- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovi27
addikt
Zenfone Max Pro készülék nem található se az Asusnál, se a neten.
Ezért az elnevezés helyett használjuk a típusszámot, mert úgy egyértelmű.
Mi itt a fórumon a ZB601KL és a ZB602KL típusokról írunk, aminek Zenfone Max Pro M1 a neve. Minden állítás és ajánlott program ezekre vonatkozik.Ha a tied a ZB555KL típusú, akkor annak a neve Zenofene Max M1.
Kinézetre hasonló, de semmit nem tudok róla. Az ajánlott programok se rá vonatkoztak!
Segítségül itt van az xda fórum link, de elég kevés bejegyzés van hozzá. -
lovi27
addikt
Nem hallottam még az Odinről, nem tudom mi az. Zenfone Max Pro M1 a mobil?
Nyitott a bootloader? Ha igen, akkor a gyári recoveryt egy customra kell cserélni. Legtöbben a TWRP nevűt használják, de fontos, minden típushoz a megfelelőt kell letölteni!
Én ennek egy módosított változatát az OrangeFox-ot használom.
Most látom, hogy ezt azóta szellemi tulajdon lopásnak minősítették.
Nézhetek másik TWRP után. -
obligat
senior tag
A lovi27 által javasolt Borets-Rommal is számottevően gyorsabb a telefon, bár az nem egy vékonykliens rá, mégis. Van Pixel Experience unofficial az xda-n, szemeztem vele egy darabig, és pár napos az utolsó feltöltés rajta, de végül maradtam a Boretsnél. Illetve egyéb nyígjaim miatt még kb. egy tucat egyébnél, aminek a fele legalább gyári, de most Borets van megint
-
lovi27
addikt
Szerintem csodát az alternatív ROM-ok sem tudnak tenni, mert a sebességet alapvetően a hardver határozza meg. Valamivel gyorsabbak a gyárinál, mert szinte üres androidról indulnak. De ha azokat is jól belakja valaki... teli hassal mindig lassabb mozogni.
A custom ROM-ok hasonló teljesítményt nyújtanak, mert egy forrásból építkeznek, csak kisebb szolgáltatásokban térnek el egymástól. Sebességben nem. Én még a 9-esen vagyok, tapasztalatom nincs a 10-essel, de ha kell tudok ajánlani néhány kipróbálásra valót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest