- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
formula01
senior tag
válasz
voyager4.4 #208 üzenetére
micsoda öröm, asztapaszta
-
oszi666
őstag
válasz
voyager4.4 #102 üzenetére
a válasz általában inkább az, hogy erre van pénzük
-
dlaj
őstag
válasz
voyager4.4 #141 üzenetére
OK
-
dlaj
őstag
válasz
voyager4.4 #125 üzenetére
Én is szóból értek.
Ha ezt megírod a linkelt benchmark pont mellé a hsz-edben, esetleg tanultam volna belőle, és megértem az érvelésed.
Bizonyára nem értek annyira a notikhoz mint Te, de azért lehet véleményem, még ha egyesek számára nem egészem érthető.
Peace -
dlaj
őstag
válasz
voyager4.4 #95 üzenetére
Látom te is a pontszámokra izgulsz, csak tévedésben vagy.
Akkor ezt linkelted, ezzel a pontokkal, ami köszönőviszonyban sincs azzal amire most hivatkoztál.
-
haddent
addikt
válasz
voyager4.4 #107 üzenetére
Ez jogos. Mondjuk akkor offoljunk kicsit és rémüljünk meg együtt:
Szerintetek ha az iPhone felhasználók közt felmérést végeznénk, hogy miért éppen iPhone, akkor hányan válaszolnának azzal, hogy
"egyéni igényekre szabott speciálisan hardveresen optimalizált SoC és pontosan erre az egy SoC-ra szabott objektumorientált C -ben íródott agyonoptimalizált OS, idéntől egy nagyon menő alacsonyszintű elérést biztosító grafikus Metal API -val. Hát ezért.
?Szerintem ha valami hasonlóra rákerdeznénk, hogy na és akkor emiatt? Vagy legalább számításba vettétek ezt is? Akkor hazaküldenének valami hipster módon
-
Armagedown
őstag
válasz
voyager4.4 #102 üzenetére
Tudjuk, hogy ez laptop tökéletes, csak nem mi vagyunk a célcsoport
-
haddent
addikt
válasz
voyager4.4 #89 üzenetére
Nem tudom mi a hivatalos álláspont egészen pontosan. Az alján tuti leszedheted ram csere stb.. De sehol ninsc semmilyen "warrany void" matrica meg egyéb faxság, tehát senki nem mondja meg (és a kutyát nem érdekli), hogy szétszedted -e. Ilyen összegekért jár ez a garancia
(Hangsúlyozom én ezt csak Latitude-ra mondtam. A kommerszek ugyanolyan mint a többi sztem)
-
hl225
tag
válasz
voyager4.4 #56 üzenetére
Az akkujáról semmi info + német nyelvű billentyűzet.
-
dlaj
őstag
válasz
voyager4.4 #56 üzenetére
Azért csendben megjegyezném, hogy ez a "bika core2-es" jóval gyengébb cpu mint a cikkben szereplő!
-
Mister_X
nagyúr
válasz
voyager4.4 #53 üzenetére
Tudnál most rögtön legalább három aprót linkelni, ami megfelel a fenti kritériumoknak (1,5 év gari, SSD, 8GB RAM, stb.) éy belefér abba akeretbe, amennyiért a cikkben szereplő laptop lett véve?
-
orion1025
őstag
válasz
voyager4.4 #19 üzenetére
És ez a gép ajándék ennyiért....
Teljesen reális a meglátásod, kis okoskodással elég bitang vasakat lehet összerakni, ráadásul az általad megjelölt helyen a vevőnek ezzel nem is kell foglalkoznia, csak megálmodja a pénztárcája mit kíván cserélni a gépben, és azt más elintézi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sorozatok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó számítógép
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest