Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
annyira tudtam, hogy valaki elő fog ezzel jönni... nem csalódtam... de valami komolyabb projektre gondoltam volna... nyilván ha nagyon utánaásnánk, akkor sok kis projektet lehetne találni ami meg sem látta a napvilágot, mert még előtte lelőtték/eltolták/beleolvasztották másik projektbe stb... amit mondani akartam, hogy az ms-nek nem kifejezetten szokása bebukni a "projektjeit"... nem igazán hallani olyanról amit érdeklődés hiányában lelőttek, vagy ilyesmi...
az a baj, hogy nagyon úgy tűnik, hogy itt sokan nincsenek tisztában a bukás szó jelentésével/súlyával és összekeverik a "kisebb érdeklődést" a "bukással"...
az, hogy a Binget kevesebben használják, mint a Google-t nem jelenti azt, hogy a Bing bukás... az, hogy a WP vagy a Win8 viszonylag lassan növekszik, az nem jelenti azt, hogy bukás... az, hogy kisebb sikernek örvend, mint az elődje, vagy mint a konkurencia, az nem egyenlő a bukással... ahogy a profit csökkenése sem egyenlő a csőddel... (tudom itt most mondtam pár olyat, amiről itt szó sem volt, csak a szemléltetés kedvéért hoztam a példákat)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Citizen
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Assetto Corsa EVO
- Azonnali játékos kérdések órája
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest