- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovi27
addikt
válasz
domper2015 #662 üzenetére
Nekem ma jött meg a csomagom az Ali-tól...
-
obligat
senior tag
válasz
domper2015 #662 üzenetére
az alit nem tudom, de a banggod nagyon ráfeküdt az eu warehouse témára.
-
lovi27
addikt
válasz
domper2015 #660 üzenetére
Inkább közel-keletről kellett volna...
Ide ér még július 1-je előtt? -
lovi27
addikt
válasz
domper2015 #658 üzenetére
Szervízben van vagy kintről hozatsz kijelzőt?
-
lovi27
addikt
válasz
domper2015 #655 üzenetére
Szia! Hogy történt?
-
lovi27
addikt
válasz
domper2015 #651 üzenetére
Ha kibírtad eddig, meglepően sok Android 11 támogatást kap a mobil.
A LineageOS is újra official (18.1) támogatásba vette. -
lovi27
addikt
válasz
domper2015 #651 üzenetére
Amíg az Asus nem adja ki a stabil 10-et a Borets nem fogja, mert ő a gyárit variálja.
Ha olvastad írta, hogy annyira stabil nincs mit csinálni rajta csinálnia. És ez igaz.
Ezt a kiadást az indiaiak 'könyörögték' ki valami mikrofon probléma hivatkozva, amit én nem tapasztalok. December végén adott ki az Asus újabb android 10 fejlesztői bétát és azért reménykedtem, hogy abban van új biztonsági frissítés is és legalább azt átemeli.
De ha nem, hát nem. Így sem igazán gond... -
lovi27
addikt
válasz
domper2015 #649 üzenetére
Most telepítettem, de még a biztonsági frissítés is a szeptemberi kiadás maradt.
-
lovi27
addikt
válasz
domper2015 #641 üzenetére
Nagyon dolgozik valamin a srác:
- Sir, why didn't post full rom in links???
BORETS24 (Георгий)
- Because I want to add something for real new full ROM -
lovi27
addikt
válasz
domper2015 #639 üzenetére
Igen, nem csinált újat, de ne feledd a gyári 10-es még mindig béta állapotú és jó, ha az Asus valaha megcsinálja stabilra. És nagy valószínűséggel azzal be is fejezi a mobil támogatását.
A Borets pedig a gyárira épül. Próbál valamit átemelni az újabb modellekből, de ahhoz már nem elég erős ez. Amúgy meg abszolút stabil, megbízható és jó a fogyasztása.
Mindennapi használatra tökéletes!Van official támogatott 10-es, sőt ha jól emlékszem már 11-es ROM is.
De csak óvatosan, mert itt is vágták már így haza.
Amúgy a biztonság miatt ma már nem fél óra egy ROM csere, hiába vannak mentések.
Néha én is szívesen kipróbálnék valami újat, de a sok macera miatt inkább maradok a megbízhatóságnál. -
lovi27
addikt
válasz
domper2015 #520 üzenetére
Az xda-n úgy tűnik mintha halott lenne a ROM, de egyre többen választják fő helynek a Telegram-mot. Ez a Gyuri (Георгий) gyerek is ott aktív.
-
lovi27
addikt
válasz
domper2015 #509 üzenetére
Ha meg nem, akkor előbb-utóbb csak kijön a stabil LOS 17 és akkor lesz jó Havoc.
Azt most sem szidják ilyen szélsőségesen. -
lovi27
addikt
válasz
domper2015 #506 üzenetére
Elég rosszak a kommentek, jobb ha megvárod a következő frissítést.
Például: ""Esküszöm, hogy az Asus fejlesztők sz@rok"
Bízom benne, hogy a Borets gyerek kiemeli a jó részeket és csinál egy megbízhatót.
Most már csak ő is gondolja így... -
lovi27
addikt
válasz
domper2015 #504 üzenetére
Ha tőlem kérdezed, akkor a válasz, nem. És nem is tervezem. De nem a béta miatt, hanem mert nem használom a gyári firmware-t. Kivéve persze a Borets!
-
lovi27
addikt
válasz
domper2015 #495 üzenetére
Nekem is, csak azt hittem a januári biztonsági frissítés lesz benne.
-
TomPack
őstag
válasz
domper2015 #486 üzenetére
Én is felpattintottam! Talán mintha egy picit gyorsabb lenne mint a Havoc!
Arra van valami lehetőség, vagy létezhet valamilyen megoldás, hogy a mobilnetet ne csak a preferált (előnyben részesített) SIM-kártya használhassa?
Mert nekem a Digi az előnyben részesített, és sokszor olyan helyen járok ahol nincs térerő, és nincs netem se. Na, olyankor tök jó lenne ha a másik kártyáról a Domino Maratonból csipegetné a biteket, amíg újra nem érek lefedett helyre. A beállítás neve, és a másodkártyán bekapcsolható adatforgalom kapcsoló arra utalna, de sajnos nem így működik. Se a gyárin, se a Havoc, se a jelenlegi Romnál! -
lovi27
addikt
válasz
domper2015 #484 üzenetére
Nem tudok hátrányt. Stabil, nem fagy, nincs újraindulás, minden működik, szerintem keveset is fogyaszt. Mindent beletett az Asustól, amit jól csinál és kiszedte ami felesleges. De ott a link elején nagyon részletesen leírja a srác, hogy mit tud a ROM. De nem rám kell hallgatni. Egy próbát megér! A hátrányokat majd te mondd el...
-
lovi27
addikt
válasz
domper2015 #482 üzenetére
Már ajánlgattam itt: link
Ehhez nem kell Gapss!!! Van benne Google - szerencsére nem túl sok. -
lovi27
addikt
válasz
domper2015 #479 üzenetére
Akkor rosszul emlékeztem. De a mostani ROM-on jelzi.
Azért megnéztem, nehogy megint rosszul emlékezzek... -
TomPack
őstag
válasz
domper2015 #458 üzenetére
Én is szeretném feltenni a Havic romot, de még mindíg nem tudom hogyan fogjak neki.
Találni valahol leírást, vagy linkeket, hogy pontosan mit töltsek le? Attól tartok, hogy valamiből a rossz\nem erre valót töltöm, és nem lesz jó!
Szeretném rootolni, custom recovery, és maga a havic romra lenne szükségem.
Más; ha mindkét sim-en aktív a mobiladat, akkor miért nem használja a telekom netet, amikor a diginek nincs térereje?
-
lovi27
addikt
válasz
domper2015 #460 üzenetére
Én hiába kérem a Telenort...
1-ből semmi. -
lovi27
addikt
válasz
domper2015 #458 üzenetére
Gondolom az egyik szolgáltatód a Digi. Ki a másik?
-
TomPack
őstag
válasz
domper2015 #326 üzenetére
Szia! Ezt a romot hogyan tudnám feltenni? Köszönöm!
-
lovi27
addikt
válasz
domper2015 #345 üzenetére
Az adatok titkosítása engem is szívatott, mert nem tudtam róla és az előző (Asus) nem csinálta. A nyitott bl figyelmeztetést viszont igen, így már megszoktam. Végül is csak újrainduláskor látszik. Ha akarnák szerintem el tudnák tüntetni az xda fejlesztők, de direkt nem teszik...
Az official twrp sajnos nem támogatja a mobilunkat, ezért valóban oda kell figyelni melyik önjelölt verzióját használjuk. De a telepítése a szokásos fastload paranccsal történik. Ami még körülményessé teheti használatát, a titkosítás. Én az egyszerűbb utat választottam és nekem nincsenek titkosítva az adatok, de nem ez a követendő példa!
-
lovi27
addikt
válasz
domper2015 #343 üzenetére
Nem értem, milyen bl védelemre gondolsz?
-
lovi27
addikt
válasz
domper2015 #340 üzenetére
Így megvan, kösz. Ezek szerint ez egy régóta meglévő üzenet és nem a Pie frissítése okozta. A srác a 318-as firmware telepítéséről tette be azt a képet, ami tavaly júliusban jelent meg. Akkor még csak a tervek között szerepelt ez a mobil, az EU-ba is csak ősszel jött.
Ha a gyár szerint ez normális - már pedig azóta se javította, - akkor mi is lépjünk túl rajta. A lényeg kiderült, nem a bl nyitása miatt van.
-
lovi27
addikt
válasz
domper2015 #338 üzenetére
Összetett hibának egyik jele ez az üzenet, amit egyértelműen a Pie frissítéshez, vagyis a 050 firmware megjelenéséhez kötnek, ami ha jól emlékszem ez év áprilisában jelent meg. Az adott linken tavaly júliusi beszélgetések vannak, így nem találtam semmilyen utalást erre a hibára. De nem is lehet.
-
lovi27
addikt
válasz
domper2015 #336 üzenetére
Link?
-
lovi27
addikt
válasz
domper2015 #329 üzenetére
Feleslegesen kötözködnek a bekapcsolással. Hiába mondtam nekik, hogy ez a mobil soha nem lesz a listájukon. De én is túlélem a hiányát...
-
lovi27
addikt
válasz
domper2015 #325 üzenetére
A Havoc-ban van kapcsoló rá, amit ha bekapcsoltam a Diginél jelezte a VoLTE-t. Viszont abból két fajta van, official és unofficial. Az utóbbit nem az indiaiak, hanem az oroszok készítik, de abban nem jött meg a jelzés.
Itthon nekem a Telenor nem hajlandó bekapcsolni, mert nincs a VoLTE képes listájukon ez a mobil. Így a duálról nincs infóm.
-
domper2015
senior tag
válasz
domper2015 #325 üzenetére
Még egy köszönöm!
Havoc rommal duál volte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Product RED Független 128GB
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest