg azzal küzdök, hogy megfeleljen neki a vmware hálozatkezelése és legyen net.Meg amúgy nyilván a baloldali ablak a szebb, esztétikusabb.
Welcome back to the past
Ja a te fizetett véleményedre igazából nem is vagyok kíváncsi. -
virkir
veterán
A szoftverergonómiát és a win8-at azért egy napon emlegetni merész egy dolog.
Az ocsmányt meg letisztultnak nevezni kizárólag a fanoknak van fenntartva.
Ne akard megmagyarázni, hogy például nekem mi a kellemesebb, egy olyan keret ami lényegében láthatatlan vagy egy agresszív színezésű ami folyamatosan vonzza a szemet de nem jó értelemben.
Ezt még kiegészíteném azzal, hogy az androidot meg tudtam szokni, elég hamar át láttam a logikáját (a felülete sokkal de sokkal közelebb van a win7-hez mint a 8-nak), de win8-nál ez az istennek nem megy.
A megjelenéskor és most is rászánok pár tíz órát de kétlem, hogy éles rendszerként magamtól használni fogom.arnyekxxx
Tehát még mindig nem jött válasz, hogy kikerülhető-e a metro vagy sem.
De egy példa ha te szereted telehányi ikonokkal az asztalt, én nem, egy darab nincs nekem kint attól függetlenül, hogy a reggeli start és az esti shutdown között igen ritkán látom.
Meg van nyitva jópár ablak,legyen mondjuk 10.
Ami win7-ben egy kattintás a nyolcban ezt hogyan is oldod meg, hogy elérd az asztalt?
Mert ugye a nyólcba ha oda viszem az egeret akkor előjön az az innovatív charm bar.
És nem, nem fogok billentyűparancsokat tanulgatni. -
Polllen
nagyúr
Ezt nem tudom felfogni, komolyan. Ott tartunk még mindig, hogy mobilon be tudok állítani profilképet, amit HA nincs e-mail cím a névjegyben szinkronizál is a szerverrel kb. 96x96-s indexképként. Amit aztán bámulhatok a csillió-millió pixeles monitoromon, meg többi eszközömön. Persze ahol van e-mail cím, ott no para, nincs kép. (csak mobilon)
Telón meg ha egyszer tolok egy resetet, szépen állíthatok vissza minden képet, mert ott se faja a pixelekből kihámozni, h ki kicsoda (már ahol ugye ment képet).
UHD támogatás mi?
Szerintem valahol a kapcsolatok és üzeneteknél kellett volna kezdeni a boronálást, nem az angry birds-nél.
U.i.: Oh wait, ha facebook-kal összekapcsolom a kontaktlistám lesz kép...
Yippie ki yay!
-
cairojack
aktív tag
Nem az a bajom, hogy néha nem jön elő (na jó az is) hanem az, hogy néha akkor is előjön, amikor kvára nem akarom/kéne neki.
(Amúgy meg szerencsére eddig csak kb 100-150 órát töltöttem a W8 használatával, így vagy úgy (mondjuk életem legbosszantóbb 100 órája), de hálisten már vagy 3 hete nem találkoztam W8-al. Nyugodt, kellemes 3 hét volt, rettegve várom, hogy mikor leszek kénytelen W8-al szenvedni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Monitor hiba topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- SSD kibeszélő
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Asztalos klub
- alza vélemények - tapasztalatok
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Gamer Asztali Számítógép Eladó i5, GTX 1050, SSD + HDD!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest