- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
annyira tudtam, hogy valaki elő fog ezzel jönni... nem csalódtam... de valami komolyabb projektre gondoltam volna... nyilván ha nagyon utánaásnánk, akkor sok kis projektet lehetne találni ami meg sem látta a napvilágot, mert még előtte lelőtték/eltolták/beleolvasztották másik projektbe stb... amit mondani akartam, hogy az ms-nek nem kifejezetten szokása bebukni a "projektjeit"... nem igazán hallani olyanról amit érdeklődés hiányában lelőttek, vagy ilyesmi...
az a baj, hogy nagyon úgy tűnik, hogy itt sokan nincsenek tisztában a bukás szó jelentésével/súlyával és összekeverik a "kisebb érdeklődést" a "bukással"...
az, hogy a Binget kevesebben használják, mint a Google-t nem jelenti azt, hogy a Bing bukás... az, hogy a WP vagy a Win8 viszonylag lassan növekszik, az nem jelenti azt, hogy bukás... az, hogy kisebb sikernek örvend, mint az elődje, vagy mint a konkurencia, az nem egyenlő a bukással... ahogy a profit csökkenése sem egyenlő a csőddel... (tudom itt most mondtam pár olyat, amiről itt szó sem volt, csak a szemléltetés kedvéért hoztam a példákat)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OLED TV topic
- Autós topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Béta iOS-t használók topikja
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i7-8550U I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Radeo I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest