- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
válasz
Csapoati #1433 üzenetére
Azt akarod mondani hogy egy percbe bele fér megkeresni pontosan mit és honnan, majd mit és hogyan, letölteni restartolni, engedni végignézni újra restartolni és újra belépni?
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan.Vedd a valódi időigényét ennek az "új" frissítésnek meg az OTA -st. (Tehát feldobja, elolvasod, ráböksz és az asztalra vagy töltőre teszed hogy csinálja) Kettő különbségét szorozd fel az eladott készülékek számával. Na az az idő mennyiség amit elvesznek a felhasználóktól. Amivel saját maguk gazdálkodhatnának.
Szóval hatalmas hiba lenne nem adnák ki még is.
-
beadzo
csendes tag
válasz
Csapoati #1429 üzenetére
Ha a 3 GB gyér neten történő letöltését is beleveszem, kb. 1 óra alatt megvolt. A megadott zip-et letöltöttem a "gyökérbe", újraindítottam, és onnantól ment minden ugyanúgy, mint OTA frissítésnél.
Annak idején a PadFone 2-t is így kellett frissítenem Android 4.4-re, ha jól emlékszem. -
Alex_
tag
válasz
Csapoati #1390 üzenetére
Sziasztok
Aki két bázisállomás között van annak a sok váltás miatt lényegesen jobban merül mint másnak, s két kártyával ez még jelentősebb. ki lehet próbálni az előnybe létesített hálózatok beállítás módosítását attól függően milyen a térerő. 2G/3G vagy szimplán 4g beállítást.
Üdvözlettel:
Alex_ -
Csabulator
tag
válasz
Csapoati #1245 üzenetére
HDR képek nem olyan ocsmányak most már? Szeptemberben vettem egyet én is, de túl sok idő nem kellett, hogy visszaküldjem. A kamera mint szoftver tök jó, mert sok dolog állítható benne, de ez az auto HDR, meg az a képminőség amit azzal produkált kritikán aluli volt.
Ahol sötét és világos részek is voltak a képen, ott a sötét részeken olyan mértékű zaj volt, illetve ilyen fehér szmötyik jelentek meg a képsarkokban, hogy az valami botrány.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Asus megalkotta a piac legkisebb androidos csúcsmodelljét, amire az 5,9 hüvelykes képátló ellenére is határozottan mondhatjuk, hogy kompakt. De ezen kívül is tud még néhány trükköt.
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest