- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JhoniMitchel
tag
Most őszintén, szerinted megért ennyit ez a gép? Ennél jobb hw-rel kapsz 300-ért notebookot neves gyártóktól újonnan. Mit ha nem a márkát fizeted meg egy 800 ezres kezdőárú macbook pro-nál? Mert ilyen árat a felszereltsége (i7 proci, középkategóriás videókártya, nagy felbontású kijelző (de csak 220 ppi a retinára nem azt mondták, hogy 300 ppi felett kezdődik anno, mert a régi galaxy s-emnek is ennyi és azon simán lehet látni a pixeleket)) egy sem az anyaghasználat nem indokol.
Am. nem értelek téged se mert most vettél egy Macbook pro mid vagy late 2012-t 650-ért (baráti áron), amire valószínű már nincs garancia és a mostani modell meg kerül 800-ba, abban viszont már alapból 512GB-os ssd van, tehát abba már azt nem kellett volna pluszba venned, annak jobb az aksija + erősebb, modernebb a videókártya is benne. + ugye a gari ami azért nem mellékes, ha megnézed azért nem csináltál olyan hűdejó vételt vele, mert ez az ssd-vel került mondjuk 685-be az újjat több ssd-vel, garival, stb. stb. meg megkaptad volna 800-ért boltból, ami azért mégiscsak új nem használt.
-
Khelben
nagyúr
Szerintem nem függ össze a felhasználási terület és a minőség igénye. Ha holnaptól csak facebookoznom kellene, akkor se vennék rá 80ezres teszkós gépet. Mondjuk az én gépem pont nem az az elővevős darab, múltkor ismerős elővette a tipikus akciósan80k-ateszkóban acerjét én meg mellétettem a 8560W-t, megkérdezte: ez valami régi gép, ugye?
Nem barátom, de ha ezzel fejbecsaplak, még a kutyád is meghal melletted
-
margithid
veterán
Nyilván van olyan réteg aki felvágásból vesz drága notebookot/ultrabookot.
Sokan például macbookon facebookoznak, meg az egyiptomi nyaralás képeit nézegetik
De kell nekik, mert mac, meg dizájnos.
Te a másik kategóriába tartozol, aki ki is használja a gép teljesítményét.
Egyébként az asus termékekről nekem is jó véleményem van, volt annó két kis eee PC-m, ez volt a legelső netbook széria, kemény 7"-os kijelzője volt, de nagyon össze volt rakva!
Most pedig egy asus T100-at használok, nagy megelégedéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- NBA és kosárlabda topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest