ASUS Zenfone Max Pro M1 - hosszú név és üzemidő

Középkategóriás telefonból van sok. 5000 mAh-s akkumulátorral viszont nem nagyon találunk neves konkurens terméket.

Bevezető

Nehéz kitűnni manapság az okostelefonos mezőnyből. Pláne nehéz, ha a középkategóriáról beszélünk és nem úgy érkeznek a vásárlók, hogy előtte meg van masszírozva a pszichéjük óriási marketinggel. Úgy sem könnyű, ha nem tudsz nagyon komolyan alávágni árban a többieknek, mert telefont gyártani kis túlzással ma már bárki tud, a komponenseket össze lehet vásárolgatni innen-onnan, a szoftver kvázi adott, már csak valami üzem kel valahol keleten, ahol olcsón össze is szerelik.

Töb színben is elérhető itthon a készülék
Több színben is elérhető itthon a készülék [+]

Persze, hogy nem ilyen egyszerű, mert azért azt a szoftvert nem árt hozzáigazítani a hardverhez, rendesen meg kell tervezni a külsőt, hogy elférjen belül minden, ergonomikus kell maradjon a készülékház, meg kell oldani, hogy a rádiójelek úgy jussanak ki-be, hogy az alapvető funkcióját ellássa a termék, de ne süsse meg a júzer agyát, szóval van vele meló, de a földből kinőtt kínai brandek mutatják, hogy némi tőkével neki lehet állni a dolognak. Csak aztán el is kéne adni a cuccot, onnantól nehezebb a pálya, mert annyi konkurens van és annyira hasonlatosak a termékek egymáshoz, hogy itt kitűnni a tömegből egyre nehezebb.


[+]

Az ASUS-nak nem kell a nulláról építkeznie, a Zenfone nevű termékvonal most már évek óta velünk van több-kevesebb sikerrel, de olyan igazán átütőt a telefonos iparágban még akkor sem tudtak gurítani, ha a nevükhöz fűződik a Padfone (ami baromi jó ötlet volt annak idején), meg a Zenfone 2-vel is meg tudták lepni a népet. Jelenleg a Zenfone 5-nél tartunk, ami okvetlenül jobb és kurrensebb ajánlat, mint akármelyik Zenfone 4 volt korábban, de mégsem lett akkora durranás, mint akarták. Majd a ROG izgi lesz, de addig is itt van a középkategóriás Zenfone Max Pro M1, ami hardveresen nem fogja a sarkaiból kiforgatni a piacot, de az 5000 mAh-s akkumulátorral elérhető üzemidő ígérete mégis vonzóvá teheti úgy, hogy közben nincsenek különösebb kompromisszumok.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés