- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nem Asus példa. Feleségem, aki abszolút átlag júzer, csak Samsung telefonokat használ (az ugye a nagyonfrissítő mintapélda, ota meg vissza). Asszonynak mi az első dolga amikor elkezdi belakni az új Samsungot? Kikapcsolja a frissítéseket. Egyszer s mindenkorra ("Ezt a telefonom nem fogják belassítani mindenféle sz@r frissítéssel", mondja, korábbi kellemetlen tapasztalat alapján, jogosan) és úgy használja évekig. Még sose panaszkodott, hogy valamit nem tud megcsinálni a telefonján, amit a frissítések hiánya okozna. S9 van neki. Az a rendszer van rajta amivel megvettem neki évekkel ezelőtt. A biztonsági update is akkori. Ha valamiért kézbe veszem a telefonját, mindíg rámszól: nehogy frissítsd!
-
Benőke
őstag
Kicsit az az érzésem mintha nem akarnád szándékosan megérteni.
Mezei júzernek ez nem 6 perc lesz ha belevág. Hanem a sokszorosa.
(Ha dolgoztál valaha felhasználókkal akik valamilyen számtech dolgot használnak és neked valamit el kellett magyarázni akkor érted)
Nem az a lényeg hogy a telefon mennyit szüttyög vele hanem te vagy én vagy mások.
A te és a gép által befektetett idő nem ugyan az. Tiéd értékesebb, neked telik az időd a gépnek mindegy ha nem a te idődet rabolja.
Egy másik telefon ha 20 percig szüttyögött de te annál annyit mondtál a frissítésre hogy ok csináld 1 perc se volt, akkor az volt a kevesebb munka nem ez.Felmentem a weboldalra és megnéztem. Elolvastam.
Egy rakat hiba és hiányosság van a leírásban. Ez alapján egy nulla tudású nem fogja tudni megcsinálni. Nem is sorolnám fel a gondokat amik itt adódnak.
Ha merész és tojik arra mi van ott akkor hamarabb végez.Értem én hogy volt másik ilyen termék is. Piaci tényezővé akarnak válni akkor ez nem megengedhető a 21 században. Ha 10 év után keresik a neten az nagyon más történet.
Amint olvasom meg sokan panaszkodnak az üzemidőre hogy nagyon gatya lett...
-
Benőke
őstag
Oké, de senkinek a telefonját nem akarom tamagocsizni. Magamét se.
Nem a letöltés meg az egész a lényeg hogy mennyi idő meg hogy.
Erre van kitalálva az ota, nem arra hogy én heggeszzem bele a havi frissítést a gyökérbe. Meg válogassam ki a modulokat meg a libeket, most ez vagy amaz.
Értem hogy csak le kell tölteni meg csak újra kell indítani meg izé hozé.Magamén se fogom mostanában meglépni...
Ha felkínálja majd engedem, ha nem, én nem ülök le ezzel foglalkozni.
Majd hátha kiadják vagy majd valamikor...
Kicsit megöregedtem az első android óta. Szeretem a kényelmes dolgokat.
Legalább nem gyalul le semmit.Van kismillió ezer dolog az életben ami fontosabb és amivel foglalkozni kell.
Lehet hogy van mögötte üzleti döntés lehet meg is értem, csak nem érdekel.
Telefont ettől függetlenül a béna újlenyomatolvasóval együtt szeretem.Nem tudom mennyi meló OTA -n kiadni, de na... elég szomorú ha nem adják ki.
Nem lesz nagy sikere a következő szériának ha ez a terv. Felhasználók szemszögéből nincs frissítés.Jó régen nekiestem széjjel heggesztettem a telefont, romoltam, Galaxy S1 -n volt már MIUI -m meg amit akarsz. Rengeteg idő ment rá. Érdekes volt. Kicsit meguntam és csak használni akarom az ilyen varázslatokkal nem akarok foglalkozni. Szóljon hogy van frissítés azt kérdezze meg mikor. Ennyi...
-
axioma
veterán
Jaaaa megneztem a max/min kozott mar tenyleg latom a kulonbseget, de azert ra kellett me'rnem centivel hogy elhiggyem
Akkor mukodik nalam is, csak nem tunt eleg nagy valtozasnak az "extra" short.
Esetleg tudsz trukkot amivel lesznek kurzornyilaim is? Foleg jobbra-balra, a tapival odebb rakni az nekem nagyon bizonytalan. -
axioma
veterán
Hm, akkor nem ertem, nalam miert marad tole ugyanakkora. Dark mode aktiv nalad? (Bar en is kiprobalhatnam kikapcsolva... majd este, meg a masik bill kikapcsolasat is, most hogy mar tudom hogy van mod ahogy mukodik, kalyhatol megkeresem.) En a kozepestol vettem volna kicsit lentebb, de a legkisebben is ugyanakkora.
-
axioma
veterán
Koszonom, igy mar meglett! Fura, mert be volt kapcsolva, de miutan itt nyomtam egy OK-t sikerult is rendesen feloldanom ebresztes nelkul, amit addig nem csinalt meg (vagy nem talaltam el, ki tudja). A lenyeg hogy mukodik, koszonom!
Mas: uvegfolia, es/vagy olyan (leginkabb szilikon) tok amibol mar nem log ki igy a kamera mint a melle adott kemenybol tudja valaki, hogy merre kaphato? A hetvegen a kornyeken kerdeztem, nem volt leginkabb mar onnan hogy "asus" se sehol, az emag se tudott volna uvegfoliat, tok talan volt de akkor me'g az eleg volt hogy a csomagban van igy nem tudom milyen. Kulon-kulon is erdekel, es uvegbol csak olyan amitol jo marad az ujjlenyomat-olvasas es helyben fel is rakjak.
-
beadzo
csendes tag
A fr nem segített, de Zentalkra is írtam, és ott jött egy olyan ötlet, hogy próbáljam ki egy másik SIM-mel, hogy működik-e a VoLTE. Nos, azzal se működött, de miután visszaraktam a sajátot (és a cégest is mellé), megint működött. Köszi és bocsi, hogy szaporítottam a hsz-eket.
-
Ha aktív a 4G-s mobilinternet és hívás közben nem vált vissza 3G-re, akkor van VoLTE.
A másik az a HD Hang... még VoLTE előtti időkből... Anno nagy csoda volt. De ez régebben csak szolgáltatón belül működött, tehát ha a másik fél is ugyanazon szolgáltatónál volt. Most nem tudom, hogy mi a helyzet ezen a fronton. Hasznos dolog!
VoWiFi passz... normál lefedettség mellett felesleges feature. Egyesek szerint az aktív állapota csak eszi az akksit. Persze lehet olyan tanya vagy helyzet... ahol van kábelNET-en vagy ADSL-en keresztüli WIFI, de nincs térerő... Mert ez esetben van értelme. De ezeket az eseteket leszámítva szerintem felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- Titan quest
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Spring Green Motorola Razr 50 Ultra Garanciális!
- Honor 400 Lite 8/256Gb Dual, Kártyafüggetlen, Új, 24 hónap Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 - 512 GB + Galaxy Fit 3 és tartozékok - full pack
- Apple iPhone 13 Pro Max 128Gb, Kártyafüggetlen, Akku:100%
- Apple iPhone 15 128Gb Kártyafüggetlen, Új, Aktiválatlan!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest