- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én nem érzem annyira, hogy engem vagy magát a cikket támadták volna, inkább magának a gépnek a kategóriájával nem értenek egyet sokan. Egyébként köszönöm! Másrészt engem untig kiszolgál, meg én imádok cikket írni. Már gondolkozok hogy párom lassan féléves Acer E1 es gépét is megírom.
-
-
Gergosz2
veterán
Én inkább a régi módszert támogatom, mert mi van ha netán kell több RAM és ugye ilyenkor a régit akár el is lehet adni.
A másik meg az, hogy sokszor röhejes felárat számítanak fel több RAM-al és HDD-vel szerelt modellekért.
Persze a másik álláspont is védhető mert sokan megveszik a gépet és kész, nem nyúlnak hozzá mert nem akarnak, vagy mert egyszerűen nem értenek hozzá.
-
-
makopeter
tag
Igazad van nyilván nem a legjobb példa de van benne hasonlóság, meg abban is hogy kár ezen vitatkozni.
Viszont amit az előbb a cikkíró is írt abba is nehéz belekötni (de ti megteszitek) nem rossz vétel szerintem sem ez a gép. Mondjuk van egy 4 éves low end lapim még semmi baja, ha az ember figyáz rá sok probléma nem lehet, és azért a gari is egy szempont. Maradjunk annyiban hogy akinek kell egy új lapi olcsón és számít a méret az jól jár ezzel.
-
voyager4.4
senior tag
Logout-on minden off végsősoron.
De még egy iphone tulajnak talán eszébe jutna a mentőöv, hogy minőségi anyaghasználat, összeszerelés stb. (bár az apple-től a macbook termékcsaládon kívül mindent túlárazottnak tartok: i6 200k, macbook air 2014: 270k...kb)
Még a mobilarenán is minden tesztben kitérnek rá, hogy nyúzásra recseg-ropog-e az adott készülék, milyen az összeszerelés stb. Notinál meg nem szempont ? -
nemlehet
őstag
Ez a cserélhetőség valóban jó dolog így, ezt nem tudtam.
A zsanér meg azért adja meg magyát mert egy bóvli műanyag fröccsöntött valami.
nem vagyok szervizes, de több mint 10 alsóbb kategóriás laptopot szedtem szét (max 150k-s) és egyikben sem volt teljesen műanyag a zsanér. Egy fém csuklószerkezet ami a gép aljához van rögzítve. Jellemzően a feszegetéstől nem is maga a zsanér törik el, hanem a gépházhoz való rögzítés csavarhelyei. Ezt elég könnyen lehet orvosolni 2 komponensű ragasztóval amúgy 4 laptopot javítottam meg így, az egyik 3 éve köszöni jól van.Az, hogy valaki nem akar ezzel foglalkozni, hogy ésszel használja a zsanért meg számomra nem elfogadható indok. Akkor igen is fizesse meg az árát az "agyatlanságnak". De ne várjuk már el egy alsó kategóriás laptoptól ugyan azt a tartósságot mint egy üzletitől. Az üzleti úgy van tervezve, hogy ne lehessen tönkre tenni, a belépő meg úgy, ha vigyázunk rá bírja. Nagy különbség, de szerintem tök kezelhető. Éppen ezért figyelmes kezekben egyáltalán nem lesz gond a tartóssággal.
asztal sarka, földre esés 2 méterről, nyitott állapotban asztalról földre
Nah hát ez az ami nem alap igénybevétel. Ilyen velem sose történt. De mondjuk én a telefonjaimat sem dobálom. Majd 15 éve van telefonom és soha nem törtem össze egyiket sem. De pl a USB port kikopás is elkerült. Lehet mert én odafigyelek a dolgaimra. Sokszor látom, hogy az emberek mennyire hányaveti módon használják a cuccaikat a szivem szakad meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4
- Motoros topic
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Diablo IV
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest