- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
JhoniMitchel #119 üzenetére
hogy itthon mi van az pont irreleváns. ezt a gépet se erre a "piacra" pozícionálták, ahogy az almákat se, ahogy a delleket se, ahogy általában semmit se.
hogy itthon ki miért vesz ilyen ársávban it terméket azzal kapcsolatban megint csak kár vergődni, azért 600+k bőven azon a határon felül van amit tömegesen megengedhetnek az apukák a gyereküknek a fa alá, aki meg megkeresett ennyit laptopra pl az igazából pont lesajnálja hogy divatnak nézed e vagy sem. ilyen ársávban vagy cégesen vesznek, vagy magánszemély kb ahogy autót 30 milláig. ott sincs akkora difi bmw, audi, merci, akármi között technikai szinten ami user oldalról kihasználható lenne, sokkal inkább számít hogy tetszik e egyáltalán amit lát, hogy mennyire áll kézre, és a többi szubjektív baromság. és szerintem ez így teljesen rendben van. van aki full extrás rangerovert rendel, és a városban használja, más meg annyiból házat vesz, berendezi, és futja még egy swiftre.
kit érdekel ki miért vesz és mit? nekem nem fáj még akkor se ha ezt vagy egy almát vagy bármit elvisz a halandója akár kamatmentes részletre is. ő pénze, legrosszabb esetben azt hiszi hogy a mikrokörnyezetében ez majd fog valamit számítani és a ranglétrán fennebb kerülhet vele. de ez elsősorban még itthon is egészen elhanyagolható mennyiség, másodsorban meg had legyen már ez a saját gondja, vagy akkor fájjon a divatgyúróstól fölfele mindenki aki azért tesz valamit mert azt hiszi hogy ettől megbecsültebb, jobb helye lehet a társadalomban vagy a környezetében. mert a legtöbbünkben valamilyen téren megtalálható ez a motiváció ha tetszik ha nem
-
törölt tag
válasz
JhoniMitchel #104 üzenetére
ebből a két pontból egyik se igaz alapvetően.
csak hazai viszonylatban kell gazdag legyél hogy megvegyél egy apple terméket. a fő piacokon nem akkora durranás villantani ennyi lét.
nagyon kevés szoftver van már aminek ne lenne legalább azonos minőségű és funkcionalitású alternatívája win-en.
teljesen mindegy miért veszik, a mondandóm lényege az volt, hogy nem kell itt divatozást kiáltani meg fikázni, mert tőlünk nyugatabbra meg a valós piacot jelentő területeken az ember pl azért megveszi mert megszokta már, mert az előző is az volt, meg van elégedve a minőséggel, tetszik neki a formaterv, vagy az ökoszisztéma, akármi, mert számára simán nem drága.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
JhoniMitchel #102 üzenetére
Leírtam, hogy mire használom, és nekem a megbízhatóság a lényeg, ha 1 hónapig folyton mennie kell azt gyorsan tegye. Az árát már visszahozta, a többi engem nem érdekel.
-
Xero
nagyúr
válasz
JhoniMitchel #102 üzenetére
Egy telefont közelebb tartasz a szemedhez mint egy laptopot. Itt jön képbe a retina.
Minden eszközöm hiDPI kivéve még a desktop monitorjaimat, és teljesen jók. 24"-on a 4k pl pont elég a "retinasághoz".Egyébként kapásból a PCIe ssd eléggé killer feature a rMBP-nál és a MP-nál is. A másik az üzemidő.
-
Khelben
nagyúr
válasz
JhoniMitchel #106 üzenetére
Nem mindenki a mac os miatt veszi, sokan már a vásárláskor windows-zal kérik (mert lehet ilyet is). Nekik egyszerűen a minőség kell. El kellene már fogadni, hogy nem minden gazdag hülye (sőt) és amire nekünk nincs pénzünk, az nem mind hülyeség
#107 : próbáld ki, erre csak annyit tudok mondani. Nekem ugyan nem macem van, de ugyanúgy 600k-s a gépem (nem vagyok "gazdag", cégtől kaptam). Volt 300k-s és 200k-s gépem is meg találkozok sok teszkógazdaságos 80-100k-s géppel. Hidd el, van minőségbeli különbség a 300k és a 600k között, nem (csak) a logót kell megfizetni.
-
Khelben
nagyúr
válasz
JhoniMitchel #103 üzenetére
Szerinted egy 300k-s ultrabook és egy 600k-s macbook között nincs minőségbeli különbség? Azt értem, hogy neked mindegy, de lehet, hogy van, akinek nem...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
JhoniMitchel #84 üzenetére
ha már ennyiért veszel gépet, akkor nem a tudás a lényeg, hanem, hogy felvághass vele
Ezt a sok marhaságot (több ablakban is) egyedül írtad le, vagy diktálták?
Én nem olyan régen vettem egy MC976MG/A (Core i7 2.6GHz 8GB 512GB ) lapost baráti áron 650-ért, Mondjuk az első dolgom volt, hogy kikukáztam a gyári HDD-t és vettem bele egy 256-os SSD-t amire nekem kell (stúdiómunkák), nekem az bőven elég tárhelyben, de a lényeg, hogy azt pontosan és megbízhatóan tegye és főleg k gyorsan! . szerinted arra kellett, hogy felvághassak vele?
Én ezt az ASUS-t kipróbálnám, addig nem mondok véleményt róla, de az biztos, hogy még több dologdal kell felruházniuk egy laptopot, ha az apple-t akarják megszorongatni.
-
Xero
nagyúr
válasz
JhoniMitchel #88 üzenetére
Az egy év valóban gáz, de ritka, hogy utána szükség lenne rá. Ha mégi aggódik az ember, akkor Apple Care és kész.
14 éve használok Maceket is, és eddig sosem volt problémám abból, hogy egy év a garancia. Ami gariidőn túli problémám adódott, arra visszahívás volt érvényben, így bő öt évig cserélték úgyis. -
MongolZ
addikt
válasz
JhoniMitchel #82 üzenetére
"mert senki se vesz egy asus gépet 600.000-ért, ha ennyiért vehet macbook-ot is"
Ezt remélem te sem gondoltad komolyan
"Ami egyrészről mindenképp jobban megnéznek az emberek"
Akinek ez a szempont...
"emellett nagyjából ugyanazt tudja + azt lehet MacOs-el és Windows-al is használni"
???
Új hozzászólás Aktív témák
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest